من يه سوال داشتم اينكه وبلاگ tur2 از چه سيستم وبلاگي استفاده ميكنه؟؟؟(MT,asp rider,...) ممنون
M mollasadra Member Mar 11, 2004 #1 من يه سوال داشتم اينكه وبلاگ tur2 از چه سيستم وبلاگي استفاده ميكنه؟؟؟(MT,asp rider,...) ممنون
Ali_ix Well-Known Member Mar 11, 2004 #2 mollasadra گفت: من يه سوال داشتم اينكه وبلاگ tur2 از چه سيستم وبلاگي استفاده ميكنه؟؟؟(MT,asp rider,...) ممنون کلیک کنید تا باز شود... سلام گويا اين سيستم رو خود آراز با PHP + MySql ساخته ! موفق باشيد.... علي 8)
mollasadra گفت: من يه سوال داشتم اينكه وبلاگ tur2 از چه سيستم وبلاگي استفاده ميكنه؟؟؟(MT,asp rider,...) ممنون کلیک کنید تا باز شود... سلام گويا اين سيستم رو خود آراز با PHP + MySql ساخته ! موفق باشيد.... علي 8)
M mollasadra Member Mar 11, 2004 #3 سيستم جالبيه فقط من يه سوال داشتم : من يه سايت دارم كه ميخوام فقط يه اديتور داشته باشه در server و وقتي در اون مينويسم و ميفرستم اون نوشته بر روي سايت ظاهر بشه.(مثل وبلاگهاي پرشين بلاگ) و به سادگي وب سايت tur2 ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين
سيستم جالبيه فقط من يه سوال داشتم : من يه سايت دارم كه ميخوام فقط يه اديتور داشته باشه در server و وقتي در اون مينويسم و ميفرستم اون نوشته بر روي سايت ظاهر بشه.(مثل وبلاگهاي پرشين بلاگ) و به سادگي وب سايت tur2 ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين
amin-asemi Member Mar 11, 2004 #4 خب ميتوني از خود پرشينبلاگ يا بلاگر استفاده كني يا اينكه ام-تي يا ... نصب كني
Ali_ix Well-Known Member Mar 12, 2004 #5 سلام بله همونطور كه امين آقا گفت ميتوني استفاده كني ...ولي MT نصب كني بهتره ! راستي دقيقا منظورتون از سادگي tur2 چيه ؟! موفق باشيد... علي
سلام بله همونطور كه امين آقا گفت ميتوني استفاده كني ...ولي MT نصب كني بهتره ! راستي دقيقا منظورتون از سادگي tur2 چيه ؟! موفق باشيد... علي