شبیه سازی دوران یک مربع به دور قطرش

splinter cell

Well-Known Member
سلام دوستان:rose:
من یک مووی کلیپ به شکل مربع دارم. میخوام این مربع به دور قطرش شروع به چرخیدن و دوران کنه .خودم با as3 و فرامین scale هر کاری کردم نشد شبیه سازیش کنم.یعنی یه جورایی ناجور می چرخید و معلوم نمیشد که داره به دور قطرش میچرخه.
امیدوارم دوستان خلاق و مبتکر انجمن یه راهی واسه این کار ارائه بدهند.سپاس:rose:

++Hadi++

Active Member
باید رجیستر پویینتشو ببری وسط اگه وسط نیست برو تو مووی کلیپ وقتی به shape رسیدی(یه مرحله تو مووی ) بعد x و y رو با این مقدار ست کن:
x=-width/2
y=-height/2
البته اگه تو اکشن اسکریپت 3 و فلش پلیر 10 ب ااستفاده از rotationZ می تونین طبیعی تر این کار رو انجام بدین...بای...

splinter cell

Well-Known Member
هادی جان این x=-width/2
y=-height/2
رو که وارد میکنم مووی کلیپ از استیج میزنه بیرون. من نمونه ای که خودم ساختم رو قرار میدم یه نگاه بهش بنداز ببین میشه یه جوری استادش کرد؟:green: ممنون

پیوست ها

• davaran.rar
    6.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15

++Hadi++

Active Member
این یه کم پیچیده هست.سعی می کنم انشاأالله حلش کنم و بت بزارم.قبلا فکر کردم فقط می خوای دورش بچرخه حالا فهمیدم می خوای اریب بچرخونیش...

splinter cell

Well-Known Member
اگه واسه ام پیچیده نبود که به خودم اجازه نمیدادم وقت شما اساتید رو بگیرم.:-?
بی صبرانه منتظرم :rose:

+Sata

خبرگان فلش
سلام دوست عزیز این کارو خیلی راحت با استفاده از ابزار 3dانجام داد البته اگه نمیخواین با اکشن بسازینش...

پیوست ها

• MOTION PRESETS.rar
    24.7 کیلوبایت · بازدیدها: 15

splinter cell

Well-Known Member
sata ی عزیز. این که شما گذاشتی همون تصوری هست که هادی جان هم داشتند یعنی چرخش بدور خودش.
من میخوام به دور قطرش بچرخه. فرض کن یک مقوای مربعی داریم. حالا یک مفتول فلزی رو روی قطر مربع گذاشته و میچسبونیمش.حالا اگردو سر این مفتول رو با انگشت بگیریم و بچرخونیم این میشه چرخش بدور قطر(توی ریاضی بهش میگیم دوران حول قطر) من میخوام این رو شبیه سازی کنم.اینی که شما زحمتش رو کشیدین میگیم دوران حول محور عمودی.
حالا با همین تکنیک 3 بعدی میتونید این خواسته رو برآورده کنید؟ بعد با خود فلش میشه تبدیل به اکشن اسکریپتش کرد.
ممنون

پیوست ها

• Untitled-2.gif
    Untitled-2.gif
    4.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
من دنبال نوشتن با کدشم اگه وقت کردم،سعی می کنم به روش کد نویسی هم انشاأالله بزارم.البته اگه وقت کنم...

splinter cell

Well-Known Member
یه همچین چیزی؟
ممنون آره خودشه .معلومه تو انیمیت کردن استادین ها!!!
ولی اگر بشه با اکشن اسکریپت استادش کرد دیگه حرف نداره:green: .
البته از مثال شما یه ایده هایی گرفتم که باید اجراشون کنم.
یعنی اول با لوزی وتغییر ScaleX شروع به انیمیشن سازی کنم و بعد که لوزی رو به استیج اد میکنم 90 درجه بچرخونمش تا بشه مربع و محور لوزی بشه قطر مربع.اینطوری فکر کنم بدون استفاده از تکنیک سه بعدی و با همون نسخه 9 فلش پلیر هم بشه ردیفش کرد.
امیدوارم جواب بده.توی اینترنت یک نسخه فلش پلیر پایینتر یعنی 30-40 درصد احتمال اینکه مخاطب بتونه فایل رو ببینه بیشتره .درسته؟
راستی هادی جان اگر بتونی اون نمونه ای که میگی رو بسازی خیلی منت گذاشتی رو سرمون:rose:.ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا