حیف حرکتش رو جالب در نیاوردی زیاد و شبیه موج دریا نیست اصلا حرکت مایعت. اما تعداد پارتیکال هات خیلی حرکت رو نرم و روون و جالب کرده. متریالت هم خیلی جالب شده ولی اصلا ربطی به دریا نداره این متریال.
زیبا بود اما برای کارهایی که همچین وقتی برای سیمولیتش می خوای بذاری حتما روش بیشتر زمان بذار و نمونه هم زیاد ببین.
کاش یه کشتی یا قایق هم می ذاشتی اونم کنار یه اسکله. بعد دریا رو شبیه سازی می کردی. این طوری خیلی جالب تر می شد. بعدشم تازه می تونستی علاوه بر رندر کردن مشت با مکس ذرات و پارتیکال ها رو هم با krakatoa رندر می کردی و بهشون اضافه می کردی و یه کار رئال و خیلی خوشگل رو در می آوردی.
شاد باشید و موفق.
اصلا فکر نمیکردم که این تعداد پارتیکل را بتونم شبیه سازی کنم برا همین اصلا به انیمت کردنش اهمیت ندادم .بعدش هم که تموم شد تازه فهمیدم که کلا راه را اشتباه اومدم و یه تغییر کوچیک تو انیمت کردن موج کل داستان را عوض میکرد اما کار را تموم کردم .
الان یه کار دیگه گذشتم که شبیه سازی شه ۳ روز فقط ۸۰ فریم شبیه سازی شده و کل انیمیشن حدودا ۴۰۰ فریم است .
تعداد هم حدودا ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ پارتیکل است. هنوز نمیدونم که چه میشه اگر همه چیز اوکی جلو بره یه تست خوب خواهیم داشت .
این سری میخوام کار را با krakatoa رندر کنم.
این اولین کار من با مکس بود چون همیشه از مایا استفاده میکردم برا رندر.اما دیدم مکس تو این داستان بیشتر جواب میده و متریال هم زیاد است برا مکس .
با تشکر