انیمیشن سکانس اول واسه انیمیشن شهر

prince_Persia_7

Well-Known Member
من چند ماه پیش قرار بود یه انیمیشن در مورد فرار از دست پلیس بسازم که متاسفانه بنا به دلایلی فرصت نشد . ولی از الان دیگه دارم روش کار میکنم. واسه اولین سکانس کارم خیلی فکر کردم که چجوری صحنه شروع بشه و در نهایت شد این . در واقع شبیه سازی فیلم برداری به صورت تک فریم هست که زمان با سرعت زیاد به سمت جلو حرکت میکنه .

پیوست ها

• Shahr.rar
    2 مگایابت · بازدیدها: 170
  • A0032.jpg
    A0032.jpg
    231.5 کیلوبایت · بازدیدها: 24

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
خیلی خوب شده
خیابونش هم مثه بلوار سجاد (تو مشهد) شده
اون ساختمون تقریبا شیشه ای هم یه جورایی شبیه ساختمان روزنامه قدس شده(البته اون سر نبشه)
اما یه مشکلی داره
یکم که دقت میکنی وقتی دوربین داره حرکت میکنه انکار چراغ راهنمایی داره رشد میکنه
و یه چیزه دیگه اینکه خیابونش آدم نداره
موفق باشیـ:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.افرین خیلی کار خوبی شده.حرکات ماشین ها رو دوست دارم.آبجکت هست یا عکس.
یه خورده باید روی پست پروداکشن کار کنی.مثلا لایه نورها که جدا توی المنت رندر میگیری همون رو بصورت فیلم جدا بگیر.توی نرم افزارهای کامپوزیت مثل افتر یا پریمیر بصورت لایه multiplay بزار تا سایه هات تقویت بشه یا لایه نور رو روی screen بزار .یه مقدار از این پست پروداکشن ها کم داره
بک گراند رو به نظرم HDRI بهتری انتخاب بکن. زیاد حال نمیده
ببین کلیت کارت خوبه.روی پست و کنتراست ها کار کنی مطمئنم خیلی بهتر میشه.
موفق باشی

Saeed2vfx

Member
عالی بود. فقط درخت هارو نباید از ریشه حرکت میدادی !!! برگها و نهایتاً سرشاخه ها حرکت میکنن.
موفق باشی

nima3ds

Member
خیلی خوب. مشکلی فنی خاصی پیدا نکردم توش تا بگم که کارت بهتر بشه. فقط درخت چپ کلا تکون نمی خوره در اثر باد. اونو یه بازبینی کنی بد نیست.
خسته نباشی. می دونم خیلی زحمت کشیدی ;)
یکی هم این که این چراغا اصلا چرا قرمز میشن؟ موقع قرمز شدن ماشین از هیچ طرف نمیاد که. چرا از اون یکی طرفکه دوربین جهت مخالفش هست ماشینا نمیان؟ واسه یه خیابان یک طرفه چراغ نمی خواد که :rose:
باید تعداد چراغ ها راهنماییت رو بیشتر کنی تا بیننده متوجه بشه خیابون طرف دیگه ای هم داره. البته این اشکال فنی نبود و یه جورایی مشکل سناریو هست

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا