سی پنل و دات آی آر

msnasiri

Member
درسته ، خوب منم همینو میگم دیگه .
سیاستشون ، سیاست تحریم کلی نیست ، وگرنه تا حالا تمامی لایسنس های مربوط به ایران را لغو می کردند ، خیلی وقته این بحث تحریم سی پنل هست ولی باز اکثریت از سی پنل استفاده می کنند .

___________________________________________________________________________________

همانطور هم که قبلا گفتم اگر می خواستند ، شناسایی تمامی لایسنس هایی که به نحوی با ایران مرتبط بودند امکانپذیر بود یکدفعه نیاید اینجا بگید نمی تونن :lol:

بقیه دوستان نظرشون رو نمی گن؟
آیا فقط همین مورد هست؟

msnasiri

Member
درسته ، خوب منم همینو میگم دیگه .
سیاستشون ، سیاست تحریم کلی نیست ، وگرنه تا حالا تمامی لایسنس های مربوط به ایران را لغو می کردند ، خیلی وقته این بحث تحریم سی پنل هست ولی باز اکثریت از سی پنل استفاده می کنند .

___________________________________________________________________________________

همانطور هم که قبلا گفتم اگر می خواستند ، شناسایی تمامی لایسنس هایی که به نحوی با ایران مرتبط بودند امکانپذیر بود یکدفعه نیاید اینجا بگید نمی تونن :lol:

بقیه دوستان نظرشون رو نمی گن؟
آیا فقط همین مورد هست؟

و آیا فقط WHM و root یا کلاً‌ CPANEL و تمام یوزرها؟

sasiran

Member
خوب اگه به آی پی شخصی که از سی پنل استفاده می کرد مربوط می شد ، الان نباید در ایران یک سی پنل فعال پیدا می کردید ، مگه اینکه فرض کنیم همه ی کاربران از وی پی ان با آی پی اختصاصی استفاده می کنند .

msnasiri

Member
پس یعنی Cpanel لایسنس هایی را می بنده که با IP کشورهای نامعتبر به WHM لاگین کنن؟

آیا کسی در مورد ریسلر ها هم می دونه؟ (یوزر غیر root

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
ّببین دوست من Cpanel فقطو فقط به مدیر سرور کار داره که اون شخص نباید تابعیت ایران داشته باشه .که اکثردوستان که سرور دارن یا کسی در خارج به اسم اون هاست سرور یا با نام جعلی هستند . اما خوب مثلا سایت مبنا هاست یه شرکت ایرانی در امریکا سر قضیه سی پنل شرکت بهشون زنگ زده گفته سایت شما فارسیه و اون ها هم کپی مدارکشون که یه شرکت امریکایی هستند رو فرستادند و تا به امروز 1 دقیقه هم cpanel شون بسته نشده .فکر می کنم توضیحاتم کامل بود

pavnic

Member
با سلام

نظرات خوبی داده شد.

تحریم سی پنل یک تصمیم قطعی نیست اما تصمیمی که بیشتر هاستینگ ها را در برگرفته یک شرکت موفق و بزرگ هیچوقت کاربرانش را دنبال خطر نمیبره مطمئن هستم همه دوستان میدونند وقتی سی پنل تحریم میشه و تا اقدام به تعویض کنترل پنل ممکنه چند ماه طول بکشه(جز شرکت های زیر 50 یوزر)اما همیشه باید دنبال پیشگیری بود نه درمان شرکت های بزرگ ایران همه تعویض پنل کردند اما چند شرکت مانده هم با ترفند هایی مثل تعویض ای پی و لاینسس که دائمی نیستند در حال فرار هستند

گفته شد ایا تحریم به نماتیندگی هم ربط داره نمایندگی و یوزر زیر مجموعه سرور است که سرور هم زیر مجموعه یک دیتاسنتر زمانی که یک دیتاسنتر نمایندگی سی پنل تصمیم بگیره کل کاربران ایرانی خودشو تحریم میکنه که شامل همه میشه حالا ممکنه یک اشتباه از طرف یک سرور دیگر باشد همه به همه ایرانی ها ربط پیدا میکنه

اگر کمی دقت کنید و بیندیشید استفاده از سی پنل=به خطر انداختن کاربران

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
سی پنل=به خطر انداختن کاربران
این جمله رو فقط راجع به افرادی می شه گفت توی ایران هستند من الان سه سال روی هاست اون شرکتی که گفتم سایت دارم تا امروز 1 دقیقا هم مشکل نداشتم توی اون روز هایی که پرشین سرویس هم سرویس هاشو از Cpanel به Plesk تغییر داد من مشکلی نداشتم . کلا اگر به صورت قانونی باشه (با شرایط اونا قانونی نه ما) مشکلی پیش نمی یاد

جدیدترین ارسال ها

بالا