شبيه ساز روبوت نسخه نهايي

AMINMIX

Member
اينم از نسخه ي هوشمند شبيه سازمون كه تازه كارش تموم شده
اگه سوال يا نظري داشتيد خوشحال مي شم .

rs2.png

پیوست ها

• robot simulator v2.0.zip
    42.1 کیلوبایت · بازدیدها: 74
آخرین ویرایش:

S.I.A.V.A.S.H

New Member
:-?:-?:-?agha in flashe kheili bahal bood,kafam borid.kamelan hooshmande damet garm-to iran kamtar kasi peyda mishe ke betoone chenin chizi benevise:-?:-?:-?

rasti shoma proje ham ghabool mikonin?

AMINMIX

Member
فقط می تونم بگم یه کار خیلی ساده بود.

مرسي از توجه شما اساتيد ؛ من خود آگاهم كه در ايران زمين جواناني با استعدادهاي برتر ودانش فراوان مانند شما وجود دارند ولي انقدر كمكارند كه نمونه اي از كارهاي فلش با اكشن قوي از ايشان در دسترس نيست . :wink:

benyamin_pc

Well-Known Member
لفظ جوانان ایران زمین رو وقتی کسی به کار میبره یعنی قرار جوانان ایران زمین آدم نباشن؟یا احمق و نفهم باشن؟و با یه کارایی که به قولی جوانان ایران زمین انجام میدن که میلیارد میلیارد تو کشورهای دیگه انجام میشه انگار یه شگفتی به وقوع پیوسته ! و اصل ذهنی اون آقا که نفهم بودن ایرانیان هست نقض شده پس تعجب میکنه !!
------------
ضمنا" شاید کسی نیاز به تعریف دیگران نداشته باشه !
یه نکته :: نیاز به معروفیت مختص نیاز به پول نیست
بعضی ها معروف میشن که پول در بیارن بعضی ها معروف میشن که بهترین شناخته شن نه اینکه باشن !
======

mshgames

Well-Known Member
با سلام خدمت دوست عزیز آقای AMINMIX
من کارتون رو دیدم واقعا جالبه بله از قبلی که نسخه نیمه کاره بود بهتر شده
آقای benyamin_pc ما اومدیم اینجا نمونه کارامونو بزاریم و ببینیمیشون شاید یه نظری بدیم اما کنایه نمیخوایم بزنیم به نمونه کارا

shirini_forush

Well-Known Member
کار خوبیه... البته من نظرم از جنس نظر آقا بنیامین نیست.
ولی تو دنیای برنامه نویسی به if و شرط و Collision Detection نمیگن هوشمند.

اگر شما از تابع BFS یا DFS استفاده میکردی یا یه الگوریتم نو که قابل ارائه باشه پیاده سازی میکردی میشد این عنوان رو بهش داد.
به عنوان مثال من وسط کار شکل موانع رو عوض کردم و روبوت بی چاره دوباره دور زد.
این که حرکت میکنه و گیر نمیکنه نشونه ی هوشمند بودن نیست.

اگر این باشه نمونه های خارجی توی Flashkit هست که با sin یا cos کار میکنن و به نظر قوی تر میان ولی اونا هم هوشمند نیستن.

من میگم از من به دل نگیری و اگر میخوای کارت کار یه جوون ایران زمین باشه بشین کتاب Introduction To Algorithms رو بخون.
بخصوص بخش گراف رو که البته این به بخشای قبلیش یکم نیاز داره.

بعد بیا و روی پیدا کردن کوتاه ترین مسیر و سریع ترین جواب سرمایه گذاری کن.

امیدوارم اگر کسی قصد کرد جواب نیاد شونصد تا کوت بذاره و حرفای من رو جمله جمله جواب بده.
یکم فکر کنید ببینید دارم حال گیری میکنم یا نظر سازنده میدم :wink:

shirini_forush

Well-Known Member
راستی اینم بگم که قبلا سودو کد و کد ++C و java ی bfs و dfs رو تو بخش الگوریتم و برنامه نویسی گذاشتم.
و یه نمونه شطرنج هم تو همین انجمن فلش گذاشتم که میشه بهش گفت هوشمند.
البته performance بالایی نداره.

AMINMIX

Member
شما مي تونيد يك ربات فوتباليست رو شبيه سازي كنيد

بله ، البته با محيطي كه با استفاده از فلاش آماده كردم ديگه هر نوع از روبوت رو ميشه طراحي كرد و فقط نياز به نوشتن منطق جديد حركت و تغييرات كوچيك در گرافيك داره

AMINMIX

Member
ولی تو دنیای برنامه نویسی به if و شرط و Collision Detection نمیگن هوشمند.

اگر شما از تابع BFS یا DFS استفاده میکردی یا یه الگوریتم نو که قابل ارائه باشه پیاده سازی میکردی میشد این عنوان رو بهش داد.
به عنوان مثال من وسط کار شکل موانع رو عوض کردم و روبوت بی چاره دوباره دور زد.
این که حرکت میکنه و گیر نمیکنه نشونه ی هوشمند بودن نیست.

دوست عزيز ،خوشحالم كه شما مطالعاتي در زمينه مسائل مرتبط با هوش مصنوعي داشتيد ولي در مورد كار خودم بايد بگم كه تا حدودي با نظرتون موافقم چون هنوز كامل نشده و نسخه بعدي كاملا هوشمند خواهد بود و امكان نداره كه اسير دور باطل بشه..!
ضمنا من قصد استفاده از توابع از پيش نوشته شده مثل DFS يا BFS رو ندارم چون اينو يه جور كپي برداري مي دونم ولي از توجه و پيشنهادتون ممنونم

shirini_forush

Well-Known Member
ضمنا من قصد استفاده از توابع از پيش نوشته شده مثل DFS يا BFS رو ندارم چون اينو يه جور كپي برداري مي دونم ولي از توجه و پيشنهادتون ممنونم
:lol: از اون حرفا بودا
تابع bfs مثل کدایی که بچه ها تو MO میذارن نیست که :دی
توصیه میکنم یکم در این باره مطالع کنید.

بابا داداشمون اینکارست :d

خوشحالی؟! :lol:

AMINMIX

Member
:تابع bfs مثل کدایی که بچه ها تو MO میذارن نیست که :دی
توصیه میکنم یکم در این باره مطالع کنید.

من واقعاً خوشحالم كه شما با وجود اين سن كم تا اين حد به مسائل پيچيده برنامه نويسي علاقه مند هستيد و به شما پيشنهاد ميكنم كه حتماً در زمينه نرم افزار به فكر تحصيلات دانشگاهي باشيد ، ضمناً توصيه ميكنم در انجمنها فقط به پرسش و پاسخ هاي علمي پرداخته بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا