جلوه های ویژه شبیه سازی دود با نرم افزار Houdini

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
سلام به همگی

این کار رو تازه رندر گرفتم گفتم بزارم اینجا،البته برای اینکه سرعت رندر بالا بره موتور رندر Mantra رو گذاشتم رو حالت Ray tracing به همین خاطر کیفیت کار کمی افت کرده بهترین حالت رو Micro polygon

هست ولی Volume ها رو با سرعت خیلی پایینی رندر میگیره

Untitled.jpg

رندر این کار تقریبا نیم ساعت طول کشید همزمان با شبیه سازی

لینک دانلود

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام
کار خوبی شده خسته نباشی:rose:
منم خیلی دوست دارم هودینی کار کنم ولی میترسم خیلی وقت بگیره تا ازش چیزی یاد بگیره

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
سلام
کار خوبی شده خسته نباشی:rose:
منم خیلی دوست دارم هودینی کار کنم ولی میترسم خیلی وقت بگیره تا ازش چیزی یاد بگیره

خیلی ممنون

همونطور که خودتم میدونی سوییچ کردن به یه نرم افزار دیگه چندان سخت نیست ولی حرفه ای شدن توش دشواره! Houdini هم آموزش هاش نسبت 3ds max و Maya کمتر هست کار رو دشوارتر

میکنه البته یه Help خیلی خوب داره که واقعا کاربردی هست .من خودم خیلی چیزها رو از Help ش یاد گرفتم و میگیرم.هر کسی دلیلهای متفاوتی برای انتخاب نرم افزارش داره ؛من خودم چون میخوام

کار جلوه های ویژه انجام بدم این نرم افزار برای من بهترین بود و البته مهمتر از اون اینکه با اینترفیسش خیلی خوب تونستم کنار بیام و یه جورایی عاشقش شدم :oops::green: و یه دلیل مهم دیگه

هم اینه که با قیمت بالایی که Houdini داره (حدود 10 هزار دلار) طبیعا شرکت Side Effects سازنده Houdini باید جدیدترین فناوری ها رو به سرعت داخلش قرار بده تا مشتری ها راضی باشن:paint:

یکیشم من :lol: و دلایل زیاد دیگه..................

جدیدترین ارسال ها

بالا