سیستم واسته بین مشتری و فروشنده

siavashmusic

Active Member
نمیتونه ساب دومین بسازه ؟گویا بصورت اشتراکی از یک Home Page استفاده بشه
مثال اگه 4 نفر بیان برای فروش محصولاتشون لینک فروشگاه هرشخص به چه صورته>؟
یه مقدار توضیح در مورد امکاناتش بنویسی خیلی خوب میشه

آخرین ویرایش:

hossein2kk

Member
دقیقا سیاوش جان من به رئیس توسعه دهنده سیستم همون اول که سیستمتون رو معذفیکردید میل زدم در مورد ساب دومین
اینا گفتن ما تو این ورژن ( به بعضی دلایل ) این کار رو نکردیم نمی دونم بره چی
ولی ورژن بعدی که ایل 2008 میاد قول دادن این روش کار بشه.
اگه تو شاخه ها قرار بگیره که برای اعضا هم بهتره چون اگه محصولات یه جا باشن مشتری برای خرید اصلا سردر گم نمی شه !
من یه سیستم برای تبلیغات اینجوری دیده بودم مثل ایستگاه .
امکانات رو حتما چون من سر قبلی با این که کارم خیلی بزرگ بود ولی به دلیل این که اصلا از امکانات درست حرف نزده بودم سریع مشتریاش پرید نمیخوام این یکی اینجوری شه !!!!
نهایتا تا 20 آبا ن یا 25 تموم می شه
اگه یه ایمیل به من بدی من همه چی رو برات می فرستم عزیز
حسین

آخرین ویرایش:

siavashmusic

Active Member
سلام

خیلی ممنون من همین رو میخواستم بدونم
مسلما فروشندگان از ادغام محصولات خودشون با هم راضی نخواهند بود به همین جهت میبایست این امکان پایه واساسی روش ایجاد بشه
یکی از سایت های ایرانی یادمه چند سال پیش این کار رو کرده بود home page اختصاصی روی ساب دومین میداد و این خیلی برای کاربر جالبه که بدون دردسر بتونه فروشگاه خودش رو راه اندازی کنه

امکانات زیادی داره که خیلی هاش برای فروشندگان ایرانی مناسب و حتی قابل استفاده نیست

موفق باشی

hossein2kk

Member
در هر صورت
تا ورژن بعدی
ولی هنوز مطمئنم هیچ کس تو ایران (تا یکی دو سال دیگه) نمی تونه فروشگاهی که بتونه با وی آرت براببری کنه بنویسه !
ا
در هر صورت این جور کارا که ب مشتری یه فروشگاه مجزا بدی تو ایران باب نشده فرهنگ می خواد که اونم ...
این جور کاراآخرش معلوم نیس از کجا سر در بیاره اومدیم یارو فروشخت پوا رفت تو حساب ادمین و اون نفرستاد ...
بیا درستش کن
نمی دونم این نظر من بود
حسین

جدیدترین ارسال ها

بالا