سیستم وبلاگ دهی مناسب ؟

FlashBank

کاربر فعال
با توجه به (ف.ل) شدن سیستم های BlogSpot و وردپرس ( البته بخش ایجاد و چند بخش دیگر ) چه سایتی رو برای ایجاد وبلاگ مناسب میدونید .

اگه سوالمو جای مناسب نپرسیدم و یا تکراریه پوزش می طلبم .

آخرین ویرایش:

pouya saadeghi

Active Member
بلاگر که الان دیگه فــ.ــیلــ.ـــتر نیست :sad:
وردپرس هم فارسیش فـــ.ـــیلــــ..ـــتره ، میتونید انگلیسیشو استفاده کنید.
(به هرحال این دو تا بهترینن...)
من خودم وردپرس رو به خاطر SEO بی نظیرش ترجیح میدم :cool:

FlashBank

کاربر فعال
با تشکر .

بلاگر که قسمت Create a Blog هنوز (ف.ل )ه . وردپرس متاسفانه اگه فارسی نباشه فکر نمیکنید با کد ها و قسمت های فارسی مشکل داشته باشه ؟

سیستم های ایرانی چطورند ؟

اسکای
میهن
فا
پارسی

(البته از لحاظ اینکه هر وقت دلشون بخواد وبلاگتو میبندن شکی نیست )

mehrangol

Member
من فقط با پرشین بلاگ و بلاگفا کار کردم(توی وبلاگ دهی های ایرانی).
که می تونم بگم پرشین بلاگ برتری های خیلی بیشتری نسبت به بلاگفا داره.اما بقیه رو نمی دونم
بنظرم بهترین کار اینه که توی تمام وبلاگ دهی هایی که می دونی عضو شی خودت امتحانشون کنی و ببینی امکاناتی که می خواهی بهت میدن یا نه!!

MJ Rayaneh

Well-Known Member
با توجه به (ف.ل) شدن سیستم های blogspot و وردپرس ( البته بخش ایجاد و چند بخش دیگر ) چه سایتی رو برای ایجاد وبلاگ مناسب میدونید .

اگه سوالمو جای مناسب نپرسیدم و یا تکراریه پوزش می طلبم .
به نظر من ميهن بلاگ فعلا بهترينه. مخصوصا از لحاظ امكانات و سئو ...
بلاگفا كمي خشك شده! پرشين بلاگ هم شلوغه! و گمراه كننده!

banihashemi

Member
من تو وبلاگ هاي ايراني بلگفا رو به خاطر مديرت آسانش ترجيه مي دم اما به خاطر مديريت سياسي حاكم بر اين سرويس ها و دخالت مستقيم مسئولان قضايي و وزارت كشور بهتره كه با خريد هاست شخصي و نصب يك سيستم وردپرس كه هم انعطاف جالبي داره و سئو ديوانه اي هم داره مي توني يك سايت شخصي راه بندازي و آزادنه صحبت كني.تازشم تو هم جاي دنيا وقتي وبلاگ ثبت مي كني بايد تابع قوانين سرويس دهنده باشي كه اگه مي خواي وبلاگ ثبت كني بهتره قوانين رو حتما بخوني..!

aska

New Member
سلام دوستان
من هم با نظر دوست گرامي MJ Rrayaneh موافقم، من خودم از تمامي سرويس هاي ايراني استفاده كردم و به نظرم ميهن بلاگ از همه بهتره.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا