سی دی آموزش فوتوشاپ برای طراحی قالب سایت؟

elham.irani70

New Member
درود
من میخواستم طراحی قالب گرافیکی سایتو یاد بگیرم و میخوام سی دی آموزش فوتوشاپ رو بخرم میشه راهنماییم کنید چه نوع سی دی بگیرم؟از کدوم شرکت؟ویک محصولی رو پیشنهاد و معرفی کنید
سپاس

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
نیاز به CD با موضوع خاص نیست با یاد گرفتن پایه در فتوشاپ میتونید قالب های مورد نظرتون رو طراحی کنید
البته دیدن نمونه کار های بقیه و الگو گیری خیلی کمک خواهد کرد
موفق باشیــــــــــــــــــ:rose:

bestdata

Active Member
عبارت "آموزش طراحی قالب وب سایت – قسمت اول tv" روی توی گوگل سرچ کنید سایتی برایتون میاد (بدلیل اینکه آدرس سایت گذاشتن خلاف قوانین این فرومه دارم اینطوری بهتون میگم) بهتون تصویری نشون میده چطور سایت طراحی کنید برای شروع چیز خوبیه

سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
ببین این کاری که شما میکنید زیاد به درد طراحی سایت نمیخوره
اگه واقعا" میخوای خیلی راحت طراحی سایت کنی برو به سمت نرم افزار های opensorce مثل جوملا و وردپرس
وگر نه تازه با فتوشاپ cc که جدیدا" اومده میشه واقعا" طراحی سایت کرد
اگه ام میخوای برنامه نویسی قالب و این چیزا اینجام بدی نرم افزار هایی مثل dw رو یاد بگیر -دریم ویور-
اگه بازم سوال داشتی در خدمتت هستیم
تشکر فراموش نشه
یا علی

در ضمن برای رسیدن به همون cd ها که میگفتی من نمونه هایی رو تو اینترنت پیدا کردم خریدم و استفاده کردم
اگه میخوای آدرس اینترنتی شو بدم
بای

Milad

Well-Known Member
شرکت هایی مثل Lynda ، Kelby یا... محصولاتی تحت عنوان Photoshop for Web Design دارند که میتونه مفید واقع بشه.

elham.irani70

New Member
دوستان ممنونم از پیام هاتون ولی من کد نویسی و جوملا رو بلدم من فقط میخوام طراحی قالب گرافیکی سایتو یاد بگیرم اگر کسی سایت یا منبع ای داره که فوتوشاپ و یا طراحی قالب گرافیکی سایت رو آموزش بده ممنون میشم بهم بده
سپاس از همگی شما به خاطر راهنمایی های عالیتون

جدیدترین ارسال ها

بالا