شبکه Lan

با سلام
من این تایپیک رو راه انداختم تا هر کس در رابطه با شبکه Lan مشکل داشت مشکل اون رو بر طرف کنم
مشکل در راه اندازی شبکه گیم نت، کافی نت، اداری، خانگی و... .
:cool:فقط بپرس همین:cool:

(omid)

Member
سلام
من اینترنتم به صورت Wireles است
یک مدتی هست وقتی اینترنت رو Share می کنم اینترنت سیستم سرور از کار می افته به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه .

EMIRATES

Active Member
با سلام

من اینترنتم به صورت Wireles است
یک مدتی هست وقتی اینترنت رو Share می کنم اینترنت سیستم سرور از کار می افته به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه .
آیا اینترنت شما که میگید Wireless هست - منظورتون اینه که از روتراستفاده می کنید دیگه؟
سیستم اصلی باید با سیم شبکه به روتر وصل شه.

بقیه سیستم ها هم که ( به جز 3 تا دیگه که با سیمی میشه گذاشت) با Wireless میگیرن.

احتمالا سیستم سرور با وایرلس وصله.

این کار رو بکنید حل میشه.

-------------------------
در ضمن - sharax-co جان - Lan یعنی Local Area Network شما نگفتی Cat5 فقط.

Lan خودش خیلی زیر مجموعه داره.

با تشکر.

آخرین ویرایش:
عزيز همه lan را به شبكه سيمي ميشناسند و من هم بر مبناي شبكه سيمي اين تايپيك را راه اندازي كردم
اگه من مي نوشتم cat5 يا چيز ديگه آنهايي كه سوالي دارند نمي توانند بپرستند چون نمي دونن cat 5 چي هست
دوست من این مشکل در شبکه lan به وجود اومده ok
==
يعني شما داريد اينترنت خود را از شبكه وايرلس يا بي سيم مي گيريد و با lan يا شبكه سيمي به كامپيوتر هاي ديگر اتصال مي ديد

EMIRATES

Active Member
با سلام

عزيز همه lan را به شبكه سيمي ميشناسند و من هم بر مبناي شبكه سيمي اين تايپيك را راه اندازي كردم
اگه من مي نوشتم cat5 يا چيز ديگه آنهايي كه سوالي دارند نمي توانند بپرستند چون نمي دونن cat 5 چي هست
sharax-co عزیز - چه خوبه همه رو از اشتباه در بیاریم. نه اینکه با اشتباه کمک رسانی کنیم. شما در تاپیک اول نگفتید سیمی. گفتید LAN.

---------------------------

و اما امید عزیز :

اگه شما این کاری رو که sharax-co جان میگه می کنید. باید برای Share شدن اینترنت در قسمت وایرلس تیک ئه Share کردن به کسانی که از این سرور (که از وایرلس می گیره) با Cat5 اینترنت رو میگیرن - رو بزنیم.

این هم محل تیک :

1-

2-

3-

4-

با تشکر.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا