فکر نمی کنم هیچ کس بنا رو با EasyPHP یا ..... به سنجه تحت لوکال با وب خیلی فرق داره و EasyPHP ممکنه تنظیماتش درست نباشه و مشکل آگاچی یا مدهای خاص رو داشته + هیچ گرتالی به راحتی فارسی نمیشه و کار برنامه نویسهای امرزو بیتشر از کد نویسی ادیت کدها بصورت درست و دقیق هستش
در هر صورت به نظر من پرداخت هزینه به یک طراح خوب بهترین و سریعترین کار هست
موفق وپیزور باشید
شما خودت رو که یک طراحی نگاه نکن هیچ وقت ، من خودم از Xampp استفاده میکنم و با 99 درصد برنامه ها کار میکنند. و حتی اگر دیتابس اطلاعات قبلیم روی Easyphp نبود و نمیخواستم بیارم رو این یکی الان اصلا Easyphp پاک میکردم.
اما درباره فارسی شدن ، باید بگم درست این روز ها سیستم ها بد فارسی میشند ولی از اون ور هم بعضی از سیستم ها هستند کلا ساختاری با فارسی مشکل دارند. همین CCMS توی لینک خبر هاش اگر فارسی استفاده میکردید لینک قاطی میکرد!
یا توی نام کاربریتون! وقتی که قالب راست به چپ میشد اگر مثلا مینوشتید :
AC عقیده فدائیون
دیگه نمیشد کلیک کرد ، البته دمیشه همه این ها رو حل کرد ولی برای یک تازه کار مثل من خیلی سخت.
منم همین میگم دیگه بهتر آدم بسرپار به یک طراح ولی آخه این طراح ها این روزا پول خون آدم میگیرن
این یادم رفت بگم درست که طراح بنا کارش رو با EasyPHP نمیزاره ، ولی این روز ها اکثر ایرانی که بیشترشون هم تازه کارند با این برنامه کار میکنند.
سخن پایانیم هم این که کلا CCMS به درد کسایی که تازه کار هستند نمیخوره. من خودم فقط بخاطر راست به چپ کردنش دو روز وقت گذاشتم آخر سر هم مجبور شدم برم توی دیتابس دنبال بخش قالب بگردم و اونجا تغییر بدم!