سيستم جديد انجمن چه طوره؟

kami_mz

Well-Known Member
الان هر کاربر مي تونه فالب مورد نظرشو انتخاب کنه.
پايين ضفحه سمت راست منويي هست که اگه بازش کنيد ليست قالب ها رو خواهيد ديد. قالب قبلي شماره 2 دو بود. :wink:

mazoolagh

Active Member
kami_mz گفت:
الان هر کاربر مي تونه فالب مورد نظرشو انتخاب کنه.
پايين ضفحه سمت راست منويي هست که اگه بازش کنيد ليست قالب ها رو خواهيد ديد. قالب قبلي شماره 2 دو بود. :wink:

اين كار خيلي خوبي بود - حالا ميتونم بدون سردرد نوشته ها رو بخونم! ممنون!

mostafa_az

Well-Known Member
كامي جان توي اين استايل شماره يك در قسمت Quick reply دكمه ارسال سريع برداشته شده و فقط يك دكمه تنظيمات بيشتر هست كه بايد اونو بزنيم تا بره تو ويرايشش و بعد ارسال رو بزنيم .

بابا به نظر شما من از تير 83 تا الان اين پست سوم منه/؟

نميدونم حتما اين از مشكلات جديد..اره....

آخرین ویرایش:

kami_mz

Well-Known Member
حجت جان والله ديگه کاري از دستمون بر نمياد تمام راه هاي معقول و غير نعقولي که رو ممکن بود امتحان کرديم ولي تعداد پست هاي شما درست نشد. خيلي معذرت مي خوام. :cry: :oops:

<3pehr>

Active Member
mostafa_az گفت:
كامي جان توي اين استايل شماره يك در قسمت Quick reply دكمه ارسال سريع برداشته شده و فقط يك دكمه تنظيمات بيشتر هست كه بايد اونو بزنيم تا بره تو ويرايشش و بعد ارسال رو بزنيم .
ايول منم مي خواستم اينو بگم . چون با اين سرعت هاي پايين كلي طول مي كشه تا صفحه ويرايش بياد و بعد تازه پست رو ارسال كرد.
راستي به نظر من تنها بدي انجمنهاي جديد نشون ندادن فايل هاي swf هست .

سپهر

فدايه سر همه دوستانه عزيزم در مجيد انلاين ..... همين كه دوستاني مثل شما داريم خيلي بهتره....
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

H_R_M

Member
mostafa_az گفت:
اره كامي جون
اينو هم بايد درست كني :wink:

به خدا شرمنده.....!!!

كامي جان به خدا شرمنده كه بي دليل و تنها به خاطر اينكه توجه نكردم همينجوري اين پست قبليو دادمم واقعا ازت معذرت ميخواهم به خدا اصلا هواسم نبود.... من اون روزايه اولي كه تو مجيد انلاين عضو شدم اين يزر رو هم ساختم كه بعد اومدم اينو ساختم كه جلوش يك نقطه هم داره حالا من با اون ازرم اومدم و اصلا حواسم به اين يزرم نبود...

من همينجا جلو همه بروبچ ازت معذرت خواهي ميكنم.....به خدا هيچ قصدي نداشتم.....

جدیدترین ارسال ها

بالا