سیستم مدیریت هاستینگ

سلام .
دوستان . کسی هست که یه سیستم خوب برای مدیریت هاستینگ سراغ داشته باشه ؟ می خوام با این سیستم روی سایتم امکانات :
ثبت doman
فروش host
رو به کاربرا ارائه بدم . در ضمن می خوام امکان جستجوی doman و همچنین بخش خرید هم داشته باشه که پس از ثبت ما بتونیم با مشتری تماس بگیریم و سفارشش رو جواب بدم .

اون چیزایی که من می خوام داشته باشه ایناست :
1 - بخش معرفی domain ها
2 - بخش قیمت ها
3 - بخش جستجوی domain
4 - بخش سفارش و خرید

خیلی وقته که دنبال همچین چیزی هستم . بسیاری از سایتهایی که به فروش هاستینگ مشغولند اکثرا برای مدیریت فرشگاه هاستینگ خود از اینگونه سیستم ها استفاده می کنن ...

YTERROR

Active Member
خوب خودت می تونی راحت با چند تا اسکریپ سر هم کردن یک چیزی درست کنی ولی

من یک اسکریپ کامل دارم که انگلیسی اگه خواستی برات آپلود می کنم ولی به پی اچ پی نیست

من سرورم linux هست و می بایست به طور یقین از php استفاده کنم . تو رو خدا اگه کسی هست که داره و فارسی هم هست لینک برای دانلود بده ...

YTERROR

Active Member

YTERROR

Active Member
آقا نه ایراد از آی پی شماست دوباره تست کن درسته چون بعضی وقتا با بعضی از آی پی ها برای دانلود به مشکل میخوره این دو تا اسکریپ روی سایتهای زیادی از مدیریت هاستینگها انکلیسی نصبه

آقا نمیشه یه سیستمی معرفی کنین که هم فارسی باشه و هم php ؟ تو رو خدا کمکم کنین که خیلی خیلی کارم گیره ...

من نصبش کردم . خیلی دنگ و فنگ داره . فارسی هم که نیست و من بدبخت هم هیچی از انگلیسی نمی دونم .
یه سیستم ساده که هم فارسی و و هم php باشه پلیز ...

YTERROR

Active Member
به نظر من برای شما راحت ترین کار اینه که چند تا اسکریپ فارسی در این زمینه رو سر جمع کنی که حتما خودت داری چون همچین اسکریپ رو اگه کسی فارسی کنه به دیگری نمیده

مثل اینکه کسی نمی تونه به من کمک کنه ؟ بابا این همه سایت هستن که دارن از این سیستم ها استفاده می کنن . حالا اگه به من هم بدین چی میشه ؟ :))

YTERROR

Active Member
آقا اینا رو تست کردی اونا که از چجیز عجیبی استفاده نمی کنند

SME

Banned
انگلیسی چی؟
یه چیز کامل میخام.
راستی "یاهو ترور" قیمتش چنده؟

ara

Member
دوست عزیز شما میتونی از PhpNuke استفاده کنی
بعد ماژول Hosting رو هم دانلود کنی و سایت رو راه بندازی
این سایتی هست که با phpnuke و ماژول hosting راه افتاده
خواستی میتونی از سایت www.irannuke.com دانلود کنی
فارسی هم هست
http://www.adaknet.com/modules.php?name=Hosting
البته هنوز کامل نیست
همیجوری اگه میخوای ببینی خوبه
چیزی که من دیدم و بدک نم نیست رو بهت پیشنهاد کردم

• Like
Reactions: SME

SME

Banned
ایول آرا (دوست سابق)
میشه لینک دانلودش رو هم بزاری؟ هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا