شبیه سازی سیالات (بدون realflow)

سلام به همه دوستان عزیز. امیدوارم هر روز طرح های زیباتری برای اجرا داشته باشید.

اما اصل موضوع:

من این روش رو تو مایا 2010 اجرا کردم و احتمالا تو نسخه های قبلی هم بوده ولی من ندیدم. چون تو قسمت what's new ندیدمش و بطور کاملا اتفاقی تو تمرین های مربوط به nDynamics دیدمش. بگذریم:

اول:(ر.ش تصویر اول)

دوم: ذراتتون رو بسازید(با توجه به متود مورد نظرتون،مثلا fill object،)

سوم: تنظیمات مورد نظرتون، مخصوصا راجع به قسمت liquid simulation با کمک اطلاعات فیزیکیتون (که تو اینترنت هم به راحتی برای مواد مختلف پیدا میشه)، رو اعمال کنید.

چهارم: (ر.ش تصویر دوم)

چهار و نیم!: در نهایت تو قسمت output mesh (زیر liquid simulation، تو nParticleShape) رو اعمال کنید.
فقط یادتون باشه Blobby Radius Scale رو حداقل 3.5 بگیرید و Mesh triangle size رو هم زیر 0.05 بگیرید.

در ضمن میتونید رنگهای ترکیبی هم داشته باشید. (Mentalray & Mia_Material_X) هنوز وقت نکردم برای بافت ها تستش کنم، اما به احتمال قوی جواب بده.

(تصویر ها به ترتیب هستن)

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    173.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • 2.JPG
    2.JPG
    235.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 3.JPG
    3.JPG
    53.5 کیلوبایت · بازدیدها: 16

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
khadivivaneghi جان روشی رو که گفتی خب روش ساده و خوبیه ولی من فکر نکنم قابلیت ساخت مایعات سنگین و پیچیده رو بده هر چند با اون می شه در حد متوسط مایعات رو شبیه سازی کرد ولی با این وجود اکثرا همه از RealFlow استفاده می کنن و راضی هم هستن و فکر نکنم کسی بیاد مایعات رو باNPartical بسازه به جز موارد خاصی که شاید به بودجه و وضعیت شرکت یا طرف بر می گرده.
راستی حالا خودت با این مثلا بیا یه لیوان رو بساز که پر از آب می شه تا بچه ها ببینن.
ممنون.

1835ali

Well-Known Member
من مایا 2008 دارم و اینایی رو که شما گذاشتی رو نمی دونم چه روشی هست و لی من ساختن مایعات بوسیله رندر نرم افزاری blobby رو از مایا 4 به بعد دیدم و خودم توی مایا 8 انجامش داده بودم ولی واقعیت اینه که اینقدر ها هم نمی شه روش مانور داد و مثلاً با هاش یه رودخونه ساخت البته کار نشد نداره و لی پوستت رو از بیخ می کنه تا ساخته شه بخاطر همین و صرفه زمان و اقتصادی بودن از real flow استفاده می شه

سلام دوستان، در سراسر دنیا موجوداتی هستن که واقعاً تنبل هستن و حوصله یاد گرفتن چیز جدید رو ندارن. من هم تقریبا از این دسته هستم، و وقتی که نتونستم realflow رو پیدا کنم کلا بیخیال شدم.
درسته این روش گریه سیستم رو درمیاره ولی واقعاً نتایج خوب و قابل قبولی رو میده.

با تشکر از لطف دوستان

جدیدترین ارسال ها

بالا