2.به جای رنگ صورتی سبز کارمیکردی حرف نداشت
در مورد قرآن هم، چون مرکزیت با قرآنه باید بقیه از اون تاثیر بگیرند...گه طوری بود که روی اون قرآن انقدر رنگی نشده بود شاید می دومی رو بیشتر دوست داشتم
خیلی جالب شده برای نیم ساعت رنگاشم متفاوته برای کار مذهبی که اینو من دوست دارم
سلام
من تازه واردم، ناراحت نمی شتین که نظر بدم؟؟؟
عرض کنم که:
1.
2.
تو اولی گلدسته دیده نمیشه، شیعیان 2 گلدسته دارن (نه یکی)...
3.
حنجار شکنی خوبیه، ولی معمولا گنبد بالاتره، چون ولایت فقط یک نماد نیست، بلکه یک محوریت( ارزش و رکن اصلی سایت )...
البته این که زاویه این عکس از پایین به بالا است، مورد بالا رو تا حد زیادی حل می کنه...
4.
در مورد قرآن هم، چون مرکزیت با قرآنه باید بقیه از اون تاثیر بگیرند...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بهر حال کاره خیلی خوبیه، ترکوندی بابا...
![]()
سلام
من تازه واردم، ناراحت نمی شتین که نظر بدم؟؟؟![]()
2.
تو اولی گلدسته دیده نمیشه، شیعیان 2 گلدسته دارن (نه یکی)...
به نظر من هر دوتاش خوبه ولي دومي اون نوار پايينشو رنگ ملايمتري كار مي كردي بهتر بود.... موفق باشي
فکر کنم نوبت منه، از کیه تو صفم!
کارت خیلی قشنگ و ملایم شده
فقط چندتا نظر و نکته دارم بگم شاید بدردت خورد
نکات دینی-اعتقادی
اگه طرح گنبد رو که نمادی از اهل بیته با طرح قرآن ترکیب کنی خیلی بهتره(آخه این دو از هم جدا نیستن،این تفکر و اعتقاد شیعه است) واسه مقابله با بعضی تهمت هایی که به شیعیان میزنن هم خیلی خوبه (میگن شیعیان قرآن و قبول ندارن و بهش عمل نمیکنن و از این جور مزخرفات)
میتونی بغیر از آیه قرآن از حدیث پیامبر هم استفاده کنی که خیلی بهتر میتونه دیدگاه شیعه رو برسونه
متنی هم که پایین طرح نوشتی(بنده من ...) شاید اگه با متنی که مربوط به مطالبی که گفتم عوض بشه بهتر باشه!
نکات گرافیکی
یه جورایی با صفر و یکها مشکل دارم ، شاید اگه از www و اینجورچیزا مثلا آدرش سایت استفاده کنی بهتر باشه! شاید!
با رنگ صورتی هم که مشکل دارم ولی ربطی به کارت نداره (من مشکل دارم بقیه که مشکل ندارن)
اون طرح خمیده ای هم که پایین کار استفاده کردی رو اگه برش داری یا عوضش کنی بهتر باشه ، یه مدل برات میزارم ببین چجوریه
[MIUC]u1135131015[/MIUC]
اگه از براشهای اسلیمی یا طرحهایی که ترکیب محمد و علی هستن استفاده کنی جالبتر میشه!
دیگه ببخشید خیلی زیادی نظر دادم!!!
خوب شده تبریکمو بپذیر
رنگ بندیش قشنگه!
خسته نباشیمتاريخ اين تايپيك هم قديميه ..... ولي رفقا نظر دادن ما هم احساس وظيفه كرديم و جوابيديم...
ولي بايد به عرض دوستان برسونم كه اين طرح رو من دادم رفته الانم روي فضاست اگه صاحابش خواست اين تغييراتي رو كه گفتيد اعمال ميكنم .....
ايليا