سیستم فروشگاه آنلاین cd میخوام پولی هم بود مشکلی نداره فارسی باشه
T tavahhom New Member Jan 29, 2007 #1 سیستم فروشگاه آنلاین cd میخوام پولی هم بود مشکلی نداره فارسی باشه
siavashmusic Active Member Jan 29, 2007 #2 سلام من یکی نوشتم مشابه اینجا نصب شده www.filmnama.com در صورت تمایل اطلاعات بیشتر رو توی پیام خصوصی برات میگم
سلام من یکی نوشتم مشابه اینجا نصب شده www.filmnama.com در صورت تمایل اطلاعات بیشتر رو توی پیام خصوصی برات میگم
shemshad Banned Jan 29, 2007 #3 ميتوني از فارسي كامرس استفاده كني كه رايگان هم هست امكانتشم عاليه آدرس دريافت www.persianoc.com اگر هم خواستي هرجوري كه بخواي برات تيم ما مينويسه براي اطلاعات بيشتر با آي دي من در امضام در تماس باش
ميتوني از فارسي كامرس استفاده كني كه رايگان هم هست امكانتشم عاليه آدرس دريافت www.persianoc.com اگر هم خواستي هرجوري كه بخواي برات تيم ما مينويسه براي اطلاعات بيشتر با آي دي من در امضام در تماس باش
ehsan310 Member Jan 29, 2007 #4 عزیز همونی که توی filmnama.com نصب شده رو میتونی از اینجل دانلود کنی GNU هم هست http://opensolution.org Quick.cart البته باید داخل این سایت عضو بشی بدون عضویت نمی تونی دانلود کنی آخرین ویرایش: Jan 29, 2007
عزیز همونی که توی filmnama.com نصب شده رو میتونی از اینجل دانلود کنی GNU هم هست http://opensolution.org Quick.cart البته باید داخل این سایت عضو بشی بدون عضویت نمی تونی دانلود کنی
iranads Active Member Jan 29, 2007 #5 من 1 دو زبانشو دارم تمام امکانات و اجناس رو به فارسی و انگلیش نشون میده... www.iranads.org/web
E ebrahim1110 New Member Mar 29, 2007 #6 اسم سيستم با سلام اسم اين سيستمي كه سايت www.fimnama.com داره ازش استفاده ميكنه چيه؟ ممنون
siavashmusic Active Member Mar 29, 2007 #7 سلام من یکی مشابش رو نوشتم ولی اسم این رو نمیدونم یکی از کاربرا که نمیدونم کی بود یه اسمی گفته بود !!!
سلام من یکی مشابش رو نوشتم ولی اسم این رو نمیدونم یکی از کاربرا که نمیدونم کی بود یه اسمی گفته بود !!!
HotHost.ir Member Mar 30, 2007 #8 فروشگاه مثل www.mahsool.com رو میخوای؟ اگر خواستی پیغام خصوصی بده. در مورد هاست و دومین هم میتونید روی ما حساب کنید.;
فروشگاه مثل www.mahsool.com رو میخوای؟ اگر خواستی پیغام خصوصی بده. در مورد هاست و دومین هم میتونید روی ما حساب کنید.;