سیو کردن اطلاعات نمایش دهنده توسط فلش

n4r30s

New Member
سلام خدمت همه دوستان

سایتهایی هستن که توسط فلش اطلاعاتی رو که هر لحظه آپدیت میشه رو نمایش میدن میخواستم بدونم که راهی هست که بتونیم این اطلاعت رو روی هارد خودمون سیو کنیم ؟
این سایت نرخ و اعداد دیگری مربوط به بازار ارز رو نشون میده .

با تشکر

rostam

Member
باید فایل swf آن را در temprorary internet file پیدا کنید و از روی آن کپی بردارید و در یک جای دیگر سیو کنید

apolon_021

Member
سلام دوست من ، این طور که من فهمیدم همچین چیزی کاره ساده ای نیست ، ولی من بازم کاری رو که کردم میگم .
یه نت پد ساختم که میتونی یه فایل جدید باز کنی و نوشته رو داخلش بنویسیو سیو کنی ، اگر فایل فلش و ببندی یا ریست کنی باز هم محتوای فایلت میمونه ، اگه کمکت میکنه من کدش رو در اختیارت بزارم .

n4r30s

New Member
با تشکر از همه شما

من سایت رو می زارم که بهتر متوجه بشید چی میگم :
https://www.easy-forex.com/

وقتی که وارد این سایت میشید اون پایین نوشته Direction وقتی کلیک میکنید یک نموداری رو به صورت درصدی نشون میده و این درصد هر لحظه آپدیت میشه . میخواستم این درصدها رو روی وی پی اس بزارم که سیو بشه یا اینکه طوری به سرور دسترسی باشه که با برنامه ای چیزی این اطلاعات رو بگیریم آیا امکانش هست ؟

n4r30s

New Member
خب این یعنی اینکه میشه دیتاهایی نشون داده میشه رو سیو کرد یا خیر ؟

n4r30s

New Member
متاسفانه من با xml آشنایی ندارم ولی اونطوری که از حرفهای شما متوجه شدم نمیتونیم سیوشون کنیم ؟ درسته ؟

apolon_021

Member
نه ، ما نمیتونیم از فلش داخل xml چیزی سیو کنیم ، این به عهده زبانهای برنامه نویسی دیگس که داخل xml دیتا وارد میکنن و فلش اونها رو فقط می خونه .

جدیدترین ارسال ها

بالا