شاید تخصصی اما فوری

diberater

Member
سلام خدمت اساتید بزرگ از جمله silvercover و m javad و MahmoodM30 که کمک های فراوانی به من کردند.(به بزرگی خودتون ببخشید اگه کسی از قلم افتاده):wink:.
کسانی که این موضوع رو میخونن منو ببخشن چون از نظر ادبیاتی، متن سرتا سر بی ادبی هست.
من یک هفته پیش یک مشکل برخوردم هنوز رفع نشده یه مشکل دیگه هم پیدا کردم.
مشکل اول: یه دیتابیس هست که هنگامی که میخوام ویراییش کنم متونش ( ÎíÇÈÇä ÈåÔÊí ˜æå ˜ÈíÑí ) هست و هنگامی که ویرایش میکنم خراب میشه.
از دوستان میخوام که کمکم کنند

تصویر از فایل
1.jpg

مشکل دوم: کدی را نیاز دارم که پروژه خود را در سمت راست دسکتاپ قرار دهم مانند تقویم مذهبی شمیم یار که درسمت راست دسکتاپ قرار دارد.
 

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در مورد سوال اولتون؛ قبلاً هم بارها گفته شده که هنگام کار با پلاگین SQLite به این نکته باید توجه بشه که داده های فارسی رو حتماً با خود MMB وارد دیتابیس کنید
در این تصویری که درج کردید، اطلاعات به درستی وارد شده و توسط MMB قابل خوندن هست، اما برنامه های دیگه به این شکل نمایشش میدن و اگه به هرنحوی با برنامه ای به جز MMB و پلاگین SQLite اطلاعات فارسی رو وارد دیتابیس کنید، MMB نمیتونه به درستی نمایشش بده.

پس برای ویرایش دیتابیس هم باید از MMB استفاده کنید
فکر کنم جناب MahmoodM30 ابزاری برای اینکار نوشته بودن.

در مورد سوال دوم هم که شما با استفاده از دستور SysCommand میتونید پنجره ی برنامه رو جابجا کنید، برای اینکه همیشه در سمت راست باشه هم از ثابت هایی مثل ScreenWidth یا WorkAreaWidth کمک بگیرید
یعنی محل قرار گیری پنجره در محور افقی (X) میشه عرض صفحه (ScreenWidth) منهای عرض برنامه (ClientWidth).
 

diberater

Member
با سلام و شرمندگی خدمت استاد nevercom.
در رابطه با مشکل اول بله شما درست میگیداما با این روش هایی که شما توضیح دادید من قبلا انجام داده ام حتی دیتابیس را با اکسس وارد کردم .
مشکل اصلی من در اضافه کردن فیلد هست،وقتی که یک فیلد اضافه میکنم خراب میشه.برای مثال: در تصویر بالا 7 فیلد وجود دارد وقتی که من میخوام 4 فیلد دیگر به آن اضافه کنم خراب میشود و راه این مشکل را نمیدانم:-?.

اما موضوع دوم; برای این که پروژه من در محور Y در وسط صفحه سمت راست قرار بگیره، نمونه ای را در فایل پیوستی زیر قرار دادم که دو فایل ام دی بی X و Y هست.
x: برای ثبات در محور X که در سمت راست صفحه قرار داره و در همه اندازه های اسکرین ثابته اما در محور Y در صورت ایجاد کد از محور X منحرف میشود.
Y: این فایل بر خلاف فایل قبل است.

من یه فایلی نیاز داشتم که مخلوتی از این دو فایل باشه.


لینک دانلود
 

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این مثال رو ببینید، برای جابجایی پنجره ی برنامه
 

پیوست ها

  • MoveWindow.zip
    737 بایت · بازدیدها: 15

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
اگه با استفاده از برنامه SQLiteExpertPro بخوایید داده هاتون رو وارد دیتابیس کنید حالا از فایل های اکسل و تکست ... باید بگم که جواب نمیدو توی mmb‌ نمیتونید این داده ها رو ننشون بدید اما اگه داده های عددی یا انگلیسی وارد کنید مشکلی پیش نمیاد

و اما درمورد اضافه کردن فیلد جدید به جدوللی که توی تصویر هست باید ابتدا داده ها رو کلا پاک کنید و سپس بتونید یه فیلد به جدولتون اضافه کنید در غیر این صورت نمیتونید
 

جدیدترین ارسال ها

بالا