سیستم هیچ گونه عکس العملی نشون نمیددده

سلام یدونه سیستم پنتیوم4 دارم که چندروزیه وقتید کمه پاورشومیزنم چراغ هارد روشن نمیشه بوق بایوس برای راه اندازی هم زده نمیشه مانیتورهم روشن نمیشه
کارت گرافیک انبرد داره.رم یدونه دو گیگ داره که سالمه
هاردشم مطمئنم سالمه فن ها همه سالمن
باطری مادربرد روبرداشتم ولی تاثیری نداشت رم رودراوردم جاگذاری کردم بازم همونه ولی امروز یه بار کابل ساتای مادربردبه هارد رو که دراوردم وعوض کردم دیدم سیستم بالا اومد ولی ازطریق شبکه که خاستم خاموش بکنم تصویرقطع شده وفقط چراغ پاورروشنه ودرحالت استندبای هست وحتما باید بادکمه پاور خاموش بشه.
ایراد به نظرتون ازکجاست؟
فقط نگین که مادربرد سوخته چون چندروز پیش یه مادربرد دیگم سوخته کلی خرج دستم گذاشته.

Pejii

Member
اگه هر چند روز یک وقت یه بار مشکل روشن شدن پیدا میکنه، مشکل به احتمال زیاد پاور اون دستگاه هست.
مساله دوم که گفتید، منظورتون این بود که از طریق شبکه/ریموت فرمان خاموش شدن رو صادر کردید ولی سیستم به جای اینکه shutdown بشه رفته بود به standby و یا در مرحله خاموش کردن پاور هنگ کرده بود؟ اینهم میتونه به پاور سیستم مربوط بشه.

اون یکی سیستم که مادربوردش سوخته، میتونید از پاورش برای تست روی این یکی دستگاه استفاده کنید؟

ایراد یابی قطعات سخت افزاری اعصاب خورد کنه، ولی اگه توضیحات بیشتری بدی شاید بشه مشکل رو پیدا کرد.

مثلاً، وقتی سیستم بالا نمیاد و هیچ اتفاقی نمیافته بعد از فشردن دکمه پاور، اصلاً فنی/نوری چیزی خبری میشه هیچ جایی؟ حتی خود پاور فنش میچرخه؟

فن پاور میچرخه مشکلی نداره البته یک سالی میشه که از پاور صدای فن شدیدی میاد مثل اینکه بایچیزی درگیری داره ولی ازوقتی که همین پاور رو برای تست اون یکی سیستمم استفاده کرده بودم صداش کمترشده البته میاد بازهم.
فعلا که بعداز تست این قطعات این سیستم روی سییستم اصلیم این مشکل پیش اومده و ویندوزش بالا نمیاد.
راستش روبخواین دیگه حوصله خرج اضافی روندارم میترسم بازم این سیستم که این همه هفته قبل رودستم خرج گذاشته بازم خراب بشه برای همین بیخیال سیستم دومم شدم بیشتربرای دانلود شبانه ازش استفاده میکردم
اون دستورخاموشی ازطریق شبکه هم بله سیستم بجای خاموش کردن چراغ پاور سبزثابت بود ولی چراغ هارد اصلاروشن نبود ودکمه ریست هم هرکارمیکردم کارنمیکرد اخرش کلید پشت پاور روزدم تاخاموش بشه که بعدازخاموشی دیگه هرکارمیکنم روشن نمیشه واینطوری شده
به فیش واینا هم دست نزدم سی پی یو روهم ازجاش درنیاوردم.گرافیک انبرد داره رم وردراوردم وجابجا کردم ولی تاثیرننداشت

جدیدترین ارسال ها

بالا