سیستم عامل من

sajjad_eb

Well-Known Member
منبع
امیدوارم تکراری نباشه. سرچ کردم نبود

به نام خدا

ایرانی بمیرم یا با بیگانگی زندگی کنم
موضوع : سیستم عامل من!

لطفا بعد از خواندن این مطالب آن را در سایت های دیگر درج کنید ! خواهش میکنم !

اینجانب امیرسام بهادر کمی با شما خوانندگان گرامی دردودل دارم لطفا کامل بخوانید !

اینجانب نفر سوم آسیا در زمینه برنامه نویسی جاوا در گروه
Sun.Java.com هستم .

اسم مجازی من Sami Java Architect است دلیل این امر این است که یک ایرانی نمیتواند در Sun عضو شود و گواهی نامه بگیرد.

مستند زندگی من بزودی در برنامه تلویزیونی باز هم زندگی در شبکه 4 پخش میشود 5 شنبه ها ساعت 23:15

سایت من : www.Java2Oracle.com

تخصص های من :
J2EE
J2ME
J2SE
Java Open Source Technology
Oracle DB
JBOSS Technology
Apache Java Technology
Google Java Technology
Ajax
متاسفانه مدرک من در ایران مورد تایید نیست زیرا در ایران رشته تخصصی
Java معنایی ندارد !

من یک WebOS "سیستم عامل تحت وب" را در سال 1385 پیاده سازی کردم.

به تازگی در چند سایت ایرانی مطالبی در مورد سیستم عامل های Webbased دیگر خواندم.

راستش ناراحت شدم نه به خاطر پیشرفت تکنولوژی بلکه به خاطر اینکه ایران میتواند این موفقیت را کسب کند اما متاسفانه یکسری از دوستان نمیخواهند پیشرفت ایران را در زمینه نرم افزار شاهد باشند.

آخر چرا ما باید چندین سال درگیر فارسی سازی Linux شویم در حالی که یک ایرانی میتواند یک سیستم عامل را پیاده سازی کند !

چون نمیخواهم این مطالب شما را خسته کند سخن کوتاه میکنم.

من با همه کسانی که میتوانستند سیستم عامل من را ملی کنند صحبت کردم ولی فقط زمان من را هدر دادند.

اسم OS من هست J2SOS مخفف Java 2 Soheil OS سهیل اسم پدر من بود !

از چند شرکت خارجی دعوت به کار داشتم ، اول نمیخواستم قبول کنم اما .....

به هر حال قبول کردم اما داخل ایران !

من از 8 سالگی برنامه نویسی میکردم و سوژه جالبی برای خارج از کشور بودم !

در حال حاضر مشغول به پیاده سازی یک پروژه جدید برای Java هستم ولی این بار نه برای ایران بلکه برای خارج از ایران.

موضوع سیستم عامل من بسیار پیچیده شده است همه میگویند صبر کن ! صبررررررررررررررررررررررر ررررررر

در ضمن آنرا ثبت نمیکنم زیرا شایعاتی در مورد ثبت اختراع در ایران شنیده ام.

نمیدانم چه کنم از کلیه کسانی که میتوانند من را یاری کنند تا این سیستم عامل را ملی کنیم کمککککککککککککککککککککککک کککککککک میخواهم!

کمک میخواهم !

بعضی از دوستان من را یاری کردند از جمله :

دکتر حق پناهی رئیس سابق دانشگاه جامع

مهندس قربانیان

دکتر جهان گرد رئیس سابق تکفا و وزیر سابق ارتباطات

بیاید کمک کنیم تا بتوانیم در دنیا اول باشیم ، و نام ایران و ایرانی را جاودان سازیم !

سایت من : www.Java2Oracle.com

لطفا بعد از خواندن این مطالب آن را در سایت های دیگر درج کنید ! خواهش میکنم !

alireza82

Well-Known Member
سلام
من برنامه این آقا رو امرئز تو شبکه 4 اتفاقی دیدم
یه پسر 20 ساله بود انصافا هم متین
من که میرم بهش پیشنهاد بدم. چون احتمالا خبر از اوضاع نداره بنده خدا. بگو چرا خارج و ول کردی اومدی همه دارن میسوزن!!!!!!

ALI4GHA

Member
کاش یکم بیشتر درباره این سیستم عامل j2sos توضیح داده بود

البته این بنده خدا تقصیری نداشت مدرس چیزی بارش نبود و نمی دونست چی بپرسه

حالا اگه بشه خود امیر سام را پیدا کرد من که سوال زیاد دارم که ازش بپرسم

ALI4GHA

Member
این مطلب را از وب سایت خود امیر سام گرفتم ، توضیحاتش بد نیست ولی بازم کمه ای کاش می شد خود امیر سام را پیدا کرد و ازش اطلاعات بیشتری گرفت من که خیلی علاقه مند شدم بدونم این Java 2 Soheil Operation System چیه .
اگه کسی اطلاعات بیشتری داره اینجا بذاره تا ملت بدونن جوونای این مملکت چه توانایی هایی دارند

موضوع : سیستم عامل J2SOS

نویسنده و تولید کننده : امیرسام بهادر

تاریخچه ساخت :

این سیستم عامل برداشتی است از نظریه های دکتر مارتین فالر بوده است که با دیدگاه متغیر و گسترده تر طراحی و پیاده سازی شده است ، پیاده سازی و مهندسی نرم افزار این سیستم عامل به عهده آقای امیرسام بهادر بوده است و به دلیل گستردگی این مبحث و نبود امکانات و مراجع مناسب از نظرات و تجربیات آقای سارنگ قربانیان در زمینه پیاده سازی سیستم عامل استفاده شده است. این سیستم عامل اولین سیستم عامل Web Based در سال 2003 بوده است ، و از سال 2003 به بعد گروهی از شرکت ها با اجازه از تولید کننده این سیستم عامل اقدام به توسعه آن نمودند. تا به حال چندین بار این سیستم عامل در مجامع علمی ایران و دنیا به نمایش گذاشته شده است ، از جمله برنامه باز هم زندگی شبکه 4 سیما قسمت طلبگی ، کنفرانس بین المللی امنیت شبکه های اطلاعاتی در دبی ، وزارت دفاع وصنایع جمهوری اسلامی ایران (ایزایران) ، ....

کاربرد این سیستم عامل :

این سیستم عامل به شما توانایی میدهد تا بتوانید تمام اعمالی که با سایر سیستم عامل ها انجام میدهید را بوسیله هر سخت افزاری همانند موبایل ، پیجر و ... انجام دهید ، این سیستم عامل با انگیزه استفاده برنامه نویسان و سازمان ها پیاده سازی شده است ، در ادامه به توضیح کاملتری از آن میپردازیم.

مثالی از کاربرد این سیستم عامل :

فرض کنید که شما این سیستم عامل را در یک PC در محل کار خود نصب کرده اید ، حال شما خارج از شرکت هستید و بوسیله موبایل یا هر سخت افزار کوچکی که همراه دارید میخواهید از تجهیزات و امکانات PC خود استفاده کنید ، شما میتوانید بوسیله موبایل و تکنولوژی Web یا Wap به سیستم عامل محل کار خود اتصال پیدا کنید و اعمالی همچون

• عکس برداری از محل کار خود

• اجرا کردن انواع فایل ها بخوصوص فایل های اجرایی از جمله JAR , COM , EXE , ...

• خواندن اطلاعات فایل ها

• تولید پوشه

• تولید فایل با محتویات مورد نظر

• حذف پوشه

• حذف فایل

• حرکت دادن روبات در زمینه های پزشکی ، امنیتی ، نظامی ، صنایع با حداقل قدرت کانال ارتباط

• برنامه نویسی در سمت کامپیوتر PC و یا همان Server

• و...

را انجام دهید.

مشخصات این سیستم عامل :

• کاملا تحت وب میباشد

• با زبان برنامه نویسی Java پیاده سازی شده است

• از این سیستم عامل میتوان هم به صورت یک OS مستقل استفاده نمود و هم میتوان به صورت یک نرم افزار جانبی بر روی سایر OS ها استفاده نمود

• در این سیستم عامل از تکنولوژی Ajax استفاده شده است و کاربر احساس میکند که با یک نرم افزار System Base در حال تعامل است

• برنامه نویس و کارمندان شرکت میتوانند بدون حضور فیزیکی برنامه های خود را بوسیله ابزار الکترونیکی ساخته و یا آنها را در درون PC محل کار اجرا نمایند

• این سیستم عامل به صورت واقعا چند کاربره در یک زمان قابل اجرا میباشد

• این سیستم عامل از لحاظ امنیتی واقعا قابل اطمینان میباشد

• با این سیستم عامل میتوان از هزینه شبکه های از راه دور برای حرکت روبات ها و... جلوگیری کرد

• بوسیله این سیستم عامل میتوان از تجهیزات PC از جمله CPU و H.D.D و ... از راه دور استفاده کرد

• بوسیله این سیستم عامل میتوان دستورات و فرایند های داخلی و خارجی OS را صدا زد به طور مثال باز کردن برنامه Notepad , .. یا باز کردن و اجرا کردن یک فایل Setup بوسیله موبایل کارمند.

• در صورتی که این سیستم عامل به صورت مجزا راه اندازی شود فقط Jar فایل ها را اجرا میکند اما در صورتی که بر روی OS دیگری سوار شود میتواند فایل های اجرایی آن OS را نیز اجرا کند به طور مثال Exe

کاش یه چند تا تصویر هم داشتیم

راستی Killer Java Web User Interface Technology هم کار همین امیر سام هست و این جور که خودش می گفت خیلی هم طرفدار داره اگه کسی راجع به این هم اطلاعات داره بگه

منم می گردم اگه چیزی پیدا کردم خبرتون می کنم

ALI4GHA

Member
امیرسام بهادر 09121106182

بابا خبر می کردید یه گاووی گوسفندی سر می بریدیم یا حداقل یه اسپندی دوود می کردیم:)

آقای بهادر اگه یه مقدار بیشتر درباره این سیستم عاملی که نوشتید توضیح می دادید خوب بود ، راستی اگه یه دمو یا یکسری اسکرین شات از این سیستم عامل بگذارید هم بد نیست .

آخه اینجور که من شنیدم J2sos در سیستم عامل های دیگه بصورت یک برنامه تحت وب عمل می کنه و قابل دسترسی هستش .

برای دوستانی هم که در جریان امر نیستند و احتمالا حوصله خوندن چند تا پست بالایی را ندارند باید بگم این دوستمون که تازه به جمع مجید آنلاینی ها هم پیوستند کسی نیست جز امیر سام بهادر جوان ایرانی سازنده اولین سیستم عامل تحت وب دنیا

spsgorgan

Active Member
توي Pcseven بحث قشنگي كرديم در همين مورد . كليه جوانب اين امر بررسي شد . دوستاني كه دسترسي دارند حتما بخونند .
ضمنا آقاي شفيعي ! اين سيستم آقاي امیر سام بهادر ، اولین سیستم عامل تحت وب جهان نيست . يكم تحقيق كنيد به نكات جالبي پي ميبريد .

يا علي

AMIRSAMBAHADOR

New Member
سلام دوستان عزیز من مدیر برنامه های آقای بهادر هستم نقل قول ایشان :

با سلام خدمت تمامی دوستان

از استقبال شما بسیار متشکرم

ویرایش اول سیستم عامل اینجانب با نام W2ST بوده است و در سال 1380 "تاریخ ایران" پیاده سازی شد این سیستم عامل چندی است که در U.S.P ثبت اختراع شده است با نام تجاری J2SOS و شماره 1098620050310 تولید سایر سیستم عامل های تحت وب بعد از گذشته چند سال از تولید W2ST رایج شد و ایده اصلی این سیستم عامل برای طراحان Unix بوده است اما نه به این شکل سیستم عاملهای رایج نیز از لحاظ عملکرد بسیار با این سیستم عامل یعنی J2SOS تفاوت دارند و در واقع فقط یکسری سرویس را در سطح وب ارائه میکنند از جمله EyeOs که سیستم عاملی مبتنی بر وب است اما تعریف سیستم عامل چیز دیگری است ، در پروتوکل 257 سیستم عامل آمده است :

سیستم عامل ابزاری است که واسط میان لایه سخت و نرم یک ابزار الکترونیکی را به هم پیوند زند و به طوری این عمل را باید انجام دهد که نیازی به بستر جانبی نباشد

به عبارتی دیگر سیستم عامل نباید به عنوان یک نرم افزار بر روی یک سکوی دیگر "سیستم عامل" سوار شود ! اما در صورتی که سیستم عامل توانایی داشته باشد به صورت مجزا اجرا شود میتواند بر روی دیگر سکو ها نیز سوار شود

J2SOS هم میتواند به صورت مستقل اجرا شود و هم به صورت غیر مستقل

دوستان من متاسفانه در بعضی از مجامع علمی بر علیه من صحبت هایی شده است از جمله

امیرسام Hacker است اما این موضوع کاملا اشتباه است زیرا اینجانب به هیچ وجه آشنایی در این زمینه ندارم !

گروهی نیز برای اهداف شوم از من و کارهای من برای منافع ضد انقلابی می خواهند شایعه پراکنی کنند که این شایعه ها نیز کاملا اشتباه است ، من در حال حاضر به صورت پژوهشی با شرکت JBOSS در حال فعالیت هستم و هیچگاه تصمیم جدی برای رفتن از کشور نگرفته ام زیرا ایران وطن است و من عاشق ایران هستم شاید J2SOS را به خارج از کشور بفروشم اما امیدوارم که هیچ گاه این مملکت را ترک نکنم ،

ایران :

الان گربه است یه زمانی ببر بوده بیا با هم به این گربه قدرت بدیم به رسیدن به صدر جدول سرعت بدیم

در حال حاضر اینجانب در خارج از ایران هستم و به زودی به کشور باز میگردم ، و طی آخرین مذاکرات میخواهم Killer را به صورت رایگان بعنوان یک تکنولوژی ایرانی در ایران گسترش دهم

من از این وطن هستم حتی اگر در این وطن نباشم ، ارزش های انقلاب و ایران را پاس داریم و با قدرت باید خود را به صدر جدول برسانیم

من فقط و فقط یک فرد علمی هستم و در مباحث علمی دوست دارم به کشورم یعنی جمهوری اسلامی ایران خدمت کنم
دلیل وجود اسم خود را در بعضی از سایت های سیاسی نمیدانم امیدوارم به زودی این مشکلات نیز به همت دولت محترم حل شود ، و دیگر شخصیت های ضد انقلابی جسارت این کار را در خود نبینند درست است که در ایران کسی به من کمک نکرده است اما من برای کشورم جان میدهم و اگر کسی به من کمک نکند به این معنا نیست که گروهی ضد انقلابی از این موضوع سو استفاده کنند

خدانگهدار

sajjad_eb

Well-Known Member
عقب افتاده به کسی می گن که هرچقدر هم علم و سواد داشته باشه به یک ملت توهین کنه. به هر حال فکر هم نکنم شما اونقدرها هم علم و سواد داشته باشید :)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز JayJay در صورتی‌ که مجدد از اینگونه پست ها بدید دسترسی‌ شما محدود خواهد شد

spsgorgan

Active Member
اما از يوزرهاي تك پستي ! به هر حال من توي پستهاي قبلي توضيح خودمو دادم . اميدوارم اين ايراني عزيز هر جاي اين كره خاكي هست موفق باشه .

ehs2000

New Member
سیستم عامل تحت وب وجود خارجی نداره و کاملا بی مفهوم
چون سیستم عامل نرم افزاریه که یک سیستم کامپیوتری را مدیریت میکند
شاید منظور این شخص remote desktop یا یه چیزی شبیه به اینه
در ضمن امیر سام یکبار به دانشگاه ما اومده بود و ساده ترین مسایل برنامه نویسسی مثل حلقه های تکرار را بلد نبود
نمی دونم چطور ادعا میکنه از هشت سالگی برنامه نویسی میکرده
مطمین باشید اگر ادعای امیر سام درست بود این نرم افزار را درخارج از کشور با قیمت خوبی ازش می خریدند
اینطور نیست؟

Master ITX

Well-Known Member
تمام صحبت هات به یه طرف :
که در ایران کسی به من کمک نکرده است اما من برای کشورم جان میدهم و اگر کسی به من کمک نکند به این معنا نیست که گروهی ضد انقلابی از این موضوع سو استفاده کنند
به یه طرف ناراحت شدم ولی برات آرزوی موفقیت میکنم

EMIRATES

Active Member
با سلام
دوست عزیز که این تاپیک رو به جریان انداختی

لطفا پست های قدیمی رو بالا نیارید

دوستان لطف کنن این مبحث قدیمی رو ادامه ندن.

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا