سیستم جوملا رایگان یا میلیونی؟

maxpelank

Active Member
با سلام خدمت دوستان

در مورد فرد مورد نظر در صورتی که مدرک داشته باشید می تونید اقدام کنید ولی اگر طرف حزب ال.. باشه شما رو دوسوته دور میزنه .
البته میشه با تبلیغات منفی ایشون رو خراب کرد البته نامردی هست و غیر قانونی . البته نیازی به قانون نیست چون توی ایران این چیزا اصلا رعایت نمیشه فقط دقت کنید سیاسی نباشه . چون می برنتون وزارت اطلاعات و پوست می کنند.
من هم دیدم و هم از نزدیک حس کردم.

در مورد کار گروهی هم بگم که در گروه چند چیز مهمه که گروه رو حفظ کنه :
- ادم هایی مانند فرد ذکر شده نباشند .
- هدف گروه انقدر بزرگ باشد تا اعضا به اون اهمت بدند و گروه رو ترک نکنند .
- مدیری داشته باشد که از تمام اعضا خبر داشته باشد و همواره با اون ها در تماس باشد و به اعضا خیلی نزدیک باشد .
- ایده های خوبی باشه که بتونه گروه رو مشتاق کنه .

البته تجربه من میگه که ممکنه با این حال بازم گروه بپاشه ولی اگر یک شرکت باشه یا یک نمایندگی گروه کمتر دچار رکود و شکست می خوره و کارهاتون هم از نظر حقوق منسج تر و بهرت انجام میشه و از همه بهتر قابل اعتماد تر میشید .

در مورد قالب ها که ذکر شد هم بگم به ترین راه همون هست که گفتم البته با قرار داد .

خوب من تا اینجا که دیدم توی 3 تا چهار تا فروم بحث شده .
بهتر در تمام فروم ها بحث بشه و البته لینک اون فروم ها رو بگزارید تا همه به هم مرتبط بشند و همه از نظرات دیگران هم با خبر بشند در مورد این موضوع .

موفق باشید

Cyber-DL

Member
اینقدر دین و خدا و مذهب نکنید . خدا رو شکر دست این کثافت رو شد و دیدید که این همه ادم که در عبا و عمامه مخفی شدن از آسمان نیامدند . یکسری حرام زاده هستند و هر روز دست یکیشون رو میشه .

اول از هلالی شروع شد که همه ( اون احمق هاش ) روش قسم می خوردند و بعد هم یکی یکی بقیه دستشون رو شد . هرکی یه جور فیلمش اومد بیرون و یا یه گندی زد .

آدم هایی مثل شما هستند که روی احساسات هرچی بتون بگند و قبول می کنید . اعتماد بیجا تا کی ؟! از این روزا قرآن ورژن بیت و حوضه میاد بیرون. . میبینمتون که همتون میگید باید Upgrade کنیم !

مغز رو خدا به شما داد تا وقتی فرستادش نیست یا اینکه در غیبت هست ازش استفاده کنید ، نه اینکه به بنده خنگ تر از خودت سجده کنید !!!

iranpcg

Active Member
خوشم میاد ملت باحالن خب اگر این قال های میترا تمپلیت اختصاصی بود که تا حالا مشتری ها دهن منو صاف میکردند ، کاش یه قدری وقت سر تحقیق میزاشتید ، قالب های میترا تمپلیت تماما قالب هایی هستند که به عنوان اتود برای مشتری کار شده و تایید نشده ، شما هیچ کدوم از این قالب ها را روی سایت های مشتری پیدا نمی کنید ، من برای هر مشتری بین 3 تا 5 قالب اتود میزنم اما مشتری فقط یکی رو استفاده میکنه بقیه هم میان توی میترا تمپلیت و برای فروش گذاشته میشن با هزینه کم تر ، نکته آخر هم من سیستم تجاری و میلیونی ندارم ؛ فقط طراح وب هستم و فقط هم قالب کار میکنم ؛ اینکه که تیم میترا یا هر تیم دیگه کار تجاری انجام میده به عهده خودشه و من خیلی دخیل توی این موضوع نیست ، نکته آخر هم سایت هایی که هزینه بالا میدن برای پشتبانی میدن نه سیستم ، هزینه پشتبانی هم ماهانه از 150 تا 250 هزارتومان بسته به ساعتش فرق میکنه که اگر ضرب تعداد ماههای سال هم بکنید میبینید که یه سایت با پشتبانی حتی با جوملای رایگان بیشتر از 3 میلیون هزینه داره

farik

Well-Known Member
باسلام...
به شخصه چون در مورد این سیستم بیشتر از یک اسم (اوهم اون یک یا دو سال پیش ) چیز دیگه ای نشنیدم نمیتونم نظر بدم..ولی باید یک نکته که دوستان هم اشاره کردن تکرار کنم:"یا به بهش بگین بیاد دفاع کنه یا اینجوری پشت سرش صحبت نکنین"..
اما یک نکته قابل ذکره و اونم اینکه دیده شده که دوستانی اینکار رو حتی با وردپرس هم انجام دادن...و واقعا به شخصه نمیدونم چی بگم...آخه اگه میخواید پول در بیارید یکم خلاقیت به خرج بده..یکم کد بنویس...نمیدونم....
بازم ممنون که اطلاع رسانی کردین.در مورد احتمال کلاهبرداری...
موفق باشید..

جدیدترین ارسال ها

بالا