جلوه های ویژه شبیه سازی دریای طوفانی realflow + ۶،۵۰۰،۰۰۰

vartan

Member
سلام

این کار را با realflow زدم با حدود ۶۵۰۰۰۰۰ Particles

با V-ray رندر کردم .

از متریال آب پرتغال استفاده کردم که بشه جزئیات را دید.

کد:
http://no5.uk.com/Video/final.zip

پیوست ها

• 001.jpg
    001.jpg
    207.1 کیلوبایت · بازدیدها: 94
آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
یه preview از کارتو اینجا بذار به صورت تکفریم ... داره دانلود میشه ... ببینیم چی ساختی (اسمتم بگو ... وارتان اسمته؟ ) ایستیسی

*farshid*

کاربر VIP
از متریالش بینهایت خوشم اومد
حرکت آبپرتقال هم کاملا طبیعی به نظر میاد .... ولی اون صحنه هایی که آب با یه نیروی غیبی! اینور اونور میپاشه میتونه یه مقدار کنترل شده تر باشه
زمان رندر رو هم بگو ...و این که از gi هم استفاده کردی؟ و سیستمت ... و زمان سیمیولیشن

vartan

Member
آهان اره می‌شه کنترل کردش . من یه کم اشتباه کردم تو انیمت کردن اون نیرو . که در آخر یه سوتی بزرگ بوجود آمد اما چون خیلی‌ زمان می‌برد دیگه اصلاحش نکردم.

ایشاالله سری بد جبران می‌شه .

زمانه شبیه سازی حدود ۶ روز و پروسه مشینگ حدودا ۲ روز و ۱ روز هم برا رندر .

من از گ‌ای هم استفاده کردم بله .

سیستم من :

مک پرو اپل

۸ هسته

۳۲ گیگ رم

3D Art

Member
آهان اره می‌شه کنترل کردش . من یه کم اشتباه کردم تو انیمت کردن اون نیرو . که در آخر یه سوتی بزرگ بوجود آمد اما چون خیلی‌ زمان می‌برد دیگه اصلاحش نکردم.

ایشاالله سری بد جبران می‌شه .

زمانه شبیه سازی حدود ۶ روز و پروسه مشینگ حدودا ۲ روز و ۱ روز هم برا رندر .

من از گ‌ای هم استفاده کردم بله .

سیستم من :

مک پرو اپل

۸ هسته

۳۲ گیگ رم

مکس 2012 برای مک یا بوت کمپ ؟
در ضمن پرفکت شده کارت من بهت تبریک میگم فقط همون نیروی .... !
متریال رو که sss ندادی ؟ یا sss2?

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
حیف حرکتش رو جالب در نیاوردی زیاد و شبیه موج دریا نیست اصلا حرکت مایعت. اما تعداد پارتیکال هات خیلی حرکت رو نرم و روون و جالب کرده. متریالت هم خیلی جالب شده ولی اصلا ربطی به دریا نداره این متریال.
زیبا بود اما برای کارهایی که همچین وقتی برای سیمولیتش می خوای بذاری حتما روش بیشتر زمان بذار و نمونه هم زیاد ببین.
کاش یه کشتی یا قایق هم می ذاشتی اونم کنار یه اسکله. بعد دریا رو شبیه سازی می کردی. این طوری خیلی جالب تر می شد. بعدشم تازه می تونستی علاوه بر رندر کردن مشت با مکس ذرات و پارتیکال ها رو هم با krakatoa رندر می کردی و بهشون اضافه می کردی و یه کار رئال و خیلی خوشگل رو در می آوردی.
شاد باشید و موفق.

vartan

Member
مکس 2012 برای مک یا بوت کمپ ؟
در ضمن پرفکت شده کارت من بهت تبریک میگم فقط همون نیروی .... !
متریال رو که sss ندادی ؟ یا sss2?

من بوت کمپ دارم با ویندوز ۷، ۶۴ بیت خیلی‌ خدا جواب میده .

من رو مک و لینوکس هم نصب کردم و تست گرفتم اما ویندوز ۷ خیلی‌ علی‌ جواب داد تو شبیه سازی و رندرینگ.

نه یه فریم را sss دادم دیدم خیلی‌ زمان رندرینگ می‌خواد که بی‌خیال شدم.

vartan

Member
حیف حرکتش رو جالب در نیاوردی زیاد و شبیه موج دریا نیست اصلا حرکت مایعت. اما تعداد پارتیکال هات خیلی حرکت رو نرم و روون و جالب کرده. متریالت هم خیلی جالب شده ولی اصلا ربطی به دریا نداره این متریال.
زیبا بود اما برای کارهایی که همچین وقتی برای سیمولیتش می خوای بذاری حتما روش بیشتر زمان بذار و نمونه هم زیاد ببین.
کاش یه کشتی یا قایق هم می ذاشتی اونم کنار یه اسکله. بعد دریا رو شبیه سازی می کردی. این طوری خیلی جالب تر می شد. بعدشم تازه می تونستی علاوه بر رندر کردن مشت با مکس ذرات و پارتیکال ها رو هم با krakatoa رندر می کردی و بهشون اضافه می کردی و یه کار رئال و خیلی خوشگل رو در می آوردی.
شاد باشید و موفق.

اصلا فکر نمیکردم که این تعداد پارتیکل را بتونم شبیه سازی کنم برا همین اصلا به انیمت کردنش اهمیت ندادم .بعدش هم که تموم شد تازه فهمیدم که کلا راه را اشتباه اومدم و یه تغییر کوچیک تو انیمت کردن موج کل داستان را عوض میکرد اما کار را تموم کردم .

الان یه کار دیگه گذشتم که شبیه سازی شه ۳ روز فقط ۸۰ فریم شبیه سازی شده و کل انیمیشن حدودا ۴۰۰ فریم است .

تعداد هم حدودا ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ پارتیکل است. هنوز نمیدونم که چه می‌شه اگر همه چیز اوکی جلو بره یه تست خوب خواهیم داشت .

این سری می‌خوام کار را با krakatoa رندر کنم.

این اولین کار من با مکس بود چون همیشه از مایا استفاده می‌کردم برا رندر.اما دیدم مکس تو این داستان بیشتر جواب میده و متریال هم زیاد است برا مکس .

با تشکر

ardavan18

Active Member
ایول خیلی جالبه...اون آب پرتقال منو تشنه کرد.... دلم آب پرتقال خواست...عالیه......وارتان جان هر گونه آموزشی اگه بذاری یا لینک بذاری من خیلی ممنون میشمم.....خسته نباشی:rose:

mayaman _2012

New Member
اسلام ایولا خیلی عالی بود مخصوصا رندرش
ولی کاش محیطی بهتر رو انتخاب میکردی مثل حبابی چیزی تا جلوه تصویرش بیننده رو از به وجد بیاره در کل عالی بود

ایشالا موفق باشی

یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا