سیستم سایت بالاترین

سلام . میخواستم بدونم این سایت بالاترین ( https://balatarin.com ) رو با چه سیستمی درست کردن و اصلا با سی ام اس و یا سیستم آماده ای این کار رو کردن یا برنامه نوشتن؟؟؟

Ali_chi

Member
سلام
بالاترین با زبان برنامه نویسی Ruby on Rails نوشته شده که بسیار کوچولو و مختصر هستش اگر هم بخواهید واسه خودتون سیستمی شبیه بالاترین ایجاد کنید باید از این برنامه که opensource هم هست استفاده کنید
از اینجا دانلوشد کن: http://www.pligg.com
به زبان فارسی هم برگردونده شده و اینجا میتونی ببینیش www.mohand.es

Patris Net

Member
دوستان من يه سوال داشتم !
مي خواستم بدونم كار سي ام اس سايت بالاترين و بيشترين چيه و اين جور سي ام اس ها به چه درد ميخورن ؟
پيشاپيش ممنونم

alionline1366

Active Member
دوست عزیز این Cms ها کارشون جمع آوری لینکهایی هست که مردم معرفی میکنند و به اونها رای میدن اینجوری بازدید کننده حتما لینکهای جالبی گیرش میاد

YTERROR

Active Member
نه دوست عزیز برنامه نوشتن نمونه دیگش رو هم میتونید اینجا ببنید که به صورت پایه ای برنامه نویسی شده www.bishtarin.com

من که سیستمی رو ندیدم مال سایت شروکس یا وابسته باشه و نوشته باشند این هم نمونه اوپن سرس زیادی داره و میشه گفت این نوع اسکریپتها خیلی قدیمی شدند و با نام RSS Reader می شه نمونه های زیادی در گوگل پیدا کرد

موفق و پیروز باشید

alionline1366

Active Member
عادل این مال شروکس بالا ترین نه ها بیشترین ماله شروکس در ضمن RSS READER چه ربطی به اینا داره:shock:

آخرین ویرایش:
آقا ما بیسوادیم
میشه یه جمع بندی بکنید و بگید من از کجا می تونم به نتیجه برسم؟

آق ما که مردیم ولی نتونستیم منظورمون رو بفهمونیم
یکی میگه این سیستم آماده است و میشه رایگان ازش استفاده کرد, یکی میگه "بالاترین اصلا cms نیست ..."
یکی نیست بگه من باید از چی استفاده کنم؟
من می خوام سایتی داشته باشم که بازدید کننده بتونه به مطالب امتیاز + و - بده ... یوزر ها هم بتونن فقط یک پیام یک خطی بنویسن و متنها بر اساس امتیاز بازدید کننده ها به ترتیب بشه همین

arinolan

Member
یا باید از همینی که دوستمون گفت استفتده کنی ... یا مثله خوده بالاترین به صورت اختصاصی خودت پیاده سازیش کنی...
البته بالاترین با ruby نوشته شده که از اولین سرویسهای web2 فارسیه ...

موفق باشی .

جدیدترین ارسال ها

بالا