سيستم referral

abbasjoon

Member
سلام بچه ها. من يك مشكلي در ايجاد سيستم referral برام پيش اومده. همانطور كه مي دونيد كساني كه به صورت dial up به اينترنت وصل مي شن 4 رقم آخر آدرس IP شون متفاوته و توسط ISP رقم هاي مختلفي به اونها داده مي شه. من مي خوام بدونم چه جوري مي تونم مانع اين بشم كه يه كسي زيرمجموعه خودش بشه. البته اگر تنها سه بخش اول آدرس IP چك بشه ديگه دو نفر از يك ISP نميتونند ثبت نام كنند. لطفا يه راه حلي بگيد كه نه سيخ بسوزه نه كباب. مرسي :)

miladmovie

Active Member
بهتره اعتماد کنی !
یا اینکه کوکی بگذاری و دعا کنی کوکی رو پاک نکند !

بنظرم نباید دنبال راه حل های عادی از طریق وب باشی

sunrise

Member
عباس جان مگه سيستم شما چه نوع كاري رو قرار هست انجام بده كه نبايد بيشتر از يك نفر با استفاده از يك Isp ثبت نام كنند!!! البته همونطور كه ميلاد جان هم گفت بهترين راه اين هست كه يك كوكي با تايم يكساله بعد از ثبت نام اضافه كني كه البته اگه كاربر زرنگ نباشه و كوكي ها رو پاك نكنه مشكلي ايجاد نميشه اما اگر اونا رو پاك كنه ...
در هر صورت من چند روش بهت پيشنهاد مي كنم يكي همين كوكي بود كه ميلاد جان هم گفت يكي ديگه هم اينكه Ip رو در بانك اطلاعاتي بصورت كامل ذخيره كنه تا نتونه ديگه از طريق اون Ip اقدام به ثبت نام كنه و يه راه ديگه هم اينكه فقط سه شماره اول رو ذخيره كنه و در بررسي هاي بعدي فقط همون سه تا مد نظر باشه كه خب اين به نظر خودمم زياد جالب نيست ، چون ممكنه افراد زيادي از اون ISP سرويس مي گيرند و اين سناريو خيلي جالب در نمياد.

آخرین ویرایش:

abbasjoon

Member
نه منظورم اين نيست كه دو نفر از يك Isp ثبت نام نكنند . فقط مي خوام مشكل متغير بودن سه رقم آخر آدرس آي پي يه جوري حل بشه تا يك نفر نتونه زير مجموعه خودش بشه. غير از كوكي ديگه هيچ راهي نيست. مثلا نميشه شماره سريال كامپيوتر طرف رو گرفت تا حداقل نتونن از يك كامپيوتر 2 بار ثبت نام كنند؟

آخرین ویرایش:

miladmovie

Active Member
من که بهتون گفتم :
بنظرم نباید دنبال راه حل های عادی از طریق وب باشی
این روشی که شما می گید یک روشی هست که از طریق وب معمولی نیست
مثلا یک اکتیو ایکس برای طرف نصب کنید و اطاعات رو بگیرید و برای خودتون بفرستید و ...

siavashmusic

Active Member
من دقیقا از کوکی توی سیستم کلیکی خودم استفاده کردم
چندان مهم نیست این مسله مثلا چند نفر میتونند حدس بزنند که باید کوکی رو پاک کنند !!!؟
اونهایی هم که فهمیدن نوش جونشون از شیر مادر براشون حلالتر . ..
دیگه برای پروژه های سطح متوسط به پایین فکر میکنم این روش کاملا منطقی و همه گیر باشه
مگر اینکه بخوای خیلی گیر بدی که . . . .

جدیدترین ارسال ها

بالا