سی ام اسی هست که محدودیت طراحی قالب را نداشته باشد؟

rasa_far

New Member
خیلی جاها دیدم که وقتی یک سی ام اس میخری قالبهای محدودی داره و بسته به نیازت اگه قالبهای دیگه ای بخوای باید اونو ازشون بخری یا برای تغییر قالب باید با شرکت تماس داشته باشی تا اونها اینکارو انجام بدم میخواست مبدونم که سی ام اسی هست که این محدودیت رو نداشته باشه؟ چون من دوست دارم پس از راه اندازي وب سايت بر روي اينترنت هر چند وقت یکبار قالب وب سايتم رو خودم تغییر بدم ولی بدون اینکه دوباره به شرکت مراجعه کنم یا هزینه اضافه پرداخت کنم ؟

progpars

progpars.com
پاسخ

سلام ؛
وردپرس خیلی خوبه اما دیتالایف هم در نظر بگیرید شما تنها با دانش html و css راحت میتونید قالب بزندید.
موفق باشید.:rose:

VAHID216

مدیر بازنشسته
ساده ترین ها در ساخت قالب وردپرس و دیتالایف هستن که دوستان گفتن که هر دو قابلیت های زیادی دارن و در عین حال ساده.
موفق باشید

aliReza

Well-Known Member
حالا نه فقط ديتالايف،
كلا سي ام اس هاي نسل ديتالايف و هسته ديتالايف كه معمولا CMS هاي روسي هستن
مثل Slaed
خيلي راحت ميتونيد با html/css قالب بزنيد.

progpars

progpars.com
پاسخ

سلام؛
نظر هر کس یک چیزه :-?
ولی از نظر من با دیتالایف راحت تر میتونید قالب بزنید و کار کنید تا وردپرس .:neutral:
بازم تاکید میکنم شما میتونید جفتش را امتحان کنید بفهمید کدوم راحت تر است :wink:

babel

New Member
سلام
بله ، من با سی ام اس شرکت فارسیکام کار کردم تو این سی ام اس می تونید از قالبهای موجود استفاده کنید یا خودت قالب جدیدی بسازی البته نیاز خاصی به دانش برنامه نویسی نداری همینطور اگه بخواهید می تونید از شرکت درخواست طراحی اختصاصی بکنید که فقط این مورد آخر بعد از طراحی و راه اندازی اولیه در صورت خواست شما احتیاج به پرداخت پول دارد ولی همانطور که گفتم هیچ هزینه و محدودیتی در ساخت قالب توسط شما نیست.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا