سیستم پیشنهادی برای روتوش

ramin_soft

Member
سلام و خسته نباشید

برای یک آتلیه عکاسی تازه تاسیس میخوایم کامپیوتر جمع کنیم، سوالم از دوستان با تجربه اینه که چه سیستمی نیاز هست تا در روتوش عکس و بعضا طراحی آلبوم کم نیاره
البته نیاز نیست زیاد هم کامپیوتر قدری باشه، چون اول کار هستیم بودجه محدود هست

دوربینی که استفاده میشه canon 60D هست 18 مگاپیکسل

مادربورد
cpu
ram
کارت گرافیک
و مهمترینش مانیتور که رنگها رو درست نشون بده!

ممنون

X-EAGLE

Member
دوست عزیز برای اینکه درگیر مشکلات سیستم نشی ، پیشنهاد می کنم یا یک لپ تاپ بگیری یا یک All In one ، برای لپ تاپ هم این توصیه رو می کنم ، تو توضیحات یک لپ تاپ ساخته شده در وب سایت سازنده میزان مصرف برق ذکر شده ، لپ تاپی با میزان مصرف برق 90 وات به بالا جواب کار شما را در ابتدای مسیر به خوبی خواهد داد ، چون نرم افزار اصلی شما همون فتوشاپ خودمون هست نه چیزه دیگه ، فتوشاپ بیشتر از اینکه با cpu کار داشته باشه ، گیره ram هست ( کارت گرافیک در مرحله آخر قرار می گیرد ، و یک کارت گرافیک با 1 گیگ Ram ddr3 کفایت می کند )، باید یک سیستم با حجم Ram بالا تهیه کنی ، داشتن یک حجم بالای ram با سرعت پایین بهتر از داشتن ، ram هایی با سرعت بالا و حجم کم هست ، با توجه به هزینه ی شما که من نمی دونم چقدر هست بهتره حداقل 8 گیگ رم داشته باشید ( استفاده کردن از یک رایانه سریع ، کاره هر کسی نیست و مستلزم دانش فراوانی ( چه سخت افزاری و چه نرم افزاری ) جهت حداکثر کارایی هست )
مانیتور ، تو ایران هنوز که هنوز هست از مانیتور های CRT استفاده می کنن چون به قول یک نفر کالیبره هست و تصویری که تو مانیتور می بینی با اون چیزی که چاپ می کنی یکی هست ، برای کالیبره کردن مانیتور راه های زیادی وجود داره ، ساده ترین کاری که خارج از ایران انجام می شه استفاده از یک دستگاه سخت افزاری و دم و تشکیلاتش هست ، که توضیح دادن اون از حوصله این پست خارج هست ولی می تونی به این صفحه یک نگاهی بندازی یکی از ساده ترین این دستگاه ها رو نشون داده ، پیشرفته هاش خیلی گرون هست و همین طور خیلی دقیق .
http://www.diyphotography.net/spyder4-elite-monitor-calibration-hardware-review
یک راه دیگر داشتن سواد زیاد هست ، که اصلا توصیه نمی کنم بری دنبالش
یک راه دیگر داشتن یک پرینتر رنگی با تعداد رنگ های زیاد هست ، پرینتر 4 رنگ در مقابل پرینتر 8 رنگ ، در حالت معمول پرینتر 8 رنگ تعداد رنگ هایی بیشتری رو چاپ می کنه ، عمدتا هزینه ی اولیه تو ایران حرف اول و آخر رو می زنه ، اونی که پرینتر گرون تری داشته باشه کیفیت خروجی چاپش هم بالاتر هست . البته داشتن سواد زیاد باعث می شود که یک نفر بتونه با یک پرینتر 4 رنگ هم یک خروجی بی نظیر داشته باشه ، ولی خیلی سخت هست ، تازه اون هم اینجا
یک راه دیگه روش نرم افزاری هست که خیلی دقیق نیست می تونی به این لینک بری و یک نرم افزار رایگان دانلود کن
http://www.calibrize.com/
این روش راحت هست و یکم باحال ، به خودت واگذار می کنم
یک روش دیگه ، تو ویندوز 7 تو قسمت تنظیمات مانیتور یک گزینه ی کالیبره کردن وجود داره ، مکانیزم اون به این شکل هست که از یک فاصله نمی دونم الان 1 یا 2 متری بود ، باید با عقب و جلو بردن اون نوار لغزینده اون 2 تا تصویری که نمایش داده میشود تو یکدیگر ادغام بشن
امیدوارم این مطالب گفته شده مقداری از مسیر پیش روی شما رو شفاف تر کرده باشه
موفق باشید

ramin_soft

Member
ممنون از جواب کاملتون

اول در مورد سواد و دانش عرض کنم که در زمینه کامپیوتر تقریبا دانش و مهارت زیاد دارم (ناسلامتی 8 ساله عضو این سایتم!) و طریقه استفاده رو هم مطمئنا بلدم و میدونم برای فتوشاپ ابتدا رم و بعد سی پی یو و کارت گرافیک مهمه

همونطور که اول سوالم هم عرض کردم خواستم دوستان از تجربه شون بگن

الان یک لبتاپ n53 با رم 4 گیگ داریم که گاها تو تصاویر بزرگ کم میاره

رم 8 گیگ با cpu core i5 و کارت گرافیکی مثل geeforce 210 1gb برای شروع کفایت میکنه؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خوب دوست عزیز
برای فتوشاپ برعکس نرم افزارهای 3D سی پی یو خیلی دخالت نمیکنه جز بخش سه بعدی که بهش اضافه شده اون هم اصلا انجینی که استفاده میکنه اینقدر روونه که زود رندر رو میده و خودشو خیلی درگیر نمیکنه!

در مورد رم هم که شما نهایتا درگیرش میکنی با هارد سیستم اگر کم بیاره از هارد استفاده میکنه
میمونه مهمترین بخش کار گرافیک که گرافیکت رو تا میتونی قوی کن مخصوصا تکنولوژی open gl که بهترین گزینه تو این چند سال ک تست زدم geforce بوده حالا 2 گیگ به بالا gainward رو تست زدم خوب کار کرده!!

پیشنهادم هم مانیتور asus هست یا همون crt البته این یه چیز تجربی هست برای کالیبره که با خود ویندوز میتونی هم 7 هم ویندوز xp و مطمینا همون 8 هم داره !
رتوش و ..خیلی سیستم آنچنانی نمیخواد تنها برای ورودی تصویرتون باید یکم پردازش خوبی داشته باشه که اون هم با 16 گیگ رم و گرافیک قوی یه cpu corei 5 هم کفایت میکنه براتون!
مادربورد هم asus یا asrock خوبه !

ramin_soft

Member
سوال آخر اینکه سیستم AMD یا intel یا فرقی نمیکنن؟ با دلیل بگین ممنون میشم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
البته بخش سخت افزار بهتر میتونن اینو مشخص کنن توی انجمن بچه های 3D بیشتر تو این زمینه اطلاعات دارن که کدوم برند مناسب تره من به شخصه فقط از intel
استفاده کردم اما مطمئنا amd هم باید قوی باشه

همیشه و هنگامی که سوال می شود که شما کدام مدل از پردازشگر ها را می پسندید جواب های متفاوتی شنید می شود ، در ایران و به دلیل سود بیشتر در فروش پردازشگر های مدل INTEL بیشتر فروشندگان انواع مختلف این مدل را پیشنهاد میکنند.

اما ببنیم که چه فرقی بین پردازشگر های ساخته شده توسط شرکت INTEL و شرکت AMD وجود دارد. سپس خودتان تصمیم بگیرید که هنگام خرید CPU چه مارک و مدلی را انتخاب کنید.

این مقایسه ها بین CPU های موجود و حاظر در بازار صورت گرفته است و محصولاتی که در آینده توسط این دو شرکت ارائه خواهد شد را در این مقایسه شرکت نداده ایم.

1. AMD بر اساس معماری اجرایی 9 مرحله ای ساخته شده است اما معماری پردازنده های INTEL شش مرحله ای میباشد. بدین معنا که AMD در هر چرخه کاری 9 عملیات انجام میدهد د رای که INTEL فقط 6 عمل را انجام میدهد.

2. AMD از 640Kb Cache برخوردار است در حالی که Intel ، از 532Kb بر خوردار است هر چقدر که میزان Cache پردازنده بیشتر باشد ، پردازنده کارایی بیشتری خواهد داشت اطلاعات بیشتری میتواند ذخیره کند ودیگر لازم نیست پردازنده برای بدست آوردن اطلاعات یا دستور ها مدت زمان بیشتری را رفت و برگشت به حافظه برد اصلی برای جذب اطلاعات یا دستور العمل ها صرف کند.

3. AMD از مس برای اتصال ترانزیستور های بکار رفته در پردازنده ها استفاده میکند در صورتی که در ساختمان پردازنده های Intel آلومینیوم بکار رفته است.مس هادی الکترسیته بهتری است ، ازاین رو پهنای اتصالهای بین ترانزیستورها را به میزان چشمگیری کاهش می یابد .که این امر باعث مصرف کمتر مواد اولیه و در نتیجه منجر به کاهش هزینه می شود این دلیل ارزان تر بودن AMD نسبت به P4 است.

4. از دیگر تفاوت های میان AMD وIntel میتوان به راندمان Cache بروی چیپ اشاره کرد ، AMD از معماری انحصاری استفاده میکند که راندمان بیشتری نسبت بیشتری نسبت به طراحی معماری غیر انحصاری Intel دارد.

5. AMD از تکنولوژی پردازش موازی در مقایسه با Hyper -Threading اینتل استفاده میکند ، در بسیاری از کاربردهای امروزی فعال بودن Hyper -Threading کارائی پائین تری ارائه میدهد ، نتایج تحقیقات بیشمار منتشر شده در نشریات رایانه ای و پایگاهای اطلاعاتی معتبر بیانگوی این پدیده هستند.

6. یکی دیگر از مهمترین نکات برتر پردازنده های AMD واحد ممیز شناور آن است که از FPU اینتل بسیار قویتر میباشد که این امر باعث اجرای سریع تر برنامه های چند منظوره Multimedia میشود.

7. زمانی که اینتل P4 را طراحی کرد طول PIPELINE را از 10 مرحله در P3 به 20 مرحله افزایش داد Intel همین تغیر توانست که تعداد عملیاتی که در چرخه عملیاتی انجام می شود بصورت قابل ملاحظه ای کاسته میشود و از طرف دیگر افزایش طول PIPELINE نیازمند افزایش تعداد ترانزیستور ها برای انجام همان تعداد عملیات میباشد که این امر باعث افزایش اندازه هسته و بالا رفتن قیمت تولید میشود . در حالی که AMD با وجود افزایش فرکانس پردازنده های خود طول pipeline را به همان اندازه p3 یا k6 ثابت نگهداشت.

منبع : تبیان

حالا تصمیم با خودتون

Mehran coyote

Well-Known Member
اقا تاپیکو انتقال بدین بخش مورد نظر سریعتر جواب میگرفتی :د

علیرضا جان این اطلاعات قدیمی هست و الان خیلی چیزها فرق کرده دیگه کش کیلوبایتی نداریم :د

ببین عزیز با amd و اینتل میتونی هر دو سیتم خوب ببندی واسه کارت و تفاوتش در کار شما اینقد کم هست که متوجه نمیشی

بیشتر سلیقه ای عمل میشه
مثلا طرف میاد میگه میخوام حتما سیستممintel باشه

amd در برابر اینتل هنوز حرفی برای گفتن نداره
بهترین cpu amd 8350 هست که میتونه با i5 های اینتل رقابت داشته باشه ولی حرف i7 که میاد حتی 2600k دو سال پیش میتونه بهترین cpu ای ام دی رو زمین بزنه
البته دسته بندی و سوکت ها زیاد هست
برای کار شما سوکت جدید 1150 ببندی خیلی خوبه حتی گرافیک هم لازم نیست دیگه باgpu ی که داره کارتو راه میندازه
خلاصه توضیحات زیاده برا گفتن
این لینک ببینی خوبه دو تا cpu در یه رنج قیمت
http://www.anandtech.com/bench/Product/837?vs=697

شما بودجتو بگو من یه سیستم مینویسم برات

سیستم باید رم 4 گیگ به بالا داشته باشه 8 گیگ خوبه سی پی یو رو باید از کور آی های هزول اینتل بست گرافیک انویدیاهای جی فورس 630 ،650،660بست ولی 660 یه میلیون و ... می شه پس 650 که 700 تومنه هارد هم یه 500 بگیری بعداً دو تاش کنی خوبه اونم اگه سرعت بالای 7200 آر پی ام باشه خیلی خوب می شه گیر نمیاد اگه خواستی چند تا سایت مثل مجله سخت افزار و سلیت لب تاپ مدیا سایت آقای بابک نقاش کارشناس برنامه برخط هست
سیستم عالی واسه همه کاری 5 یا 6 میلیون و نیم اگه پایین تر بخای 3 میلیون خوبشه ولی اگه پول نداری 1.5
لب تاب خوب z500 ، e530,z580 هست اما لب تاپ ضعیف تر از کامپیوتره و دردسر تعمیر داره خیلی داغ می کنه سه تا قطعش خراب بشه دیگه نمی شه درستش کرد حتماً سعی کن کامپیوتر بگیری

ramin_soft

Member
گرافیک 700 تومنی؟!! آقا واسه روتوش میخوایم نه واسه گیم زدن! من خودم این سیستم رو میخوام ببندم
فکر کنم کافی باشه نه؟
سی پی یو core i5 3470 3.2ghz
رم CORSAIR 2x8GB 1600
مادربورد ایسوز P8B75 V
هارد 1 ترا
کارت گرافیک GT210 1 GB

اینها رو با 1600 تا 1700 میشه جمع کرد

Mehran coyote

Well-Known Member
سیستم بهتری رو میتونید داشته باشین واسه اینکار

710
Intel® i5 3570K
CPU
300
Corsair Vengeance 2X4Gig 1600
RAM
200
WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE 500
HDD
260
ASUS P8B75-M LX
MOB
80
Pioneer / Sony / lighton
ODD
285
TOPOWER FATALITY 650W
PSU
130

Green Magnum 2 Plus
CASE
مانیتور رو هم نگفتم چون تو led ها نمیدونم کدوم برند رنگ بهتری رو داره ولی من پیشنهادم سامسونگ هست که حدود 400 تا 500 هزار هم باید واسه مانیتور بدین

که جمعا 2400 حدودا در میاد

اون گرافیک خیلی قدیمیه بدرد هم نمی خوره دیدم دست دوستان سعی کن از جی فورس 630 پایینتر نبندی سی پی یوهم جدید نسل 4 تمام

جدیدترین ارسال ها

بالا