tye
New Member
سلام خدمت همه ی دوستان من می خواهم در این موضوع تجربه خودم را به شما بگم من خودم برنامه نویسی سی شارپ دات نت می کنم من می خوام این را بگم که ما همه می دانیم که شکل دستوری زبان سی از سی پلاس پلاس راحت و در کل سی قابل هضم تر از سی پلاس پلاس است این را برنامه نویسان به طور واضع دیدند خوب من دیروز کتابی را دیدم که نوشته بود زبان سی را یاد بگیر و بعد به زبان سی پلاس پلاس کوچ کن ما می دانیم که باید مدت زمان زیادی را صرف یادگیری زبان سی پلاس پلاس کنیم .چون از نظر دستوری و غیر قابل هضم بودن ان معلوم است من می خوام این را بگم که همه می دونید بین زبان سی و c++ هیچ فرقی نیست مگر در شی گرایی و چند چیز خیلی خیلی کوچک که c++ یک سر بالاتر است من می خوام این تجربه را به شما و برنامه نویسان زبان سی بگم که این زبان را تا آخر ادامه دهند و اگر نیازی به شی گرایی پیدا کردم و کردید از سر فصل شی گرایی c++ استفاده کنیم خوب در جامعه ما کسانی هستند که سی بلدن و سی پلاس پلاس نه من به همه ی اونها و همه برنامه نویسان می گم ما می توانیم سادگی زبان سی را یاد بگیریم و هر کجا که نیاز شد از شی گرایی c++ استفاده کنیم یعنی شی گرایی زبان c++ را به داخل دستورات قابل فهم و بسیاری از ویژگی های زبان سی بیاوریم ؟ مگه نه
در آخر من یک نظر سنجی آوردم که در مورد این موضوع از نظرات شما آگاه شوم .ممنون از همتون
و در اخر دیگر فرقی بین زبان سی و c++ نیست .
در آخر من یک نظر سنجی آوردم که در مورد این موضوع از نظرات شما آگاه شوم .ممنون از همتون
و در اخر دیگر فرقی بین زبان سی و c++ نیست .