سیتم بازی

Mrx

Active Member
برات جور می کنیم بابا.چرا حالا دق می کنی ؟ :D

با جوملا هم میشه اما دنگ و فنگ داره.بگذار اگر نسخه 40 حرفه ای Custom CMS گیرم اومد برات فارسی می کنم.البته احتمال داره یکی از دوستان برای این سیستم ماژول بنویسه.

سلام دوستان !

سلام Pedi7Khat

خوبی ؟ !

سوالی داشتم ! به منم میدی فارسی :cry::cry::cry::cry:

ممنون :cry::cry:

Pedi7Khat

Member
من GamePortal واسه Joomla دارم.خواستی پیغام خصوصی بده برات ارسال کنم اما باز هم من پیشنهادم خرید Custom Club نسخه 4 حرفه ای هست.

Pedi7Khat

Member
هنوز پیدا نکردم.اگر دوست داری بخرش.مطمئن تر هست حتی ساپورت انگلیسیشم خوبه هاا...

moon_spell

Member
iGaming CMS 1.5

اين cms مجانی هست !

کد:
 [URL]http://forums.igamingcms.com/attachment.php?attachmentid=6&d=1189273929[/URL]

کد:
 [URL]http://www.igamingcms.com/legacy-software/VortexPortal1.0.42.zip[/URL]

:lol:

آخرین ویرایش:

arianhost

Member
دوست عزيز نيوك تم بازي هم زياد داره يه سري به سايت هاي خارجي نيوك مثل نيوك مودس يا سايت رسمي نيوك بزنيد پيدا مي كنيد...

Pedi7Khat

Member
خواهش می کنم.امری بود در خدمتم.در ضمن سایت CustomCms.Net می خواد این سیستم رو نسخه 2 و 3 رو رایگان در اختیار مردم بگذاره.

YTERROR

Active Member
مین CCMS که شما میفرمایید با EasyPHP شدیدا مشکل داره.
من نسخه اصلش رو نصب نکردم ولی نسخه نال شده اش رو نصب کردم با فارسی شدیدا مشکل داشت. یعنی وقتی تازه از دیتابس تونستم قالب رو فارسی کنم دیدم که چه قدر با فارسی مشکل داشت.

:) فکر نمی کنم هیچ کس بنا رو با EasyPHP یا ..... به سنجه تحت لوکال با وب خیلی فرق داره و EasyPHP ممکنه تنظیماتش درست نباشه و مشکل آگاچی یا مدهای خاص رو داشته + هیچ گرتالی به راحتی فارسی نمیشه و کار برنامه نویسهای امرزو بیتشر از کد نویسی ادیت کدها بصورت درست و دقیق هستش

در هر صورت به نظر من پرداخت هزینه به یک طراح خوب بهترین و سریعترین کار هست

موفق وپیزور باشید

Miesam

Member
فکر نمی کنم هیچ کس بنا رو با EasyPHP یا ..... به سنجه تحت لوکال با وب خیلی فرق داره و EasyPHP ممکنه تنظیماتش درست نباشه و مشکل آگاچی یا مدهای خاص رو داشته + هیچ گرتالی به راحتی فارسی نمیشه و کار برنامه نویسهای امرزو بیتشر از کد نویسی ادیت کدها بصورت درست و دقیق هستش

در هر صورت به نظر من پرداخت هزینه به یک طراح خوب بهترین و سریعترین کار هست

موفق وپیزور باشید
شما خودت رو که یک طراحی نگاه نکن هیچ وقت ، من خودم از Xampp استفاده میکنم و با 99 درصد برنامه ها کار میکنند. و حتی اگر دیتابس اطلاعات قبلیم روی Easyphp نبود و نمیخواستم بیارم رو این یکی الان اصلا Easyphp پاک میکردم.
اما درباره فارسی شدن ، باید بگم درست این روز ها سیستم ها بد فارسی میشند ولی از اون ور هم بعضی از سیستم ها هستند کلا ساختاری با فارسی مشکل دارند. همین CCMS توی لینک خبر هاش اگر فارسی استفاده میکردید لینک قاطی میکرد!
یا توی نام کاربریتون! وقتی که قالب راست به چپ میشد اگر مثلا مینوشتید :
AC عقیده فدائیون
دیگه نمیشد کلیک کرد ، البته دمیشه همه این ها رو حل کرد ولی برای یک تازه کار مثل من خیلی سخت.
منم همین میگم دیگه بهتر آدم بسرپار به یک طراح ولی آخه این طراح ها این روزا پول خون آدم میگیرن:mad:
این یادم رفت بگم درست که طراح بنا کارش رو با EasyPHP نمیزاره ، ولی این روز ها اکثر ایرانی که بیشترشون هم تازه کارند با این برنامه کار میکنند.
سخن پایانیم هم این که کلا CCMS به درد کسایی که تازه کار هستند نمیخوره. من خودم فقط بخاطر راست به چپ کردنش دو روز وقت گذاشتم آخر سر هم مجبور شدم برم توی دیتابس دنبال بخش قالب بگردم و اونجا تغییر بدم!

rezataheri

Member
عجب بحثی را انداختما:D
آقای هم استانی(Pedi7Khat):D
میشه برام رو سایتم نصب کنی؟>|<
ممنون
منتظر جواب:oops:
بای

duke_nukem

New Member
آقا چرا نمیشه تو mkportal درست تایپ فارسی کرد؟مثلا چند کلمه فارسی بنویسی بعد یه کلمه انگلیسی میره قبل کلمه فارسی

Pedi7Khat

Member
آقا چرا نمیشه تو mkportal درست تایپ فارسی کرد؟مثلا چند کلمه فارسی بنویسی بعد یه کلمه انگلیسی میره قبل کلمه فارسی

دلیلش درست فارسی نشدن و سازگار نشدن ادیتورش هست.یه پشتیبان خوب فارسی نیست که این رو درست کنه.IRSmile هم فکر نمی کنم کاری کرده باشه.

Miesam

Member
خب شما الان Mk رو صد در صد فارسي كردي؟
در قسمت :
کد:
<!-- begin open main table -->
.
.
.
.
<!-- end open main table -->
البته جاي اون نقطه ها يك سري كد كه اصولا براي هر قالبي كمي فرق دارن حالا يك قسمت هست كه توي همه قالب ها يافت ميشه يعني :
کد:
<div id="mkwrapper" style="width: {$mainwidth};">
شما اون به :
کد:
<div dir="rtl" id="mkwrapper" style="width: {$mainwidth};">
تغير بده به عبارتي يك
کد:
dir="rtl"
بهش اضافه كن.
اگر اين سايت هم بخش Mkportal ميداشت خيلي عالي ميشد. اين سايت IRsmile اگر اشتباه نكنم دقيقا همون فارسي سازي كه من چند سال پيش در سايت GTPLand قرار داده بودم همراه با قالب فارسي رو براي دانلود به اسم خودشون گذاشته بودند كه بعد از مدتي هم ديدن از پس صحبت درباره اين مسائل بر نميان بيخيال شدن.

جدیدترین ارسال ها

بالا