سیستم سفارشات

mehdi_7070

Active Member
سلام
من یه سیستم می‌خواستم که بتونم سفارشات کاربران را مدیریت کنم.

چیزی که می‌خوام بدین شکل هست:
پنل کاربر:
1. کاربر بر روی ثبت‌نام کلیک می‌کنه و مشخصات خودش (نام/نام خانوادگی/ایمیل/تلفن) را وارد می‌کنه و یه نام کاربری هم انتخاب می‌کنه. پس از ثبت نام، پسورد (که تصادفی باید تولید باشه) به ایمیل ارسال می‌شه.
2. حالا با user & pass که ایمیل شده وارد سایت می‌شه.
تذکر: با هر کاربری، فقط می‌توان یک سفارش ارسال کرد!
3. حالا میزان فضایی که می‌خواد را می‌نویسه (مثلا 100مگابایت) و گزینه‌ی کنترل پانل را بله/خیر انتخاب می‌کنه. سیستم در این قسمت باید بسته به اینکه فضا توی چه محدوده‌ای قرار داره و اینکه کنترل پانل می‌خواد یا نه، قیمت را محاسبه کنه.
4. پس از محاسبه کاربر تایید می‌کنه و شماره فیش و کدشعبه مبدا را تایپ می‌کنه. در این‌جا درخواست کاربر در انتظار تایید قرار داره.
5. پس از تایید توسط ادمین، یک صفحه که شامل User & Pass کنترل پنل و یه سری توضیحات هست باید نشون داده بشه. (این صفحه کلیشه‌ای هست و فقط User & Pass برای هر کاربر فرق می‌کنه)
پنل ادمین:
1. ادمین بتونه لیست سفارشات ارسال شده را ببینه و در صورتی که به مرحله‌ی پایانی رسیده باشه اون را تایید کنه و سپس صفحه‌ی توضیحات را تکمیل کنه.
2. رنج‌های قیمت محاسبه‌ی فضا را بتونه مشخص کنه. و همچنین تفاوت قیمت داشتن کنترل پانل را بتونه عوض کنه.
تذکر:
کاربر در هر مرحله‌ای می‌تونه ادامه‌ی کار را متوقف کنه. یعنی مثلا اگه ثبت نام کرد ولی سفارشی ارسال نکرد، بعد از چند روز بتونه با همون کاربری وارد سایت بشه و سفارش خودش را تکمیل کنه.

اگر سیستم آماده‌ای وجود داره لطفا معرفی کنید.
در غیر این صورت، قیمت پیشنهادی خودتون را ارسال کنید.
ممنون:rose:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام
من یه سیستم می‌خواستم که بتونم سفارشات کاربران را مدیریت کنم.

چیزی که می‌خوام بدین شکل هست:
پنل کاربر:
1. کاربر بر روی ثبت‌نام کلیک می‌کنه و مشخصات خودش (نام/نام خانوادگی/ایمیل/تلفن) را وارد می‌کنه و یه نام کاربری هم انتخاب می‌کنه. پس از ثبت نام، پسورد (که تصادفی باید تولید باشه) به ایمیل ارسال می‌شه.
2. حالا با user & pass که ایمیل شده وارد سایت می‌شه.
تذکر: با هر کاربری، فقط می‌توان یک سفارش ارسال کرد!
3. حالا میزان فضایی که می‌خواد را می‌نویسه (مثلا 100مگابایت) و گزینه‌ی کنترل پانل را بله/خیر انتخاب می‌کنه. سیستم در این قسمت باید بسته به اینکه فضا توی چه محدوده‌ای قرار داره و اینکه کنترل پانل می‌خواد یا نه، قیمت را محاسبه کنه.
4. پس از محاسبه کاربر تایید می‌کنه و شماره فیش و کدشعبه مبدا را تایپ می‌کنه. در این‌جا درخواست کاربر در انتظار تایید قرار داره.
5. پس از تایید توسط ادمین، یک صفحه که شامل user & pass کنترل پنل و یه سری توضیحات هست باید نشون داده بشه. (این صفحه کلیشه‌ای هست و فقط user & pass برای هر کاربر فرق می‌کنه)
پنل ادمین:
1. ادمین بتونه لیست سفارشات ارسال شده را ببینه و در صورتی که به مرحله‌ی پایانی رسیده باشه اون را تایید کنه و سپس صفحه‌ی توضیحات را تکمیل کنه.
2. رنج‌های قیمت محاسبه‌ی فضا را بتونه مشخص کنه. و همچنین تفاوت قیمت داشتن کنترل پانل را بتونه عوض کنه.
تذکر:
کاربر در هر مرحله‌ای می‌تونه ادامه‌ی کار را متوقف کنه. یعنی مثلا اگه ثبت نام کرد ولی سفارشی ارسال نکرد، بعد از چند روز بتونه با همون کاربری وارد سایت بشه و سفارش خودش را تکمیل کنه.

اگر سیستم آماده‌ای وجود داره لطفا معرفی کنید.
در غیر این صورت، قیمت پیشنهادی خودتون را ارسال کنید.
ممنون:rose:
سلام

این سیستمی که شما میخواین خیلی شبیه سیستم های ارائه هاستینگ و دامین هست ولی تفاوت داره!
من با این سیستم ها کار نکردم که بدونم مشابه این چیزی که شما میخواین هست یا نه!

ولی اگه تصمیم گرفتی که سیستم از اول نوشته بشه من میتونم برات بنویسم.
هزینه اش هم بستگی به امکانات داره ولی اگه یه چیز پیشرفته و تمام ایجکس میخوای میشه 500

موفق باشید

mehdi_7070

Active Member
سلام

این سیستمی که شما میخواین خیلی شبیه سیستم های ارائه هاستینگ و دامین هست ولی تفاوت داره!
من با این سیستم ها کار نکردم که بدونم مشابه این چیزی که شما میخواین هست یا نه!

ولی اگه تصمیم گرفتی که سیستم از اول نوشته بشه من میتونم برات بنویسم.
هزینه اش هم بستگی به امکانات داره ولی اگه یه چیز پیشرفته و تمام ایجکس میخوای میشه 500

موفق باشید

بله، شبیه سیستم‌های هاستینگ هست، ولی یه خورده فرق داره :D

من چیز زیاد پیشرفته‌ای نیاز ندارم که بخوام هزینه‌ی زیادی هم براش بکنم. مهم این هست که کارم را راه بندازه و بتونم سفارشات را مدیریت بکنم. Ajax هم فقط توی قسمتی که داره قیمت را محاسبه می‌کنه به‌درد می‌خوره و برای بقیه‌ی قسمت‌ها نیازی نیست.

بنابراین قیمتی که دادید برای من اصلا مفدور نیست :shock::-?

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
بله، شبیه سیستم‌های هاستینگ هست، ولی یه خورده فرق داره :d

من چیز زیاد پیشرفته‌ای نیاز ندارم که بخوام هزینه‌ی زیادی هم براش بکنم. مهم این هست که کارم را راه بندازه و بتونم سفارشات را مدیریت بکنم. Ajax هم فقط توی قسمتی که داره قیمت را محاسبه می‌کنه به‌درد می‌خوره و برای بقیه‌ی قسمت‌ها نیازی نیست.

بنابراین قیمتی که دادید برای من اصلا مفدور نیست :shock::-?
ببین شما وقتی میگید قیمت بدین من بر اساس کاری که روش انجام میدم میتونم قیمت بدم.

شما اگه محدودیت در قیمت داری همون اول باید میگفتی!

مثلا تا سقف 200 تومن

جدیدترین ارسال ها

بالا