سلام به همه
من می خوام یه سیستم برای کار با 3dsmax و نرم افزار هایی مثل این ببندم
امیدوارم بتونم با کمک شما یه سیستم خوب ببندم
من اینا بنظرم خوب اومد شمام اگه چیز دیگه ای مناسب تر دیدید بهم بگید
برای سی پی یو : Intel core i7 920
قیمت این سی پی یو حدود 1 میلیون 100 هزار تومن هست .
سی پی یو خیلی خوبی هست اما قیمت خیلی بالایی داره .
برای مادربرد: Asuse p6t deluxe v2, intel dx58so,asuse p6t (با محصولات گیگا هم خاطرات خیلی بدی دارم و به هیچ وجه حاضر به خرید اون مارک نیستم)
ای مینبورد زیاد اطلاع ندارم .
اما مینی که این سی پی یو را ساپورت کنه حداقل قیمتش حدود 350 تومن هست .
رم : Ddriii : Ocz, kingston, corsair گیگ 8 می خوام
رم هم که خب هر سه این برند ها خوبن بستگی داره به بودجه شما چون قیمت هر کدوم با دیگری فرق میکنه .
ضمنا چون مجبورید رم ddriii ببندید قیمتش خیلی فرق میکنه با رم ddrii
کارت گرافیک: Geforce 9800 gt ddriii 1g (شاید این قدر زیاد بدردم نخوره .... نمی دونم ....)
کارت گرافیک هم خب مدل خوبی را انتخاب کردید .
دیگه بستگی به کارایی خودتون داره که قراره از کارت گرافیک چقدر کار بکشید و ...
پاور هم برای این سیستم کولرمستر را پیشنهاد میکنم و بالای 500 وات بگیرید .
این که خب خیلی مرتبط نیست با تخصصی بودن سیستم ...
هارد: ؟؟!! (بیشتر از 250-300 گیگ بدردم نمی خورده )
هارد هم حتما دور بالا بخرید .
ضمنا قیمت هارد هم چندان بالا نیست .
شما مثلا با اختلاف شاید حدود 10 تومن میتونید از هارد 320 به 500 رجوع کنید .
دیگه نهایت قیمت 1300-1400 بشه
همونطور که دیدید قیمت این سیستمی که شما مد نظر دارید خیلی بیشتر از یک و سیصد میشه .
اگه می شه قیمت همینایی هم که گفتم و اون چیزهایی که خودتون فکر می کنید بهتره رو بهم بگید
سوال: اوور کلاک چیه؟ به کار من می آد؟
اورکال استفاده بیشتر از حالت عادی دستگاه را میگن .
مثلا سی پی یو 9550 را میتونید اورکلاک کنید تا حدی که مثلا یک چهارم توانش در حالت عادی بهش اضافه بشه و ...
سوال: آیا باید سیستم خنک کننده ی خواصی برای این سیستم به کار ببرم؟ اگه ببرم چقدر تاثر خواهد داشت؟
باز هم بستگی به این داره چقدر از دستگاه کار بکشید .
اما خب میتونید یک فن با حدود قیمت 60 تومن هم برای سی پی سیستم بگیرید و از فن معمولش استفاده نکنید .
اینطوری میتونید در حالت خنک تری نگهش دارید .
کیس هم خب به طبع میتونه کیس با تهویه بهتر تهیه کنید .
همه چیز بستگی به بودجه شما داره .
مثلا میتونید یک کیس سیلوراستون بگیرید با قیمت حدود 300 تومن با تهویه بسیار عالی و ...
اما نیاز چندانی به این قضیه ندارید .
همون فن را شما از فن بهتر برای سی پی یو استفاده کنید کافیه .
سوال: توی پست 42 من اسم دوتا رم رو نوشتم که جلوی هر دوتاشون توی پرانتز یه همچین چیزی نوشته : (3x1g) یا (3x2g) می خوام بپرسم اولا این یک رمه که 3 یا 6 گیگ هست یا اینکه سه تا رم 1 گیگ یا 3 تا رم 2 گیگه؟ دوما چرا به جای 3x2 نمی نویسن 6x1؟
برای این قضیه هم خب اون اولی یعنی سه تا ماژول یک گیگ( یعنی سه گیگ رم ) _ دومی هم یعنی سه تا ماژول دو گیگ( یعنی شش گیگ رم )
بعد اینکه خب معمولا میگن شما رو یک سیستم برای بستن 6 گیگ رم بهتره سه تا رم دو گیگ ببندید به جای 6 تا رم یک گیگ و ...
در مورد اصل یا غیر اصل بودنشم بهم بگید چطوری باید متوجه بشم؟
ممنونم

یا علی
برای اصل بودن هم معمولا اکثر برند های شناخته شده مطمئن هستن به جز کینگستون که شاید 80 درصد رم های این برند در بازار ایران اصل نباشن .
و خب گارانتی رم ها اگر از شرکت شناخته شده ای باشه میشه بیشتر به اصل بودنشون اطمینان پیدا کرد .
امیدوارم تا حدودی کمک کرده باشم .
موفق باشید .