نظرتون چیه ؟ اینو شب قدر زدم.
alionline1366 Active Member Jan 7, 2008 #2 دوست من کارتون جالب شده ولی با اون کادر بالا سمت چپ مخالفم وجودش زیاد لازم نست
[SOBHAN] Active Member Jan 7, 2008 #3 كارتون خيلي قشنگ شده ... واقعا خوبه موفق باشين .. فقط يه سوال : اون اسبه برايه چيه ؟؟
3 3d_maya Member Jan 7, 2008 #4 alionline1366 گفت: دوست من کارتون جالب شده ولی با اون کادر بالا سمت چپ مخالفم وجودش زیاد لازم نست کلیک کنید تا باز شود... من خودم هم خیلی کار کردم برا اون قسمت ولی باید یه جوری با این روش حلش می کردم . البته هنوزم روش کار می کنم .
alionline1366 گفت: دوست من کارتون جالب شده ولی با اون کادر بالا سمت چپ مخالفم وجودش زیاد لازم نست کلیک کنید تا باز شود... من خودم هم خیلی کار کردم برا اون قسمت ولی باید یه جوری با این روش حلش می کردم . البته هنوزم روش کار می کنم .
AhadGD Well-Known Member Jan 7, 2008 #5 هم اون زاویه و هم اون اسبه زیاد جالب نیست توی کارتون بهتره اونا رو تغیر بدی مخصوصا اون اسبه.. موفق باشی بای
هم اون زاویه و هم اون اسبه زیاد جالب نیست توی کارتون بهتره اونا رو تغیر بدی مخصوصا اون اسبه.. موفق باشی بای
3 3d_maya Member Jan 7, 2008 #6 SOBHAN SOFTWARE گفت: كارتون خيلي قشنگ شده ... واقعا خوبه موفق باشين .. فقط يه سوال : اون اسبه برايه چيه ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... برای وزن کار هست .
SOBHAN SOFTWARE گفت: كارتون خيلي قشنگ شده ... واقعا خوبه موفق باشين .. فقط يه سوال : اون اسبه برايه چيه ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... برای وزن کار هست .