قوانین ملی
سلام جناب داوری
جناب داوری تو هوش و زکاوت شما هیچ شکی نیست و اینکه شما یکی استادان ما در عرصه طراحی وب هستین بازم شکی نیست تو اینم که اگه چند تا آدم مثل شما تو ایران بودن ایران الان تو اینترنت خیلی جاوتر از بقیه کشور ها بود.......
اینم بگم که من چیزی از برنامه نویسی پی اچ پی نمی دونم ولی جناب داوری ما ایرانی ها همیشه عادت داریم خودمونو تعریف کنیم و بگیم که ما اینجوری هستیم و ... مثلا شما فکر کنید.... الان به هر وبلاگی که میری تو هدرش نوشته "" بهترین و بزرگترین سایت دانلود در ایران "" شایدم جهان درسته.
منم نمی خوام بگم که سیستم شما عیب و ایراد داره .... شاید واقعا هم درست میگید کاملا امن باشه و حرفه ای
ولی بسیاری از سیستم ها و برنامه های وب بعد از مدت ها و چندین سال تلاش مکرر توسط یک تیم طراحی بازم نمی شه گفت بی عیب و نقص هست. شما خودتون شاهد هستین که حرفه ای ترین سیستم ها هر روز شاهد بروز مشکلات امنیتی و ساختاری میشن و هر روز یه باگ امنیتی کشف میشه. شاید اول کار اون تیم طراحی اصلا متوجه این نبودن و میگفتن که این سیستم بدون نقصه ولی.........
کارایی یه سیستم خوب با افتتاح چند تا سایت فارسی و چند ماه نمی شه مشخصی شد. برای این کار باید مدت ها وقت سرف بشه تا مشکلات اون بروز بشه و شما بتونین اون ها رو بر طرف بکنین... شما به هیچ عنوان نمی تونید تضمین کنید که هیچ باگ یا مشکلی در این سیستم من وجود ندارد... در حالی که سازنده سیستم ویبولیتین گفته آقا جان من این سیستمی که به شما فروخته شده امکان بروز مشکل رو داره و ما همه روزه تلاش می کنیم تا مشکلات به وجود آمده از طرف سیستم را برطرف کنیم.............در حالی که ما در یک سایت کوچیک ایرانی ادعا داریم ما سیستممون تکه و هیچ مشکلی نداره
همین تازگی 80 تا مشکلشو حل کردین این دلیل خوبیه که دیگه نتونین بگین که سیستم من هیچ مسکلی نداره درسته..........................
در هر صورت من از وجود نخبگانی هم چون شما در ایران نهایت افتخار را می کنم
موفقیت برای شما