سیلور خواهش می کنم.. همین الان

ali abedian

Banned
شما رو به خدا کرک mmb4.9.7.. آقا سیلور حالا فکر نکنم برات این کار مشکل باشه..

silvercover

کاربر متخصص
سلام:

دوست عزیز منو اونقدر ها هم که تصور میشه سنگدل نیستم. باید عرض کنم که کرک مولتی میدیا بیلدر هایی که در دسترس هست برای همه نسخه ها کار میکنه و فقط برای نسخه 4.9.7 و قسمت mp3 اون کار نمیکنه که در تالار دوستان راه هایی برای فرار از این مشکل بیان کردند. مثل تغییر نام فایل به wav. البته میدونم که این راه حل همه جا جواب گو نیست. قرار نیست اتفاق خاصی بیفته و من هم اصلا نمی خوام وانمود کنم که تنها من این سریال رو دارم و بخوام حال باقی رو بگیرم. به دلایلی که برای خودم مهم هست از نشر سریال و به قولی کرک این برنامه پرهیز می کنم. متاسفم که ناراحتتون می کنم ، اما بنده معذورم و به این کار هیچ دلیلی در خود برای آذار mmb کار ها ندارد.

موفق باشین

ali abedian

Banned
ازت تشکر نمی کنم..

فقط می گم که بچه بازیه و به عبارتی دوره ، دوره سرمایه داری و فقیرترها عقب ترن هرچقدر هم استعداد و توانایی داشته باشن . اونایی که می بینی با پول بابا نه نه شون بالا بالا می رن اینطوریه که بالا می رن....!!!!!؟؟؟؟؟
محروم کردن فقیرترها از دسترسی به برخی چیزها = رشد کاذب بچه های لوس پولدار

ماهم اگه داشتیم می رفتیم نسخه کامل mmb رو می خریدیم که انقدر بعد یک سال منت تو رو نمی کشیدیم..

برو با خیالای خام خودت خوش باش که مثلا داری ترقی می کنی.. این ترقی نیست.. بهش می گن پیشروی به هر قیمتی.. حتی به قیمت دور نگه داشتن استعدادها از صحنه رغابت...

ali abedian

Banned
آقا جان! کاری نداره که لینک برنامه تریلش زیر تمام پیغامهای سیلور هست.. شما برش دار بعدشم کرکشو بزار تو همین سایتی که خودت می گی تا همه بدبخت بیچاره های دنیا استفاده کنن..

دمتون گرم که اینقدر فعال هستین.. من یکی که خیلی شرمندتونم.. اگه شما رو نداشتیم چی می شد.. (البته اگه شما رو نداشتیم خدا رو که داشتیم!!!!)

جدیدترین ارسال ها

بالا