سیستم قوی برای کار با Maya و 3DMax

.:. soroosh .:.

Active Member
دوست عزیز :
راجع به انتخاب برنامه بحث زیاد شده و نتیجه هم ...
تو همین انجمن بگردید به تاپیک های متعددی در این زمینه برخورد میکنید .
پس لطفا مجددا سوال نفرمایید که با این کار وقت خودتون بیشتر گرفته میشه و ...
فقط این را باز هم اینجا ذکر میکنم که : برنامه فقط رابط اجرای ذهنیات ما از طریق رایانه هست و این ما هستیم که باعث خلق اثری شگفت انگیز میشیم نه برنامه .
موفق باشید .

سلام
می خواستم بپرسم کدوم بهتره برای رندرو کار با مکس

KINGSTON - Triple Channel 3GB - 2000-(3x1GB) - HyperX

یا

KINGSTON - Triple Channel 6GB - 1066-(3x2GB)

راستش اصلا مشکلم سر اینه که خیلی چیزا رو نمی دونم مثلا: گیگ بیشتر باشه بهتره یا باس؟
بعدشم اگه می شه بهم بگید قیمت اینا تو بازار ایران چنده و اینکه من از کجا متوجه بشم یه چیزی اصل هست یا نه؟ آیا چینی بودن دلیل غیر اصل بودنه؟

Active Member
برای رندر در اصل از سی پی یو استفاده میشه نه از رم .
رم فقط نگهداشتن اطلاعات را بر عهده داره .
که خب هر چی کار سنگین تر باشه نیاز به رم بیشتری دارید .
باس رم هم بیشتر روی باگ کمتر و سرعت کار تاثیر داره .
اما در حال حاضر رم های با باس بیشتر از 800 ارزش خریدن ندارن .
قیمت رم های مثلا با باس 1066 به اندازه کارآییشون مناسب نیستن و خیلی بیشتر از رم با باس 800 هستن .
پس پیشنهاد میکنم رم با باس بالاتر از 800 نگیرید مگر اینکه پول اضافه داشته باشید اون موقع قضیش فرق میکنه .
پیشنهاد میکنم رم با باس 800 بگیرید اما به جای 6 گیگ 8 گیگ بگیرید .

حالا این که میزان رم بیشتر باشه یا باس رم همونطور که گفتم بستگی به کارتون داره .
اگه کار خیلی حرفه ای و سنگین باشه نیاز به رم بیشتری دارید .
و باس فقط رو سرعت ( البته خیلی خیلی کم ) تاثیر داره .

قیمت را هم الان اصلا ندارم .
فقط میدونم رم کینگستون اصل با باس 800 هر ماژول 2 گیگش حدود 25 تومن قیمت داره .
من 8 گیگ رم کورس ایر با باس 800 دو هفته پیش گرفتم شد 150 تومن . ( که خب قیمتش بیشتر از کینگستون هست .
در مورد اصل بودن هم چندان نمیشه قطعی چیزی گفت .
فقط باید سعی کنید از مکان های معتبر خریداری کنید .
و خب گارانتی رم هم کاملا معتبر و شناخته شده تر باشه .
موفق باشید .

ali_118

کاربر VIP
اگه بخواید از رم باس 800 استفاده کنید میتونید با قیمتی که سروش گفت از 8 گیگ رم OCZ باس 800 استفاده کنید که هم بیشتر میشه به اصل بودنش امید داشت :D و هم شرکت های معتبر تری اون رو گارانتی میکنند.
یکی از سایت ها دو عدد ماژول دو گیگابایتی OCZ Glod اون رو به قیمت 71500 تومن میده. OCZ2G8004GK
شخصا با توجه به شناختی از این برند دارم ، در صورت پایین بودن اختلاف قیمت بدون شک اونو به سایر برند ها ترجیح میدم . (اونم چشم بسته ! :wink: )

سلام به همه :wink:

من می خوام یه سیستم برای کار با 3dsmax و نرم افزار هایی مثل این ببندم
امیدوارم بتونم با کمک شما یه سیستم خوب ببندم

من اینا بنظرم خوب اومد شمام اگه چیز دیگه ای مناسب تر دیدید بهم بگید

برای سی پی یو : Intel Core i7 920

برای مادربرد: Asuse P6T Deluxe V2, Intel DX58SO,Asuse P6T (با محصولات گیگا هم خاطرات خیلی بدی دارم و به هیچ وجه حاضر به خرید اون مارک نیستم)

رم : DDRIII : OCZ, Kingston, corsair گیگ 8 می خوام

کارت گرافیک: Geforce 9800 GT DDRIII 1G (شاید این قدر زیاد بدردم نخوره .... نمی دونم ....)

پاور: ؟؟!!!!

مونیتور: Samsung T200

هارد: ؟؟!! (بیشتر از 250-300 گیگ بدردم نمی خورده )

دیگه نهایت قیمت 1300-1400 بشه

اگه می شه قیمت همینایی هم که گفتم و اون چیزهایی که خودتون فکر می کنید بهتره رو بهم بگید

سوال: اوور کلاک چیه؟ به کار من می آد؟
سوال: آیا باید سیستم خنک کننده ی خواصی برای این سیستم به کار ببرم؟ اگه ببرم چقدر تاثر خواهد داشت؟
سوال: توی پست 42 من اسم دوتا رم رو نوشتم که جلوی هر دوتاشون توی پرانتز یه همچین چیزی نوشته : (3X1G) یا (3X2G) می خوام بپرسم اولا این یک رمه که 3 یا 6 گیگ هست یا اینکه سه تا رم 1 گیگ یا 3 تا رم 2 گیگه؟ دوما چرا به جای 3X2 نمی نویسن 6X1؟

در مورد اصل یا غیر اصل بودنشم بهم بگید چطوری باید متوجه بشم؟

ممنونم:rose:
یا علی

آخرین ویرایش:

Active Member
سلام به همه :wink:

من می خوام یه سیستم برای کار با 3dsmax و نرم افزار هایی مثل این ببندم
امیدوارم بتونم با کمک شما یه سیستم خوب ببندم

من اینا بنظرم خوب اومد شمام اگه چیز دیگه ای مناسب تر دیدید بهم بگید

برای سی پی یو : Intel core i7 920
قیمت این سی پی یو حدود 1 میلیون 100 هزار تومن هست .
سی پی یو خیلی خوبی هست اما قیمت خیلی بالایی داره .

برای مادربرد: Asuse p6t deluxe v2, intel dx58so,asuse p6t (با محصولات گیگا هم خاطرات خیلی بدی دارم و به هیچ وجه حاضر به خرید اون مارک نیستم)

ای مینبورد زیاد اطلاع ندارم .
اما مینی که این سی پی یو را ساپورت کنه حداقل قیمتش حدود 350 تومن هست .

رم : Ddriii : Ocz, kingston, corsair گیگ 8 می خوام

رم هم که خب هر سه این برند ها خوبن بستگی داره به بودجه شما چون قیمت هر کدوم با دیگری فرق میکنه .
ضمنا چون مجبورید رم ddriii ببندید قیمتش خیلی فرق میکنه با رم ddrii

کارت گرافیک: Geforce 9800 gt ddriii 1g (شاید این قدر زیاد بدردم نخوره .... نمی دونم ....)

کارت گرافیک هم خب مدل خوبی را انتخاب کردید .
دیگه بستگی به کارایی خودتون داره که قراره از کارت گرافیک چقدر کار بکشید و ...

پاور هم برای این سیستم کولرمستر را پیشنهاد میکنم و بالای 500 وات بگیرید .

مونیتور: Samsung t200
این که خب خیلی مرتبط نیست با تخصصی بودن سیستم ...

هارد: ؟؟!! (بیشتر از 250-300 گیگ بدردم نمی خورده )

هارد هم حتما دور بالا بخرید .
ضمنا قیمت هارد هم چندان بالا نیست .
شما مثلا با اختلاف شاید حدود 10 تومن میتونید از هارد 320 به 500 رجوع کنید .

دیگه نهایت قیمت 1300-1400 بشه

همونطور که دیدید قیمت این سیستمی که شما مد نظر دارید خیلی بیشتر از یک و سیصد میشه .

اگه می شه قیمت همینایی هم که گفتم و اون چیزهایی که خودتون فکر می کنید بهتره رو بهم بگید

سوال: اوور کلاک چیه؟ به کار من می آد؟
اورکال استفاده بیشتر از حالت عادی دستگاه را میگن .
مثلا سی پی یو 9550 را میتونید اورکلاک کنید تا حدی که مثلا یک چهارم توانش در حالت عادی بهش اضافه بشه و ...

سوال: آیا باید سیستم خنک کننده ی خواصی برای این سیستم به کار ببرم؟ اگه ببرم چقدر تاثر خواهد داشت؟
باز هم بستگی به این داره چقدر از دستگاه کار بکشید .
اما خب میتونید یک فن با حدود قیمت 60 تومن هم برای سی پی سیستم بگیرید و از فن معمولش استفاده نکنید .
اینطوری میتونید در حالت خنک تری نگهش دارید .
کیس هم خب به طبع میتونه کیس با تهویه بهتر تهیه کنید .
همه چیز بستگی به بودجه شما داره .
مثلا میتونید یک کیس سیلوراستون بگیرید با قیمت حدود 300 تومن با تهویه بسیار عالی و ...
اما نیاز چندانی به این قضیه ندارید .
همون فن را شما از فن بهتر برای سی پی یو استفاده کنید کافیه .

سوال: توی پست 42 من اسم دوتا رم رو نوشتم که جلوی هر دوتاشون توی پرانتز یه همچین چیزی نوشته : (3x1g) یا (3x2g) می خوام بپرسم اولا این یک رمه که 3 یا 6 گیگ هست یا اینکه سه تا رم 1 گیگ یا 3 تا رم 2 گیگه؟ دوما چرا به جای 3x2 نمی نویسن 6x1؟

برای این قضیه هم خب اون اولی یعنی سه تا ماژول یک گیگ( یعنی سه گیگ رم ) _ دومی هم یعنی سه تا ماژول دو گیگ( یعنی شش گیگ رم )
بعد اینکه خب معمولا میگن شما رو یک سیستم برای بستن 6 گیگ رم بهتره سه تا رم دو گیگ ببندید به جای 6 تا رم یک گیگ و ...

در مورد اصل یا غیر اصل بودنشم بهم بگید چطوری باید متوجه بشم؟

یا علی

برای اصل بودن هم معمولا اکثر برند های شناخته شده مطمئن هستن به جز کینگستون که شاید 80 درصد رم های این برند در بازار ایران اصل نباشن .
و خب گارانتی رم ها اگر از شرکت شناخته شده ای باشه میشه بیشتر به اصل بودنشون اطمینان پیدا کرد .

امیدوارم تا حدودی کمک کرده باشم .
موفق باشید .

آخرین ویرایش:
قیمت این سی پی یو حدود 1 میلیون 100 هزار تومن هست .
سی پی یو خیلی خوبی هست اما قیمت خیلی بالایی داره .

ای مینبورد زیاد اطلاع ندارم .
اما مینی که این سی پی یو را ساپورت کنه حداقل قیمتش حدود 350 تومن هست .

سلام
داداش فکر کنم دقت نکردین من چه مدلی رو گفتم .... مدل Intel Core i7 965 Extreme شاید 1 میلیونو 200 باشه ولی Intel Core i7 920 که من گفتم حدود 300 هست

من تا 260 هم مین شنیدم که وجود داره و این سی پی یو رو ساپرت می کنه

آخرین ویرایش:

Active Member
اووو....
ببخشید .
من فکر کردم 965 را نوشته بودید .
خب پس 920 قیمتش همون حدود هست که خودتون فرمودید .
نسبت به قیمتش هم کارایی خوبی داره .
مین هم همون حدود 300 تومن میشه گرفت .
اما خب مثلا سی پی یو 9550 کاراییش تقریبا با 920 یکی هست ( البته دقت کنید که گفتم تقریبا ) و با گرفتن سی پی یو 9550 رم ارزونتر میتونید بگیرید و همچنین مین ارزونتر ...
یعنی شما با گرفتن سی پی یو 920 مجبور میشید هم پول اضافی به رم بدید و هم به مین بورد .
یه جورایی اینطوری میشه :
شما اگه سیستم را با 920 ببینید هزینه این سیستم نسبت به سیستمی که با 9550 ببنید دو برابر میشه . ( شاید کمی هم بیشتر )
اما کارایی تقریبا 30 درصد افزایش پیدا میکنه .

سلام
ببخشید دوباره سوال دارم

فرق Asus P6T Deluxe V2 و ASUS - P6T تو چی هست؟

یه نفر می گفت دولوکسه یه لوله واسه خنک کردن داره که اون یکی نداره راست می گفت؟

قضیه ی این Ieee چیه (چی هست؟) ؟
Gigabit LAN چیه؟ سرعت کارت شبکست؟ یا اینکه تعداد کارت شبکست؟ یا چیز دیگه ایه؟

متشکرم
یا حق

Service

New Member
بهتر بود دوستان سيستم هاي خودشون رومعرفي ميكردن و يه نمونه كارشون روبا سورس براي تست رندر ميزاشتن تا بچه ها خودشون تست كنن و سيستما رو مقايسه كنن.

Active Member
دوست عزیز :
تاپیکی برای تست رندر داریم و این تاپیک قضیش فرق میکنه با اون موضوعی که شما میفرمایید :

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=86278&highlight=رندر

این دوستمون هم بعید میدونم بتونن با این بودجه سیستم اپل قوی بگیرن شاید هم اصلا اپل نتونن بگیرن ...
سیستم های اپل قیمت فوق العاده بالایی دارن به خصوص اگر بخواید سیستمی با قدرت بالا بگیرید بالای 5 یا 6 میلیون باید خرج کنید .

سلام

می خواستم بپرسم مانیتور های عریض تصویرو می کشن؟ اگه آره ! برای کار با نرم افزارهای سه بعدی و گرافیکی مشکل پیدا نمی کنم؟

Active Member
خیر دوست عزیز . تصویر کشیده نمیشه .
فقظ فضای بیشتری به شما میده .
حالا اگه تصویر شما واید باشه تمام صفحه را میتونه پوشش بده در غیر این صورت یه مقداری از سمت راست و چپ تصویر خالی میمونه .

جدیدترین ارسال ها

بالا