بی بی کد شبیه سازی دانشگاه پیام گلپایگان

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام به همه دوستان
رشته من کامپیوتر گرایش نرم افزار مقطع کارشناسی هست.
این شبیه سازی مربوط میشه به پروژه فارغ التحصیلی بنده که ز کل همش تو 15 روز انجام شد .
قرار بود رو موتور یونیتی سوارش کنم که فلن بیخیال شدم چون خیلی وقت میگیره.البته تا یه جاهایی پیش رفتم ولی ادامه ندادم

دانشگاه یکم پکیده تره اینی هست که من زدم :د
3 تا از پست پروها، ترکیبی از پست پرو خودم و حمیدرضا آقاجانی هست :د
یکم به خاطر کم حجم کردن عکسها کارها بی کیفیت شد.

به نظرتون خوب شده کار؟

3dsmax 2013 - vray - multiscatter - color efex - Ps6 - Crazy Bump

پیوست ها

• 6.jpg
    6.jpg
    650.5 کیلوبایت · بازدیدها: 123
  • 3.jpg
    3.jpg
    416.3 کیلوبایت · بازدیدها: 98
  • 1.jpg
    1.jpg
    717.4 کیلوبایت · بازدیدها: 123
  • 2.jpg
    2.jpg
    847.7 کیلوبایت · بازدیدها: 113
  • 4.jpg
    4.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 120
آخرین ویرایش:

tearose

Active Member
سلام کارتون خوبه
فقط به جا evermotion میتونستین پلاک ایرانی هم برا ماشینه بزارین :))

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام کارتون خوبه
فقط به جا evermotion میتونستین پلاک ایرانی هم برا ماشینه بزارین :))

کجاها رو شما نگاه میکنی ؟؟!! افرین به دقت خودم ندیده بودم چون لحظه اخر به صحنه اضافه کردم
پلاکو اصا پاک کردم :د
مرسی بابت نظر

mzmz1

Member
سلام .
گفتی (به نظرتون خوب شده کار؟)
بله . خیلی هم خوب شده

البته ایراداتی هم داره که اساتید بهتر از من متوجه اونها میشن ولی خب نظر کم دانش ترین عضو سایت رو بخوای باید بگم
اولین چیزهایی که بهتره اصلاح بشن رفلکت شیشه ها و صرف وقت بیشتر برا تکسچر دهی هست.(از سمت راست اولی و سومی )

-در ضمن میخوام بدونم کوه ها رو چطور ساختی (جا برا کار دارن )

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام .
گفتی (به نظرتون خوب شده کار؟)
بله . خیلی هم خوب شده

البته ایراداتی هم داره که اساتید بهتر از من متوجه اونها میشن ولی خب نظر کم دانش ترین عضو سایت رو بخوای باید بگم
اولین چیزهایی که بهتره اصلاح بشن رفلکت شیشه ها و صرف وقت بیشتر برا تکسچر دهی هست.(از سمت راست اولی و سومی )

-در ضمن میخوام بدونم کوه ها رو چطور ساختی (جا برا کار دارن )
شکسته نفسی میفرمایید
ایراد که زیاد داره :wink:
ولی رفلکت شیشه درسته از عمد اینطوری زدم(کمی دودی کردم) داخل پیدا نباشه چون طراحی نشده
تکسچر هایی که مورد دارن به خاطر زمان کمم در حد راضی کردن ساختم و تا چند روز دیگه باید تحویل بدم الان هم درگیر داکیومنت کار هستم اگر وقت شد چشم .
کوهها رو با براش خوده مکس دستی زدم بعد یه نویز و دو تا دیسپلیس و که براش مپ زدم، ساختم
مرسی :rose:

آخرین ویرایش:

amir0172

Well-Known Member
سلام از سمت راست سومی خیلی خوشم اومد یکم بیشتر روش کار میکردین بهتر میشد موفق باشین:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
در حد دانشگاه خیلی هم خوب
فقط یک سوال
من نفهمیدم از کی تاحالا رشته نرم افزار کار با 3دی مکس تحویل میده؟ نشنیده بودم. راستشو بگو؟ الو صدا میاد؟

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام از سمت راست سومی خیلی خوشم اومد یکم بیشتر روش کار میکردین بهتر میشد موفق باشین:rose:
این عکس مربوط به سلف دانشگاه و نمازخونه و وضوخانه هست.
اگر زمان اجازه داد حتما تکرار تکسچرها رو برطرف میکنم چون یه مپ میخواد
خیلی مرسی
در حد دانشگاه خیلی هم خوب
فقط یک سوال
من نفهمیدم از کی تاحالا رشته نرم افزار کار با 3دی مکس تحویل میده؟ نشنیده بودم. راستشو بگو؟ الو صدا میاد؟
اره دادا صدا میاد واضح :د
من با مدیر گروهمون پروژه رو برداشتم واسه همین چون میدونستم عاشق 3d هست رفتم و بهش پیشنهاد دادم
اخه خودش فقط شبیه سازی و کدنویسی با ایدا و Gpss(نرم افزار شبیه سازی و محاسبات آماری به فرض صف یه بانک که ببینی به صرفه هست چنین کاری بکنی یا نه) و ارنا رو میده (ییخشید یکم تخصصی شد) :د

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام مهران جان خوبی؟
آقا کارت ازنظر من چندین ایراد اساسی داره
اولین و مهمترینش نوره که به فضات اصلا نمیخوره نور آفتابم سایش اگه بلر تر میشد بهتر بود
متریال هات نمیدونم تکسچرهات بی کیفیت بوده یا خوب شیدر سازی نشده که خوب به چشم نمیاد
درخت های opacity برای دیدهای دور خوب میشن ولی اینجا خیلی بد کردن محیطو
کلیت فضا . . .صخره ها . . . تکرار آبجکت ها و بیکیفیتی که خودت گفتی خیلی تو چشمن . . .
حالا نمره کاملو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام مهران جان خوبی؟
آقا کارت ازنظر من چندین ایراد اساسی داره
اولین و مهمترینش نوره که به فضات اصلا نمیخوره نور آفتابم سایش اگه بلر تر میشد بهتر بود
والا افتابش از سیستم setup اتوماتیک خوده مکس هست و ساعت این نور برای 5 بعدازظهر هست یعنی از daylight استفاده کردم که نور اول رو فقط vray گذاشتم . و اگر بلور تر شه یعنی غروب نزدیک و باید صحنه رو تاریک میکردم و به نظر خودم نور خیلی خوبه.
متریال هات نمیدونم تکسچرهات بی کیفیت بوده یا خوب شیدر سازی نشده که خوب به چشم نمیاد
متریالها منظورت اگه خوده ساختمان اصلی هست که تو واقعیت هم همینطوره یه سیمان سفید و آبی ساده زده شده ، میشه متریال هایی که به نظرت بد شده رو نام ببری؟ چون الان یکم گیج شدم
و شیدرسازی تا حد ممکن انجام شده کف اسفالت و ریگ ها و......
درخت های opacity برای دیدهای دور خوب میشن ولی اینجا خیلی بد کردن محیطو
کلیت فضا . . .صخره ها . . . تکرار آبجکت ها و بیکیفیتی که خودت گفتی خیلی تو چشمن . . .
اصلا این جملت خیلی گنگه و کله کارو بردی زیره سوال دادا
منظورت از تکرار ابجکت ها و کلیت فضا بیکیفیت هست یعنی چه؟ :green:
تکرار ابجکت اگه صندلی هست خب من که نمیتونم هر کدوم صندلی رو یه مدلی بزنم که یه پارک 1000 هکتاری هم که بری صندلیهاش و تیربرفاش و کل سنگ فرشهاش یه مدله :wink: چه برسه به یه دانشگاه
در ضمن درخت ها کاملا 3d و از شماره 58 اورموشن استفاده شده و هیچ کدوم plan نیستن ، نمیدونم چه طوری 3d ندیدیشون:د
حالا نمره کاملو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز تحویل ندادم و باید 40 صفحه مستند سازی بشه و بعدشم طلاکوب این حرفا.
-------------------------------------------------------------------------------------------

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام مهران جان:rose:
کار جالبی‌ شده و مطمئنا وقت زیادی گرفته :)
خسته نباشی‌:rose:
مرسی داداش

والا نمیدونم چی بگم ، قبلا دیدم :دی
خیلی خوب شده :rose:

ای گفتی حسین
من تکی نابود شدم اینو ساختم یعنی کلا ساختن یه محیط ادمو خسته میکنه 15 تا 20 روز پای این کار بودم
حالا اگر اجازه داد بازم بهترش میکنم
مرسی:rose:

dr.hashemi

کاربر فعال
دقیقا از متریال منظورم همون ساختمون اصلیه بود و اون دوتا ساختمان کنار هم . . .
و از تکرار شدن آبجکت ها منظورم درختا بود مطمئنن چند نوع صندلی برای یه فضا نیاز نیست که کاملا حق با شماست . . .
ولی درختا کاملا دو بعدی به نظر میان بهتره از vol tree scatter اور موشن استفاده کنی چون هم حجم درختا کمن و هم کیفیت بی نظیری دارن . . .
ایشالا که موفق باشی . . .

Mehran coyote

Well-Known Member
دقیقا از متریال منظورم همون ساختمون اصلیه بود و اون دوتا ساختمان کنار هم . . .
و از تکرار شدن آبجکت ها منظورم درختا بود مطمئنن چند نوع صندلی برای یه فضا نیاز نیست که کاملا حق با شماست . . .
ولی درختا کاملا دو بعدی به نظر میان بهتره از vol tree scatter اور موشن استفاده کنی چون هم حجم درختا کمن و هم کیفیت بی نظیری دارن . . .
ایشالا که موفق باشی . . .

مرسی
متریال های ساختمان اصلی و شیشه ها و فلز پنجره ها مشکلی باشون ندارم.
خب درختا رو کمی حق میدم ولی کسی از 2 بعدی بودن درخت حرفی نزد شاید یکم توقعت از 3d بالا رفته :د
شراط سخت افزاری هم اجازه نمیداد من گرافیکم سوخته و ندارم و از 2 میلیون پلی به بالا اذیتم میکنه 5 مدل درخت تو صحنه دارم با وجود اینکه مش اکسپورت وی ری کردم ولی بازم تو ویو پرت گیر میکنم وگرنه شرایط بهتری رو به ترتیب درخت ها میدادم.

یه چیزی هم بگم که بیشتر منو درک کنی
کاملا صادقانه میگم من این هایی که زدم از سر تمام استاد های اون دانشگاه هم زیاده :د
دیدی بعضی کارای بازاری کیفیت نداره میگن طوری نیست کار بازاریه دیگه ........ولش کن
هر کسی هر چیزی یه ارزشی داره و من ارزش این کار رو تا همین حد دیدم البته خیلی دوست داشتم بهتر بشه ولی زمان و تعداد نیروها (1 نفر) هم خیلی توی پروژه تاثیر دارن.
اگه کار واسه دلم خودم بودم 100% دقیق تر کار میکردم.

ممنون

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
کارت خیلی خوب شده مهران جون.خصوصا رندر سومی.مطمئنا اگر وقت بیشتری داشتی بهتر از اینم می شد
موفق باشی:rose:

dr.hashemi

کاربر فعال
مرسی
متریال های ساختمان اصلی و شیشه ها و فلز پنجره ها مشکلی باشون ندارم.
خب درختا رو کمی حق میدم ولی کسی از 2 بعدی بودن درخت حرفی نزد شاید یکم توقعت از 3d بالا رفته :د
شراط سخت افزاری هم اجازه نمیداد من گرافیکم سوخته و ندارم و از 2 میلیون پلی به بالا اذیتم میکنه 5 مدل درخت تو صحنه دارم با وجود اینکه مش اکسپورت وی ری کردم ولی بازم تو ویو پرت گیر میکنم وگرنه شرایط بهتری رو به ترتیب درخت ها میدادم.

یه چیزی هم بگم که بیشتر منو درک کنی
کاملا صادقانه میگم من این هایی که زدم از سر تمام استاد های اون دانشگاه هم زیاده :د
دیدی بعضی کارای بازاری کیفیت نداره میگن طوری نیست کار بازاریه دیگه ........ولش کن
هر کسی هر چیزی یه ارزشی داره و من ارزش این کار رو تا همین حد دیدم البته خیلی دوست داشتم بهتر بشه ولی زمان و تعداد نیروها (1 نفر) هم خیلی توی پروژه تاثیر دارن.
اگه کار واسه دلم خودم بودم 100% دقیق تر کار میکردم.

ممنون

خدارو شکر مهران جان من با کسی مشکل یا پدر کشتگی ندارم فقط عیب هایی که به چشمم اومد رو گفتم . . .
نمیخوام هم کار کسی زیر سوال بره یا . . .
هدفم بهتر شدن کاراست چون وقتی خودت تو یه کاری ممکنه به دلیل خستگی یا . . . . یه سری نکات به چشم خودت نیاد که مطمئنن همه این تجربه رو دارن.
اون ولوم اورموشنم مشکل درختو حل میکنه منم خودم مشکل کرش کردن رو داشتم ولی با این ولوم حتی دیگه پروکسی هم نمیکنم و خیلی هم خوب جواب داده یه تست بزن پشیمون نمیشی. . .

Mehran coyote

Well-Known Member

خدارو شکر مهران جان من با کسی مشکل یا پدر کشتگی ندارم فقط عیب هایی که به چشمم اومد رو گفتم . . .
نمیخوام هم کار کسی زیر سوال بره یا . . .
هدفم بهتر شدن کاراست چون وقتی خودت تو یه کاری ممکنه به دلیل خستگی یا . . . . یه سری نکات به چشم خودت نیاد که مطمئنن همه این تجربه رو دارن.
اون ولوم اورموشنم مشکل درختو حل میکنه منم خودم مشکل کرش کردن رو داشتم ولی با این ولوم حتی دیگه پروکسی هم نمیکنم و خیلی هم خوب جواب داده یه تست بزن پشیمون نمیشی. . .

حرفت کاملا درسته خودممم همیشه میگم 4 تا چشم بهتر از 2 تا چشم میبینه
منم نگفتم میخوای کارمو خراب کنی که، لطف کردی نظر دادی
اون لوم هم حتما تست میکنم

بازم مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا