سیتم مدیریت دارو با vb.net

mohammad3690

New Member
سلام استاد vb.net گفته یک سیتم داروخانه به شکل زیر پیدا کنید گفته اول یکی دو صفحه در رابطه با کاری که می خواهید انجام بدهید بنویسید بیاورید بعد پروژه را بیاورد
حالا من موندم این یکی دو صفحه را چی بنویسیم کسی می تواند کمک کند.
پروژه به شکل زیر است.
سیتم داروخانه
نام دارو
تاریخ تولید
تاریخ انقضا
مدت زمان باقی مانده تا انقضا دارو
قیمت دارو
تعداد داروی که خریده شده در انبار است
چطور می شود توضیح در رابطه با پروژه بالا داد که می خواهم چی کار کنم؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام استاد vb.net گفته یک سیتم داروخانه به شکل زیر پیدا کنید گفته اول یکی دو صفحه در رابطه با کاری که می خواهید انجام بدهید بنویسید بیاورید بعد پروژه را بیاورد
حالا من موندم این یکی دو صفحه را چی بنویسیم کسی می تواند کمک کند.
پروژه به شکل زیر است.
سیتم داروخانه
نام دارو
تاریخ تولید
تاریخ انقضا
قیمت دارو
تعداد داروی که خریده شده در انبار است
چطور می شود توضیح در رابطه با پروژه بالا داد که می خواهم چی کار کنم؟

اینطوری درس می دهند که به جایی نمی رسیم دیگه، این چیز هایی که شما نوشتید فیلد های داده ای است،
اینها رو برای مراحل بعدی لازم دارید، اول کار باید سیستم رو تشریح کنید.

مرحله اول : تشریح سیستم
1 - مقدمه
مثلا می نویسید که صورت مساله یک سیستم داروخانه است که یک نرم افزار تحت سیستم عامل ویندوز است
که توسط پرسنل داروخانه مورد استفاده قرار می گیرد و در این نرم افزار اطلاعات دارو ها ثبت شده و مدیریت می شوند
و ... مشخصات دارو هایی که به فروش رسیده اند یا در انبار موجود اند و همچنین سوابق نسخه های بیماران
در این سیستم ثبت شده و در صورت نیاز بصورت گزارش ارائه می شود و ...
یعنی خیلی کلی در مورد اینکه سیستم نرم افزاری قراره چه خدماتی ارائه بده توضیح می دهید، بدون جزئیات.

2 - معرفی كاربران سيستم
کاربرانی که از نرم افزار استفاده می کنند رو مشخص می کنید :
مثلا کاربران سیستم عبارتند از دکتر، صندوق دار، دارو ساز و ...
بعد توضیح می دهید که هر کاربر بر اساس نوع کاربری اش به بخش خاصی از اطلاعات دسترسی دارد و ...
برای ورود به نرم افزار باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نماید و سپس بخش هایی که می تواند مدیریت نماید
توسط سیستم فعال می شوند.

حالا باید در مورد هر کدوم از این کاربران دکتر و صندوق دار و ... جداگانه توضیح بدهید که وظیفه شون چیه، چه
اختیاراتی دارند، از نرم افزار چه استفاده ای می کنند، چه چیزی رو ثبت می کنند و گزارش چی رو می گیرند و ...

3 - سرويس هاي ارائه شده
باید سرویس هایی که به این کاربران ارائه میشه رو دونه دونه توضیح بدهید، مثلا اول سرویس هایی که
به دارو ساز توسط سیستم ارائه میشه، مثلا "ثبت کردن مشخصات داروی جدید" باید توضیح بدهید که
ثبت کردن مشخصات داروی جدید از دید کاربر (نه برنامه نویس) چه عملیاتی یه و چه مراحلی داره و چطور انجام میشه.
خیلی مختصر و مفید، سرویس ها رو هم خیلی زیاد نکنید، سعی شما اینه که تعداد سرویس ها حداقل باشه،
تا حدی که استاد قبول کنه، چون بعدا که خواستید پیاده سازی شون کنید زحمت تون کم میشه.

مرحله دوم تجزیه و تحلیل سیستمه که احتمالا الان ازتون نمی خواد چون یکی دو صفحه نیست.

mohammad3690

New Member
سلام وعرض خسته نباشید دوستان می خواهم مدیریت انبار دارو را با زبان vb.net و sql بنویسم لطفا مرا در این زمینه راهنمایی کنند.
انبار داده های زیر را دارد
(نام دارو
تاریخ تولید
تاریخ انقضا
قیمت دارو
تعداد داروی که خریده شده در انبار است)
در خواست سورس نمی کنم راهنمایی می خواهم استاد اصلا به ما sql درس نداده بدمیگه پروژه بیاورید که پایگاه داده sql داشته باشه لطفا کمک کنید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا