قالب شبیه سازی صنعتی کابل

K1-CGMaster

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان گرامی
مدتیه نیومدم :green:

این یه پروژه طولانی هست که برای شرکت بزرگ سیم و کابل یزد انجام شده .
یه سری کابل هست (البته نه کابلهای معمولی) یه ذره عجیب و غریبه :shock::lol:
که این شرکت برای استفاده در وب سایت - پوستر - تیزر - بیلبورد و تبلیغاتاش نیاز به عکس این کابلها داشت
و مسلما امکان عکسبریداری دقیق و با کیفیت از کابلها نبود و البته کابلها کثیف بود و خلاصه نمی شد
برای همین ما این پروژه رو برداشتیم و براشون شبیه سازی رئال کردیم و از هر کابل سه رندر گرفته شده و تا الان حدود 112 رندر انجام شده که فعلا براتون چند تایی رو می گذارم

خلاصه خوشحال می شم نظرتون رو بدونم . تشکر

پیوست ها

• 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    698 کیلوبایت · بازدیدها: 77
  • 1 (3).jpg
    1 (3).jpg
    656.4 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • 1 (5).jpg
    1 (5).jpg
    695.3 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • 1.jpg
    1.jpg
    687.7 کیلوبایت · بازدیدها: 37
  • 3 (2).jpg
    3 (2).jpg
    358.5 کیلوبایت · بازدیدها: 43

K1-CGMaster

Well-Known Member
این هم دو تا دیگه + دوتا وایر

پیوست ها

• 3 (3).jpg
    3 (3).jpg
    370.4 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • 3.jpg
    3.jpg
    354.2 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 1.jpg
    1.jpg
    443.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    378.4 کیلوبایت · بازدیدها: 28
آخرین ویرایش:

(Hamid)

Well-Known Member
چه دیتیل زیبایی شده عزیز:rose:

فکر میکنم اگه وایر هم بذاری،ازون وایر قشنگا بشه.:)

K1-CGMaster

Well-Known Member
بله دوست عزیز - حسابی پدرمون رو در آوردن بابت جزئیات کابل :green:
چشم الان وایر هم می گذارم

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی قشنگه ولی رئال نیست ولی عالیــــــــــــــــــه. چقدر پول میدن راستش رو بگو؟!. انشالا برنامه اورجینال رو هم میخری دیگه؟!. یک ویزا کارن می خواد که تو اینترنت می تونی گیر بیاریش. البته هر جور خودت می دونی. چون من این موضوع رو یکبار تو یکجایی عنوان کردم همه حمله کردن و گفتن داری غیره مستقیم میگی ما دزدیم . من نمی دونستم دزدی فقط باید از یک دیوار رفت بالا. جوره دیگه اوکی هستش. خدا آخر و عاقبتمون رو به خیر کنه. به هر حال موفق باشی

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
جالب بود دوست من.
اطلاعاتی هم در مورد نرم افزار و زمان رندر ها و سایز رندر ها تون بگید.
شاد باشید و موفق.

K1-CGMaster

Well-Known Member
برنامه های استفاده شده

3Ds Max 2012 X64
Vray 2
Potoshop CS5

از هر کابل سه رندر گرفته شده
یکی 1500 در 800
دوتای دیگه 700 در 900
زمان سایز بزرگ هم حدوداً 6 -7 دقیقه
مرسی

madmaster_3d

Well-Known Member
منظورم این بود که ویندوز و 3 دی مکس و فتوشاپ و وی ری و .... من و شما غیر قاونی هستش و کپی شده هستش و قانون کپی رایت رعایت نشده. مثلا مهران مدیری هست برای قهوه تلخ گفت رایت نکنید. این یعنی قانون کپی رایت. یک مثالی میزنم. فرض کن من و 20 نفر دیگه یک باغی داریم و شما هم یک باغ داری. حالا تو باغ من میوه هست ولی باغ شما خشک هستش. بعد من میگم آقا هر کی میوه می خواد باید بخره. شما میگی بروعمو میای از میوه های منبر میداری. منم میام تلافی کنم مثلا. میبینم بابا باغ تو خشکه. پس این وسط سر من کلاه رفته و زحمت من و 20 نفر دیگه که این همه زحمت کشیدم به خاطر باغ از بین میره. برنامه 3 دی مکس و برنامه های دیگه که شما استفاده می کنی و من و بقیه خیلی ببخشید ولی دزدیه. مثلا برنامه 3 دی مکس 3500 دلار پولشه. حالا شما خریدی 1000 تومان. به این خاطر میگم اگر قراره با این برنامه پول در بیاری . پول ها رو جمع کن که لیسانس برنامه رو بخری که حلال شه. البته خودت میدونی. ققط قبل از عصبانی شدن (منظورم هر کی داره می خونه ) یکم فکر کن که وقتی برای یک امتحان میخونی استاد حقت رو میخوره دیوونه میشی حالا فرض کن یکی ازت 3500 دلار بخوره. موفق باشی

منظورم این بود که ویندوز و 3 دی مکس و فتوشاپ و وی ری و .... من و شما غیر قاونی هستش و کپی شده هستش و قانون کپی رایت رعایت نشده. مثلا مهران مدیری هست برای قهوه تلخ گفت رایت نکنید. این یعنی قانون کپی رایت. یک مثالی میزنم. فرض کن من و 20 نفر دیگه یک باغی داریم و شما هم یک باغ داری. حالا تو باغ من میوه هست ولی باغ شما خشک هستش. بعد من میگم آقا هر کی میوه می خواد باید بخره. شما میگی بروعمو میای از میوه های منبر میداری. منم میام تلافی کنم مثلا. میبینم بابا باغ تو خشکه. پس این وسط سر من کلاه رفته و زحمت من و 20 نفر دیگه که این همه زحمت کشیدم به خاطر باغ از بین میره. برنامه 3 دی مکس و برنامه های دیگه که شما استفاده می کنی و من و بقیه خیلی ببخشید ولی دزدیه. مثلا برنامه 3 دی مکس 3500 دلار پولشه. حالا شما خریدی 1000 تومان. به این خاطر میگم اگر قراره با این برنامه پول در بیاری . پول ها رو جمع کن که لیسانس برنامه رو بخری که حلال شه. البته خودت میدونی. ققط قبل از عصبانی شدن (منظورم هر کی داره می خونه ) یکم فکر کن که وقتی برای یک امتحان میخونی استاد حقت رو میخوره دیوونه میشی حالا فرض کن یکی ازت 3500 دلار بخوره. موفق باشی
تاپیک به حاشیه برده میشه ولی از باز کننده تاپیک معذرت:rose:
علی جان از نظر کلی فرمایش شما صحیح ولی ببینید من و شما چند تا نرم افزار در سیستممون نصبه که کرک شده و غیر قانونی هست؟؟؟از ویندوز بگیر تا انتی ویروس کرک شده:shock:.......اگه علی جان شما قراره نرم افزار 3DS رو اورجینال حلالی رو بخری نمیشه واجب است قبلش ویندوز هم اورجینال حلالی بخرید:green:چون تا ویندوز نباشه این نرم افرار نصب نمیشه........بعد هم انتی ویروس و ......غیره.......
بعد این بنده خدا که این کارو زده اگه خودش بگه چند گرفته باورت نمیشه :shock:............:mad:
اصلا هزینه در خور شایسته این طرح رو که زده رو بهش ندادن :mad:
یا حق:neutral:

K1-CGMaster

Well-Known Member
هرچند جواب علی جان رو در پیغام خصوصی دادم - ولی داوود هم راست می گه . اگه اونا مکس رو می خرن 3500 دلار - با یه کار هم لا اقل نصف پولشو در میارن . ولی اینجا؟؟؟ اگه قیمتو بگم می گی : صرف نمی کنه حتی مکسو باز کنی.
به خاطر همین الان مجبورم (ببین یعنی مجبورم) بقیه پروژه نصف کیفیت و جزئیات اینی که الان هست بزنم تا لااقل هم زودتر تموم شه سرکوفتت نزنن - هم لایق دریافت این هزینه باشه.
چه کنیم دیگه - ایرانه

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
این هم حرفیه ولی منظوره منم انتی ویروس و میندوز و همه بود . به هر حال بحث همینجا تموم میشه. وظیفه شرعی من بود یک گوشزدی بکنم. معذرت می خوام اگر ناراحت شدید. موفق باشید. بحث تمام شد دیگه کش ندید ( منظورم بقه بود که الان میخوان بیان نظر بدن ) :)

جدیدترین ارسال ها

بالا