سي‌دي‌هاي كاغذي

Salar

Active Member
سرويس خبر خارجي ايتنا - دو شركت الكترونيكي سوني و توپان اقدام به ساخت سي‌دي‌هاي جديدي كرده‌اند كه در ساخت آن از كاغذ استفاده شده است و سازگار با نسل بعدي فناوري دي‌وي‌دي مي‌باشد.
اين سازندگان اعلام داشته اند به دليل اينكه 51 درصد از اين ديسك‌ها را كاغذ تشكيل داده، هزينه ساخت آن بسيار كاهش يافته است. اين ديسك‌ها به دليل استفاده از فناوري دي‌وي‌دي با ليزر آبي، ظرفيت ذخيره اطلاعات تا 5 برابر ظرفيت ديسك‌هاي موجود را دارد.
انتظار مي‌رود در آينده نزديك درايوهاي دي‌وي‌دي با ليزر آبي جايگزين درايوهاي دي‌وي‌دي با ليزر قرمز شوند. اين ديسكهاي كاغذي از فناوري دي‌وي‌دي با ليزر آبي(اشعة آبي) استفاده مي‌كنند كه توسط كنسرسيوم سازندگان لوازم الكترونيكي شامل شركتهاي سوني، ماتسوشيتا و فيليپس پشتيباني مي‌شود.
توپان، بزرگترين سازنده فيلترهاي رنگي براي صفحه نمايشهاي كريستال مايع در جهان اظهار داشته است كه اين ديسكهاي جديد امنيت بيشتري دارند و نيز مي توان ديسكهاي مورد استفاده قرار گرفته را مجدداً بكار برد. اين دو شركت درحال توسعة توليد اين ديسكها جهت استفاده عموم مي باشند.

MrMohi

Active Member
یک بار یکی از بچه ها یک سری سی دی آورده بود که من تا حالا ندیده بودم . یک سری هاش بود که میگفت آمریکایی هست و میتونستید چهار بار تاش کنی و مثل یک کاغذ تا شده بگذارید توی جیب . یک سری دیگه هم بود که میگفت روسی هست و مثل کاغذ لوله میشد تازه با قطر خیلی کم . خیلی جالب بود

oxygenws

Active Member
MrMohi گفت:
یک بار یکی از بچه ها یک سری سی دی آورده بود که من تا حالا ندیده بودم . یک سری هاش بود که میگفت آمریکایی هست و میتونستید چهار بار تاش کنی و مثل یک کاغذ تا شده بگذارید توی جیب . یک سری دیگه هم بود که میگفت روسی هست و مثل کاغذ لوله میشد تازه با قطر خیلی کم . خیلی جالب بود
8O 8O 8O 8O 8O

MrMohi

Active Member
بله مطمئنم . یکیش رو خودم دیدم که سی
دی یک فیلم بود

دراکولای درام اسنوکر

H-assan

Well-Known Member
شوخي با حالي بود
مگر ميشه سي دي رو تا كرد اونم چهار تا

بابا بي خيال

MrMohi

Active Member
نخیر آقا شوخی نمیکنم ... من خودم هم چهار تاش کردم هیچی نشد .

H-assan

Well-Known Member
اسم سي دي رو بگو كجاي و چهسالي توليد شوده
اگر يك عكسي يك چيز بيار اون وقت قابل قبول تره

MrMohi

Active Member
یعنی میگی من دروغ میگم؟ دارم میگم خودم دیدم و امتحانش کردم . ضمنا سی دیش کاور داشت مارکش رو ندیده بودم . سال ساختش هم نمیدونم . همونطور که گفتم آمریکایی و روسی بود . دیگه هم هی سوال بی مورد نپرسید لطفا . حوصله سین جیم ندارم . اگر هم شما باور ندارید خوب ساده ست ... قبول نکنید . اون رو گفتم برای اطلاعات بچه ها . شما میتونید قبول نکنید . لطفا دیگه در این رابطه سوال نپرسید

H-assan

Well-Known Member
نه براي چي فقط خواستم كه اگر جاي بحث شود وخواستم در مورد صحبت شما هم حرف بزنيم بگم فلان سي دي با دليل باشه من قصد جسارت نداشتم
ببخشيد انگار سوتفاهم شود

جدیدترین ارسال ها

بالا