sunimoonlover
New Member
سلام دوستان
مدتیه دنبال یه شارژر سریع و اورجینال برای گوشی سامسونگم هستم. خیلی جاها اسم شارژر ۲۵ وات سامسونگ رو شنیدم و ظاهراً میگن میتونه گوشی رو توی نیم ساعت ۵۰٪ شارژ کنه!
چند تا سوال دارم که امیدوارم کسایی که تجربه دارن راهنماییم کنن:
خودم توی این مقاله یه سری اطلاعات خوندم که میگه این شارژر برای سریهای Galaxy S، Note، و Z Fold/Flip عالیه و اگر گوشیتون بیشتر از ۲۵ وات رو پشتیبانی نمیکنه، نیازی به ۴۵ وات ندارید.
لینک مقاله رو اینجا میذارم که اگر خواستید مطالعه کنید:
[لینک مقاله درباره شارژر ۲۵ وات سامسونگ]
ممنون میشم تجربیاتتون رو با من و بقیه دوستان به اشتراک بذارید
batterys.org
مدتیه دنبال یه شارژر سریع و اورجینال برای گوشی سامسونگم هستم. خیلی جاها اسم شارژر ۲۵ وات سامسونگ رو شنیدم و ظاهراً میگن میتونه گوشی رو توی نیم ساعت ۵۰٪ شارژ کنه!
چند تا سوال دارم که امیدوارم کسایی که تجربه دارن راهنماییم کنن:
- واقعاً این شارژر به همون سرعتی که میگن شارژ میکنه؟
- از نظر سلامت باتری مشکلی ایجاد نمیکنه؟
- فرقش با شارژر ۴۵ وات دقیقاً چیه؟
- از کجا میشه شارژر ۲۵ وات اورجینال سامسونگ رو با قیمت مناسب خرید که تقلبی نباشه؟
خودم توی این مقاله یه سری اطلاعات خوندم که میگه این شارژر برای سریهای Galaxy S، Note، و Z Fold/Flip عالیه و اگر گوشیتون بیشتر از ۲۵ وات رو پشتیبانی نمیکنه، نیازی به ۴۵ وات ندارید.
لینک مقاله رو اینجا میذارم که اگر خواستید مطالعه کنید:
[لینک مقاله درباره شارژر ۲۵ وات سامسونگ]
ممنون میشم تجربیاتتون رو با من و بقیه دوستان به اشتراک بذارید
شارژر اصلی سامسونگ 100% اورجینال تضمین قیمت خرید
شرکت سامسونگ شرکتی بوده است که از گذشته تا به امروز همیشه در حال دگرگونی و تغییرات اساسی در گوشی های خود بوده است یکی از اساسی ترین این تغییرات افزایش ظرفیت باتری در این گوشی ها است. برای شارژ باتری با ظرفیت بالا نیاز به شارژر قوی تر است که بتواند این باتری را در کوتاه ترین زمان ممکن شارژ کند...