سيستم هاي كدگذاري ماهواره

mohammadmahvare

New Member
۱- سيستم viaccess 1,2

اين سيستم يکی از قديميترين سيستمهای کدگذاری است که تقريبا برای
اولين بار اختراع شد ولی امروزه تمامی ورژن های ۱ اين سيستم به ورژن ۲
تبديل شده . هميشه دو راه وجود دارد برای مشاهده کانالها
۱- يا استفاده از کمی به نام viaccess يا ميتوان از هر کمی ديگر استفاده کرد
ولی به شرط اينکه همراه با کارتهای fun card باشد درون کم قرار گيرد
۲- يا ميتوان با pach کردن ريسيورها آنها را Embedded cam يا مولتی کم کردولی بازهم بايد از fun card استفاده کرد.ولی برای اين سيستم نيازی به کم نيست در حالت pach

نکات دستوری خيلی مهم : تفاوتها در بين کانالهای واکسس

۱- کانالهايی مانند SRG که متعلق به کشور سويس است را حتی بدون کم وکارتهای فان باز کرد ونياز به گلد کارت دارد وتقريبا هر يک ماه تغيير کد ميدهد
و آخرين تغييرات در سايت خدايان واکسس قرار دارد ولی کانالهای مولتی ويژن
واکسس بهبود يافته يا در اصطلاح ورژن ۲ است.

۲- اين کانالها در هر لحظه فقط يک کليد فعال است وبقيه اصلا مهم نيست

اين نوع سيستم در ابتدا توسط سايت خدايان واکسس هک شد

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ميخواستم در ادامه سيستم های کد گذاری سيستمی
را معرفی کنم اين سيستم دو ورژن دارد ۱و۲

Irdeto1,2

اين نوع سيستم کدگذاری در ابتدا به وسيله گروه هايان هک شد و بعد از مدتی ورژن های ۱ اين سيستم به ورژن ۲ تبديل شد ومزيتی که اين ورژن
نسبت به ورژن های قديمی خود دارد اين است که اين سيستم قابليت رمز گشايی را ندارد و غير قابل هک ( چون ورودی اين سيستم با دو فيبر نوری
بسته شده است که غير قابل ورود است و هميشه برای مشاهده اين کانالها
بايد از کم و کارت ارجينال اين سيستم استفاده کرد.

www.isteek.com

Pooriya_Online

Active Member
اي بابا ما هم ميخواستم از اين اطلاعات بديم ولي نذاشتن.

تازه من ميخواستم توي انجمن مربوط به خودش توضيح بدم.

MrMohi

Active Member
من مینویسم ... شما مینویسی ... ایشون مینویسه... اوشون مینویسه ... همه مینویسن ...اصلا همه مینویسن ...

Peyman-Pop

Active Member
آقا محمد لطفا مسایل مربوط به ماهواره رو در بخش سخت افزار یا شبکه مطرح کنید .

ممنونم .

منتقل شد.

پیمان

Pooriya_Online

Active Member
Peyman-Pop گفت:

ممنونم .

منتقل شد.

پیمان
اي بابا آقا پيمان چه طور ما كه پيشنهاد داديم يه انجمن مخصوص اين موضوع درست كنيد همه با ما ساز مخالف زدن حالا كه ايشون اومده و مياد توي قسمتهاي ديگه مينويسه مشكلي نداره؟

خيلي ممنون از همگي...

MrMohi

Active Member
Pooriya_Online گفت:
Peyman-Pop گفت:

ممنونم .

منتقل شد.

پیمان
اي بابا آقا پيمان چه طور ما كه پيشنهاد داديم يه انجمن مخصوص اين موضوع درست كنيد همه با ما ساز مخالف زدن حالا كه ايشون اومده و مياد توي قسمتهاي ديگه مينويسه مشكلي نداره؟

خيلي ممنون از همگي...

شما خون خودتو کثیف نکن ...

Peyman-Pop

Active Member
Pooriya_Online گفت:
Peyman-Pop گفت:

ممنونم .

منتقل شد.

پیمان

خيلي ممنون از همگي...

نگفتیم که اینجور مسایل نباید عنوان بشه ، گفتیم یک بخش جدید برای این موضوع زیاد مناسب نیست .

وگرنه میتونید در همین بخش سخت افزار یا شبکه در این مورد هم فعالیت کنید.

شاد باشید.

پیمان

H-assan

Well-Known Member
ممنون از توضيحاتت يك چيز هاي دست پا شكسته فهميديم حالا يك سوال اون هاي كه مثل كانال مولتي ويژن هستن مي شه كداشون رو قرار بدي اگر مي خواهي كارت رو راحتت كنم بهت بگم كدوم كانال ها تا رمز اش رو باز كني راستي من شنيدم كه براي همه ماهواره ها ساخت يك شركت يك رمز خاصي براي باز كردن هستم مثلا در ماهواره هاي استرانگ با يك پسورد 0/// باز مي شه من استرانگ رو امتحان كردم ولي يادم نيست بايد ببينم چي بوده تابراتون بذارم آيا ماهواره اي استارست و سامسونگ و ... هم اين طوري هستن و اگر هستن كسي پسوردها رو مي دنه

اگر قرار بده ممنون مي شم ؟!؟!‌
مي دونيد چي شد من ماهواره استار ست دارم پس رو عوض كردم و بعد از چند روز خواستم كانال يابي كنم پسورد از يادم رفته حالا هم نمي دونم چي كار كنم اگر استار ست اين رمز ي داره بديد كه اين ماهواره رو درست كنيم

Pooriya_Online

Active Member
آقا درمورد اولت من نفهميدم منظورت چي بود؟ اگه منظورت كردهاي جديد بگو تا بزارم اگه نه درست توضيح بده تاببينم.

در مرود دوم هم بايد بگم شما منظورت همون كد مادر دستگاه هستش.

كد مادر استارست اينه: 1361 – 0735 – 0235 - 0325

ماله استرانگ: 1361-0735-0235-0325

ماله سامسونگ: 1631-9911-7777

سامسونگ 9000و9500: menu - system setup - system information - 0000

مدلهاي ديگرو هم خواستي بگو تا بنويسم.

mossi

Member
اين كد ها كه از اونها حرف ميزنيد مربوط به رسيور هاي
خانگي است يا رسيور هايي كه رو پي سي وصل ميشوند .
ضمنا ميخواستم بپرسم شما در ايران ميتونيد كانال هاي پريمر المان را كه از 6 كانالش شنبه يكشنبه ها
فوتبال بوندس ليگا مستقيم پخش ميشه بگيريد .
ماهواره آسترا منظورمه .
الان حدود 5 ماهه كه كد هاش عوض شده و هنوز هيچكس نتونسته . كد جديد را پيدا كنه .
ما اگه بخوايم از كارت اورجينال استفاده كنيم بايد ماهي 25 يورو بپردازيم . براي همين ما قفط
بعضي وقتها كه فوتبالها حوب هستند مثلا هامبورگ و بوخوم هاشميان دريك روز بازي دارند ، تلفني سفارش ميديم براي دوروز 9 يورو . منتظريم ببينيم كي ميتونه
كارت پريمر را هك كند

Pooriya_Online

Active Member
mossi گفت:
اين كد ها كه از اونها حرف ميزنيد مربوط به رسيور هاي
خانگي است يا رسيور هايي كه رو پي سي وصل ميشوند .
ضمنا ميخواستم بپرسم شما در ايران ميتونيد كانال هاي پريمر المان را كه از 6 كانالش شنبه يكشنبه ها
فوتبال بوندس ليگا مستقيم پخش ميشه بگيريد .
ماهواره آسترا منظورمه .
الان حدود 5 ماهه كه كد هاش عوض شده و هنوز هيچكس نتونسته . كد جديد را پيدا كنه .
ما اگه بخوايم از كارت اورجينال استفاده كنيم بايد ماهي 25 يورو بپردازيم . براي همين ما قفط
بعضي وقتها كه فوتبالها حوب هستند مثلا هامبورگ و بوخوم هاشميان دريك روز بازي دارند ، تلفني سفارش ميديم براي دوروز 9 يورو . منتظريم ببينيم كي ميتونه
كارت پريمر را هك كند

جناب اگه توي ماهواره آسترا باشه بله ميگيره (ولي من خودم اين ماهواره رو ندارم) اين پسوردهاي مادر رسيورهاي عادي هستش نه Reciver Card درضمن من فكر ميكنم اين شبكه اي كه شما گفتين رفته روي يكي از سيستمهايي كه تا به حال قطع نشده.

راستي آسان جان واضح تر بگو ببينم چي ميخواي. چون اصلا نميگيرم چي ميگي :(

جدیدترین ارسال ها

بالا