MeshkinSara
ممنون از نظرتون . والا سر در آوردن نداره . مقاله های دارک آرت فکر کنم هم اینجا هم ÷یدا شه . کلا نگاه کردن به همه چیز ازیک دید دیگر
leili1
ممنون . اون براش هم ... شاید برش نداشتم . !!!
من کارهام از یکی دو ماه که ازشن بگزره دیگه زیاد دستشون نمیزنم .
belderchin مجبور سدم نقل قول کنم !
سلام
اولي زبونش به نظرم خيلي دراز شده يه جورايي شبيه نون سنگك شده
ياعلي
اولا ... .دوما اگر میدونستم همچین نظری هم خاهم شنید روی عکس هسچ کاری نمیکردم و یک عکس استوک میزاشتم نظر بدید . من نمیدونم شما یک طرح رو چی میبینید ؟ یک عکس ؟ یا چیزی که همه ی چیزهاش باید شبیه به چیزای اطرافمون باشه .
دومي هم خوبه ولي به نظر حقير اگه دو تا شون كاملا" شبيه هم بودن تا قرينه هم مي شدند خيلي بهتر بود الان تو چند مورد با هم تفاوت دارن !
ياعلي
قرینه ؟ مگر مینیاتور ه ؟
فکر کردید مسابقه راه انداختم . گفتم چند تا اشکال توی این چهار تصویر هست ؟
اسم این کار "چند شخصیتی" هست . امیدوارم بتونید منظورم رو بفهمید .
دوستان من توی گرافیک هیچ هیچ هیچ م یک دانشجوی ترم 4 گرافیک کاردانی . ولی ازتون خاهش میکنم لا اقل اگر میخایم نظری هم بدیم یکم تخصصی باشه . (نا سلانتی اینجا مجید آنلاین . مثل وبلاگ های علکی نیست!!!)
باور کنید . من کاام رو اینجا نزاشتم به به و چه چه بشنوم ولی لا اقل دوست دارم نظرهایی که در موردشون داده میشه حداقل بدرد من که نخوره بدردت تاپیک بخوره .
می از مدلی که نبشتی دروغ گو خیلی خوشم اومد.خوشگل شده
اما فکر کنم همون سومی از بقیه قشنگ تر شده باشه .مخصوصن سر اش و براش های پشتش.قشنگن
موفق باشی
ممنون ماندانا . اون براش های پشت رو با دوسه تا تکستچر قاتی کردم .
M.R ممنون . در مورد محسن ها هم ... نمیدونم والا . فکر بدی نیست (لا اقل از برداشتن هر دوش بهتر ه)
galagoola
ممنون از نظرهات . راستش رو بخای من با اولی بیشتر حال میکنم . بهنظر من از باقیش احساس گرایانه تر هست !!! فکر میکنم بیشتر به هدفم رسیدم .
یه شاخی چیزی تو این مایه ها اگه میزاشتی رو سرش خیلی قل میشد ینی خیلی باحالتر میشد
خوب هدفم از اون دو سه تا خط همون شاخ بود ولی نه بصورت واقعی بلکه بعنوان سمبل .
ممنون
راستی .
من همر چی دارک کار میکنم با عکس های خودم ه . اولی دومی سومی . اون تاپیک دیگه و ...
اینجور راحت ترمیتونم ایده هام رو پیاده کنم .

. عکسها رو با دوربین 5مگا÷پیکسل از خودم گرفتم و دلم میخاست برای حس تفاوت عکسهای استوک ش هم بزارم که متاسفانه نشد .
اخه خود عکس ها یک پا هورو هستند
از همتون ممنون