سی پنل و دات آی آر

سلام

می خواستم ببینم سی پنل آیا دومین های دات آی آر رو هم تحریم کرده ؟

یعنی میشه به پنلش دومین دان آی آر اضافه کرد ؟

asirap

Member
عزیز همه ملت الان دامنشون ir هستش با cpanel! یکیش خودم
خیالت راحت

pavnic

Member
سلام

هر دامنه ای که ثبت شده باشد میتوان به سی پنل متصل کرد.
اما اگر متصل کردن دامنه دات کام با نام های ایرانی احتمال تحریم 1 باشد دامنه ای ار 99 است در کل استفاده از سی پنل یک خطر جدی است در این شرایط برای ایرانیان چون هر لحظه امکان تحریم وجود دارد

ممنون بابت پاسخ ها

من تنها میخوام هاست بگیرم همین یعنی برای استفاده شخصی هست و اصلآ کاری با لایسنس سی پنل

ندارم صرفآ چون دیدم سی پنل ایران رو تحریم کرده و اینکه من تا حالا هاستم پلسک بوده گفتم شاید دات آی آر

قبول نکنه . پس الان به نظرتون مشکلی نیست دیگه ؟ فکر نمی کنم توی آینده هم سی پنل بیاد چنین کاری کنه

که اجازه اضافه کردن دومین های دات آی آر رو نده . مثلآ شاید یکی اصلآ ایرانی نباشه ساکن ایران هم نباشه

ولی بخواد از دومین دات آی آر استفاده کنه ( فرضآ برای زیبا شدن و استفاده از آی آر آخر برای تکمیل کردن نام دامین)

اونوقت اگه سی پنل اجازه نده که نمی شه که !

Legend

Member
تایید میشه فرمایشات دوستان - بنده نیز از سی پنل با دامین آی آر استفاده می کنم ...
هیچ مشکلی هم نیست ...

اگر مشتری یک یا دو نفر باشند فرمایشات شما صحیح اما در زمانی که خیلی از مراکز اداری و دولتی از این سیستم استفاده می کنند نمیشه به راحتی به چنین موردی رسید ..

arman_p

Member
با سلام
من یک پکیج هاستینگ می خواهم سفارش بدهم.
می خواهم بدانم هاستینگ مجید آنلاین هاستش مال کیه؟

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
مال شرکت آقای علوی زاده هستش آقا مجیدو برادرشون . برادرشون دفتر مشهد هستند و خود مجید دفتر تهران

sasiran

Member
سلام

انتهای سایت اینطوری نوشته :

سرور سایت مجید آنلاین توسط پرشین سرویسز پشتیبانی و مدیریت می شود.

اگه به هاست هم احتیاج دارید ما هم می توانیم خدمت شما باشیم ( 100 و 500 مگابایت را از قیمت های سایت هم می توانیم ارزانتر ارائه دهیم )

سایت ما تازه راه اندازی شده است :
http://www.domains-host.net

در پناه حق

آخرین ویرایش:

msnasiri

Member
اگه ممکنه بحث عوش نشه

من زیاد دیدم که License رو بستن

پس سوال این می شه که چه زمانی License رو می بندن؟

sasiran

Member
سلام

سایت های ایرانی بسیار زیادی هم اکنون از سی پنل استفاده می کنند و مشکلی ندارند .

امکان تحریم لایسنس هست ، ولی فورا میشه اونو برطرف کرد .

و در ضمن :
سی پنل به خاطر قدرت و امکانات بی نظیرش هیچ جایگزین 100 % نداره .
اگر جایگزین مناسبی وجود داشت مطمئن باشید کمتر هاستینگی در ایران از اون استفاده می کرد ولی حالا این موضوع دقیقا برعکسه .
من با تمامی کنترل پنل ها کار کرده ام ، هرکدام مزیت هایی دارند ولی مزیت های سی پنل آنقدر زیادتر از بقیه هست که در دنیا حرف اول را می زند .
و این ها همه با وجود اینه که لایسنس سی پنل معمولا از دایرکت ادمین گرانتر می باشد .

و البته بحث لایسنس تنها نبود ، بلکه بحث سی پنل و اینکه آیا با آی آر مشکلی داره یا نه بود !!
بله این بود .

در پناه حق

آخرین ویرایش:

pavnic

Member
با سلام

دوستان عزیز شما مشترک یک شرکت هاستینگ هستید در شرکت های هاستینگ که زیر مجموعه یک دیتاسنتر هستند و دیتاسنتر نیز نماینده سی پنل میباشد
در اینجا ابتدا مشکل دیتانستر با ایران مهم است که اگر مشکل داشته باشد از نظر تحریم امکان تحریم زیاد میشه اگر مشکل نداشته باشد باید از خطر خود سی پنل ترسید

گفته شد که برتری سی پنل چیه سی پنل چون از چند سال گذشته بوده در ایران و شرکت های ایرانی همه اول سی پنل داشتند همه به اون گرایش پیدا میکنند
گفته شد که شرکت های دولتی ایران که دامنه ای ار دارند سی پنل دارند نخیر امار نشون میده بیشتر شرکت های دولتی:
1-ابتدا در حال تعقییر دیتاسنتر به ایران هستند
2-بیشتر سرور های ایرانی از پنل غیر از سی پنل استفاده میکند
گفته شد دلیل تحریم لاینسس بیشتر چیه:
1-ابتدا ورود ای پی های ایران به پنل
2-ایجاد اخبار با زبان فارسی در پنل ها
3-"مهم تر"ایجاد حروف مختصر ir در بخشهای مختلف سرور مثل hostname که در مرکز اطلاعات سی پنل hostname ثبت میشود
4-دامنه های تحت نقطه ای ار
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شرکت پارس نیک با پنل قدرتمند دایرکتری ادمین اماده ارائه خدمات هاست و دامنه است با شرایط ویژه زیر:

1-پشتیبانی واقعی و 24 ساعته
2-ارائه دو فاکتور یکی در هنگام سفارش بدون اطلاعات شرکت دومی بعد از تایید خرید با مهر و امضا به خریدار به صورت کاملا انلاین
3-تضمین اپ تایم سرور
4-نصب سیستم رایگان توسط شرکت برای مشتریان مبتدی

www.pavnic.com
سامانه اپراتورینگ 24 ساعته تیکت و گفتگوی زنده
www.pavnic.com/online
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

موفق باشید

خب موضوع این هست که سی پنل در حالت های که سرورها از نوع cloud و یا grid نیستند
بهترین پنل محسوب میشه دلیل این موضوع هم اول از همه سرعت انجام فرامین ، تنضیمات
بی شماری که سی پنل برای کاربر به وجود میاره و چیزهای بسیار دیگه ای از این جنس هست
چون به واقع کنترل پنل های که امروز به شکل عام وجود دارند و مطرح هستند یا پلسک هست و یا
سی پنل یک سری کنترل پنل هم برخی شرکت ها خودشون توسعه میدن که این مربوط میشه به
به حالت سرورهای پردازش در ابر و یا grid . که در این بین هم پلسک و هم سی پنل گزینه های
فوق العاده ای هستند و در نهایت اینکه سی پنل برای سرورهای با سیستم عامل یونیکس و یا از
جنس یونیکس فوق العاده هست.
پس در مجموع اینطوری شد که کاربر نهایی که دامین دات آی آر داره از گزند تحریم سی پنل در امان
هست و می تونه دامین های خودش رو در سی پنل مدیریت کنه ؟ بقیه دوستان هم تایید می کنند
( البته با ذکر مثال های حی و حاضر دوستان این موضوع همین حالا هم تایید شده هست :) ) .

sasiran

Member
بله بهترین کنترل پنل برای لینوکس ( یونیکس )
سی پنل می باشد
و این فقط از روی عادت نیست و مربوط به امکانات کامل سی پنل می باشد .
باید قبول کرد که دایرکت ادمین از نظر امکانات قابل مقایسه با سی پنل نیست .

و سیاست هم تحریم تمامی لایسنس های سی پنل نیست ، چون اگر اینطوری
بود تا حالا همه لایسنس های مرتبط با ایران ( ارتباط به هر نحوی) را شناسایی و معلق می کردند .
لطفا نگید که نمی توانند !!! :lol:

برای ویندوز هم که پلسک .
ولی برای لینوکس پلسک واقعا ضعیفه ! واقعا .

bitaraf

Member
دوستان گفتم كاري ندارند كه شما چه دامين يا محتوايي ( نه مثلا القاعده كه تروريستي حساب مي شند ) كاري به شما ندارند
فقط مسئول سرور مربوط هست
كه اون با چه آِ پي كانكت مي شه
اگه از اي پي هاي تحريم وارد بشه بعد از چند بار يا حتي بار اول اين مشكل مي خوره و نياز به تاييد داره
و بقيه فرضيه ها تخيل ساخته شده توسط ذهن افراد هست
دوست بنده اينو گفتند(كارمند ايراني سي پنل )

sasiran

Member
دوستان گفتم كاري ندارند كه شما چه دامين يا محتوايي ( نه مثلا القاعده كه تروريستي حساب مي شند ) كاري به شما ندارند
فقط مسئول سرور مربوط هست

درسته ، خوب منم همینو میگم دیگه .
سیاستشون ، سیاست تحریم کلی نیست ، وگرنه تا حالا تمامی لایسنس های مربوط به ایران را لغو می کردند ، خیلی وقته این بحث تحریم سی پنل هست ولی باز اکثریت از سی پنل استفاده می کنند .

___________________________________________________________________________________

همانطور هم که قبلا گفتم اگر می خواستند ، شناسایی تمامی لایسنس هایی که به نحوی با ایران مرتبط بودند امکانپذیر بود یکدفعه نیاید اینجا بگید نمی تونن :lol:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا