سیستم برای کارهای سه بعدی و البته رندر

30min

Banned
سلام .
دیگه فکر میکنم تیتر گویا باشه .
راستش میخوام یک سیستم بخرم برای کارهای سه بعدی .
دیگه میخوام بچسبم به سه بعدی مدتی رو اما سیستمم واقعا اذیتم میکنه .
هم برای مدلینگ وقتی صحنه شلوغ میشه و هم برای رندر .
راستش میخوام بهم یک سیستم پیشنهاد بدید که کار رو برام راحت کنه .
حد اکثر هم میخوام 2,000,000 تومان الی 2,000,300 خرجش کنم !!! :wink:
هم اکنون نیازمند پیشنهادات شما هستیم !
متشکرم .

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام سیمین جان

خوبی خانوم ؟ لپتاپت دیگه اذیت میکنه ؟ تو که میدونی این جور مباحث باید در بخش سخت افزار گذاشته بشه ، انقدر اونجا بی بخار شده !!!؟ :sad::wink:

موفق باشی :rose:

Baloot3D

لطفاً مراقب راهنمایی هاتون باشید .

سعی کن حتما core i7
16 گیگ رم
گرافیک gtx 580
ماردبورد هم asus
power :1250 W ocz

سلام دوست من

میدونم نیت شما کمک بوده ولی خواهشاً به سوال دقت کنید و از طرفی جانب دارانه راهنمایی نکنید .

پردازنده های Core i7 سه نسل دارند فعلاً ! هر کدوم هم 3سری و هر سری هم کلی مدل ! از 150 تومنی داره تا 1.300.000 تومنی . دلیلی هم بر تاکید روی این مدل خاص نیست . وقتی داری کار میکنی چه فرقی داره براتون که چه پردازنده ای داره پردازش میکنه وقتی قدرتش با مدلهای دیگه همسان هست !؟

گرافیک 580 GTX چرا آخه ؟ مگه میخواد بازی کنه یا پردازش موازی انجام بده ؟ یا از موتورهای بر پایه GPU استفاده کنه ؟

بگذریم ....

با این مقدار پول بهتر هست که سطح خرید رو پایین بیاری سیمین جان

یک پردازنده Core i7 2600 العان قیمتش حدود 440.000 هست و پردازنده 1100t هم حدود 270.000 تومن .

رم هم با باس 1600 یا 1866 بگیری دو تا کیت 8 گیگ، (هر کیت 2 تا 4 گیگ) بسته به مدل رم بین 250 تا 320 میشه . مثلاً مدل CORSAIR - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB) 160,000 Toman
هستش .

گرافیک رو مدل nVidia 550ti یا 560ti بگیری کافیه .قیمتهاش به ترتیب حدود به اندازه کافی پرقدرت هست . اگر میگم nVidia چون دارای هسته های Cuda هست که هماهنگی بیشتری نرم افزارها باهاش دارند وگرنه در قدرت و مصرف محصولات AMD واقعاً قوی هستند ، مخصوصاً این سری 7000 که وارد بازار شده حتی از سری 600 nVidia که در آینده وارد میشه هم ظاهراً قویتر خواهد هست (البته هنور نمونه ای از سری 600 در دست نیست ، روی کاغذ فعلاً )

قیمت 580 از برند MSI فعلاً حدود 700.000 تومن
مدل 570 حدود 580.000 تومن
مدل 560ti حدود 360.000 تومن
مدل 550ti حدود 240.000 تومن هست .

مطمئن باشید حتی مدل 550ti هم به اندازه کافی برای کارهای گرافیکی قوی هست و هسته Cuda داره .

مادربرد هم ASUS خوب هست و هم Gigabyte و هم محصولات الایت گروپ .بستگی به مدلش داره . ما برای شرکت از هر سه مدل داریم . تجربه شخصیم این هست که محصولات گیگا پشتیبانی Driver بهتری از سایرین داره و کم دردسرتر هستند .

موفق باشی :rose:

30min

Banned
خیلی خیلی ممنون دوستان مخصوصا بلوت بابت راهنماییتون .
متشکرم .

hosienmax100

3D Artist
پردازنده های Core i7 سه نسل دارند فعلاً ! هر کدوم هم 3سری و هر سری هم کلی مدل ! از 150 تومنی داره تا 1.300.000 تومنی . دلیلی هم بر تاکید روی این مدل خاص نیست . وقتی داری کار میکنی چه فرقی داره براتون که چه پردازنده ای داره پردازش میکنه وقتی قدرتش با مدلهای دیگه همسان هست !؟

پژمان جان دستت درد نکنه ..

خواستم بگم اگر زحمتی نیست در خصوص این core i7 سری و مدل ها یه توضیحی بدی کلا چه مدل هایی هست و در خصوص قدرتشون چون فروشنده ها بدجور از این اسم core i7 سود میبرن در حالی که بقول شما از 150 هست تا 1300...

بازم ممنونم /

Baloot3D

پردازنده های Core i7

پژمان جان دستت درد نکنه ..

خواستم بگم اگر زحمتی نیست در خصوص این core i7 سری و مدل ها یه توضیحی بدی کلا چه مدل هایی هست و در خصوص قدرتشون چون فروشنده ها بدجور از این اسم core i7 سود میبرن در حالی که بقول شما از 150 هست تا 1300...

بازم ممنونم /

سلام حسین جان
حتماً این کارو در یک تاپیک جدید به زودی میارم . چون خودم هم یادم هست وقتی سری 2 از SandyBridge ها برای لپتاپ ها اومده بود تقریباً کسی از فروشنده ها نمی دونست که لپتاپی که داره میفروشه از کدوم نسل هست و فقط میگفت Core i7 هست . تازه در تهران و در پاساژ های رضا و پایتخت !!! :-?

به روی چشم :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
من تو یک سایتی نگاه می کردم که ارزیابی کرده بود cpu i7 و i5 2500k رو هم تو مکس هم تو بازی دیدم بعضی جاها i5 2500k بهتر جواب میده. پس بودجت نرسید حتما I5 2500k بگیر

جدیدترین ارسال ها

بالا