شايد شما هم اين مشكل رو با پرينتر تون داشته باشين.كمك ميخوام

PC man

Active Member
سلام دوستان.چرا بعضي پرنيترها موقعي كه روشن مي كني پرينت نمي گيرن و پيغا خطاي اشكال ارتباطي بين كامپيوتر و پرينتر رو ميدن و تا يك بار ري استارت نكني مشكل حل نميشه.اين مشكل رو با اسكنرم هم دارم.واسه اطلاعات بيشتر بايد بگم كه پرينتر
EPSON EPL-6100 , EPSON Stylus C62 استفاده مي كنم.
و اسكنر هم Maadiran SuperScan 626 استفاده مي كنم.
همشون با پروت USB اتصال كردم.
منتظرم جوابم.
قربان شما پي سي من.

divaneh_to

Member
سلام :
لطفا اطلاعات بيشتري بدهيد . در مورد سيستم عامل نصب شده ( ويندوز سيستم شما )
و همچنين اين مشكل هميشگي است يا نه فقط گاهي اوقات اين مشكل را دارين ؟
مشخصات سخت افزاري سيستم شما چيست ؟

PC man

Active Member
سيستم پنتيوم 4 هارد40 - رم 256
مشكل هميشگيه و در هر ويندوزي كه استفاده مي كنم.
گفتم كه بايد يك بار ري استارت كنم تا بتونم پرينت بگيرم

divaneh_to

Member
سلام دوباره
اگر از ويندوز ايكس پي استفاده مي كنيد مي دانيد كه اكثر درايورهاي سخت افزارهاي مختلف در خود ويندوز وجود دارد و نيازي به نصب سي دي سخت افزار نيست . در بعضي موارد پيش مي آيد كه زماني كه خود ويندوز قطعه اي را مي شناسد اگر شما مجدد سي دي مربوط به آن سخت افزار را دوباره نصب كنيد به خاطر وجود درايور در دل خود ويندوز مشكل ارتباطي به وجود مي آيد.
پس اگر خود ويندوز سخت افزار شما را شناخت ديگر سي دي درايور آن را نصب نكنيد . اين موردي كه مي فر ماييد در مورد موس براي من در سيستمهاي مختلف پيش آمده است .
و احتمال ديگر اينكه ممكن است دو قطعه با هم برخورد نرم افزاري داشته باشند كه در اينصورت مي توانيد در قسمت ديوايس منيجر روي سخت افزار كليك راست كرده و اين مساله را كنترل كنيد.اميدوارم كه مشكل شما حل شود............... :lol:

mori2004

Member
شما در قسمت ديوايس ماناجر پورت یو اس بی تون رو چک کنید ببین بطور کامل نصب شده یا نه؟
در مورد ÷رینتر:
( شما اگه بافر ÷رینتر رو خالی نگه داری در اکثر مواقع احتیاج به ری استارت نداری... )

mori2004

Member
شما در قسمت ديوايس ماناجر پورت یو اس بی تون رو چک کنید ببین بطور کامل نصب شده یا نه؟
در مورد ÷رینتر:
( شما اگه بافر ÷رینتر رو خالی نگه داری در اکثر مواقع احتیاج به ری استارت نداری... )

PC man

Active Member
پورت كاملا درست نصب شده و كار ميكنه.
در مورد بافر پرينتر يه كمي توضيح بدين.a

giahchin

Member
من اين مشكل رو با اسكنرم داشتم و اينطوري حل مي كردم :

از توي Device Manager يكبار كه كليد Scan For Hardware Changes رو ميزدم حل مي شد.

البته من مواقعي اين مشكل رو داشتم كه اسكنرم را بعد از سيستمم روشن مي كردم .

تستش كن اميدوارم كه حل بشه :wink:

PC man

Active Member
giahchin گفت:
من اين مشكل رو با اسكنرم داشتم و اينطوري حل مي كردم :

از توي Device Manager يكبار كه كليد Scan For Hardware Changes رو ميزدم حل مي شد.

البته من مواقعي اين مشكل رو داشتم كه اسكنرم را بعد از سيستمم روشن مي كردم .

تستش كن اميدوارم كه حل بشه :wink:

آقا دستت درست.ممنون.مشكلم با اين روش حل شد.همين طور اسكنرم.

دوستان شما هم اگه مشكل منو داشتين از اين روش كه دوست خوبمون گفتن استفاده كنين.
:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا