شبكه كردن دو كامپيوتر و اينترنت با هاب

behzadjoon64

New Member
با سلام خدمت رفقا
من دو تا كامپيوتر دارم و يك اينترنت Adsl به همراه هاب دي لينك و يك دستگاه كپي كه با آي پي شبكه ميشه ميخوام اينها رو به هم شير كنم و همزمان هم دو كامپيوتر از اينترنت استفاده كنن و بتونن پرينت هم از كپي بگيرين
لطفا راهنمايي كنيد من رو
تذكر : در همين انجمن توضيحاتي دادن ولي هيچ كدوم به صورت كامل نبوده و اكثر اونها به صورت خيلي سطح بالا توضيح دادن لطفا لطفا لطفا به صورت خيلي ساده توضيح بديد كه بشه بچه 5 ساله هم اين كار رو انجام بده

با تشكر منتظر جوابم

آخرین ویرایش:

star254

New Member
با سلام خدمت رفقا
من دو تا كامپيوتر دارم و يك اينترنت Adsl به همراه هاب دي لينك و يك دستگاه كپي كه با آي پي شبكه ميشه ميخوام اينها رو به هم شير كنم و همزمان هم دو كامپيوتر از اينترنت استفاده كنن و بتونن پرينت هم از كپي بگيرين
لطفا راهنمايي كنيد من رو
تذكر : در همين انجمن توضيحاتي دادن ولي هيچ كدوم به صورت كامل نبوده و اكثر اونها به صورت خيلي سطح بالا توضيح دادن لطفا لطفا لطفا به صورت خيلي ساده توضيح بديد كه بشه بچه 5 ساله هم اين كار رو انجام بده

با تشكر منتظر جوابم
سلام
پایین آوردن سطح مطالب مختلف تا جایی ممکنه که به اصل مطلب خدشه وارد نشه و بسیاری از امور آموزشی به پیشناز احتیاج دارندفرض کنید کسی رو که با ویندوز هیچ آشنایی ندارد حال شما باید تنظیمات شبکه رو به اون آموزش دهید ( اینا سر خودم اومده ، کسی که حتی روشن و خاموش کردن کامپیوتر رو نمیدونست ، دبل کلیک روی آیکون رو نمی تونست انجام بده و من باید نرم افزار دوربینهای مدار بسته شرکتش رو به اون یاد میدادم)
به هر حال توضیح ندادین که با اصول شبکه آشنا هستید حتی در سطوح ابتدایی یا خیر اگر میتونید دو تا کامپیوتر رو در شبکه شیر کنید برای اینترنت باید اکانت خود رو از تک کاربره به چند کاربره تغییر بدید ( با مراجعه به شرکتی که خدمات اینترنت رو گرفتید) اگر با مباحث شبکه کلآ نا آشنا هستید بگید تا هر جا که وقت و حوصله یاری کنه کمکتون میکنم :rose:

mehdi_CSharp

New Member
سلام دوست عزیز.
اگر شما adsl تون رو وصل کنید به یکی از سیستمها و از این سیستم به هاب وصل کنید، ایترنتتون رو هم شیر کنید فکر می کنم مشکلتون حل بشه.اگر نشد بازم بپرسید تا دوستان بیشتر کمک کنند.

جدیدترین ارسال ها

بالا