دوست عزیز برای اینکه درگیر مشکلات سیستم نشی ، پیشنهاد می کنم یا یک لپ تاپ بگیری یا یک All In one ، برای لپ تاپ هم این توصیه رو می کنم ، تو توضیحات یک لپ تاپ ساخته شده در وب سایت سازنده میزان مصرف برق ذکر شده ، لپ تاپی با میزان مصرف برق 90 وات به بالا جواب کار شما را در ابتدای مسیر به خوبی خواهد داد ، چون نرم افزار اصلی شما همون فتوشاپ خودمون هست نه چیزه دیگه ، فتوشاپ بیشتر از اینکه با cpu کار داشته باشه ، گیره ram هست ( کارت گرافیک در مرحله آخر قرار می گیرد ، و یک کارت گرافیک با 1 گیگ Ram ddr3 کفایت می کند )، باید یک سیستم با حجم Ram بالا تهیه کنی ، داشتن یک حجم بالای ram با سرعت پایین بهتر از داشتن ، ram هایی با سرعت بالا و حجم کم هست ، با توجه به هزینه ی شما که من نمی دونم چقدر هست بهتره حداقل 8 گیگ رم داشته باشید ( استفاده کردن از یک رایانه سریع ، کاره هر کسی نیست و مستلزم دانش فراوانی ( چه سخت افزاری و چه نرم افزاری ) جهت حداکثر کارایی هست )
مانیتور ، تو ایران هنوز که هنوز هست از مانیتور های CRT استفاده می کنن چون به قول یک نفر کالیبره هست و تصویری که تو مانیتور می بینی با اون چیزی که چاپ می کنی یکی هست ، برای کالیبره کردن مانیتور راه های زیادی وجود داره ، ساده ترین کاری که خارج از ایران انجام می شه استفاده از یک دستگاه سخت افزاری و دم و تشکیلاتش هست ، که توضیح دادن اون از حوصله این پست خارج هست ولی می تونی به این صفحه یک نگاهی بندازی یکی از ساده ترین این دستگاه ها رو نشون داده ، پیشرفته هاش خیلی گرون هست و همین طور خیلی دقیق .
http://www.diyphotography.net/spyder4-elite-monitor-calibration-hardware-review
یک راه دیگر داشتن سواد زیاد هست ، که اصلا توصیه نمی کنم بری دنبالش
یک راه دیگر داشتن یک پرینتر رنگی با تعداد رنگ های زیاد هست ، پرینتر 4 رنگ در مقابل پرینتر 8 رنگ ، در حالت معمول پرینتر 8 رنگ تعداد رنگ هایی بیشتری رو چاپ می کنه ، عمدتا هزینه ی اولیه تو ایران حرف اول و آخر رو می زنه ، اونی که پرینتر گرون تری داشته باشه کیفیت خروجی چاپش هم بالاتر هست . البته داشتن سواد زیاد باعث می شود که یک نفر بتونه با یک پرینتر 4 رنگ هم یک خروجی بی نظیر داشته باشه ، ولی خیلی سخت هست ، تازه اون هم اینجا
یک راه دیگه روش نرم افزاری هست که خیلی دقیق نیست می تونی به این لینک بری و یک نرم افزار رایگان دانلود کن
http://www.calibrize.com/
این روش راحت هست و یکم باحال ، به خودت واگذار می کنم
یک روش دیگه ، تو ویندوز 7 تو قسمت تنظیمات مانیتور یک گزینه ی کالیبره کردن وجود داره ، مکانیزم اون به این شکل هست که از یک فاصله نمی دونم الان 1 یا 2 متری بود ، باید با عقب و جلو بردن اون نوار لغزینده اون 2 تا تصویری که نمایش داده میشود تو یکدیگر ادغام بشن
امیدوارم این مطالب گفته شده مقداری از مسیر پیش روی شما رو شفاف تر کرده باشه
موفق باشید