سيستم تبليغاتي براي وي بي

sajjad_h

Member
سلام به همه من يك سيستم تبليغاتي ميخوام واسه وي بي مثل همين كه مجيد آنلاين ازش استفاده ميكنه از كجا پيدا كنم

sajjad_h

Member
ممنون اقا مجيى من اين رو تو سايتم دارم ولی ترظ کارش رو بلد نیستم

مجید جان کجایی مشکل من جایی هست که میخواهیم به صورت کد اچ تی ام ال در سایت خود بزاریم وبه صورت راندوم بنر ها عوض شوند

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
شرمنده این تاپیک رو ندیدم..

راستش آموزش که نمیشه داد چون خیلی گستردس و نمیشه راحت بیان کرد باید خودتون باهاش کار کنید تا دستتون بیاد.

اما در کل باید اول از همه یک Advertiser که به عنوان آگهی دهنده هست ایجاد کنید و بعدش هم یک Campaign ایجاد میکنید و بعدش هم بنر رو ارسال میکنید و تنظیماتش رو انجام میدین...

بعدش باید یک Zone تعریف کنید برای اینکه بنر ها رو نمایش بده.. میتونید Zone های مختلف برای نمایش در جاهای مختلف ایجاد کنید (هر کدوم یک کد بهتون میده که میتونید اینجوری تبلیغات رو مدیریت کنید)
بعد از ایجاد Zone باید بنرتون رو در قسمت Linked Banners تیک بزنید که در اون Zoneی که ایجاد کردید اضافه بشه.. بعدش هم در همون Zone Properties گزینه Invocationcode رو انتخاب کنید و گزینه Remote Invocationcode for JavaScript رو انتخاب کنید و کلید Generate رو بزنید و یک JavaScript بهتون میده که اونو کافیه در تمپلیت VB خودتون قرار بدین!

امیدوارم که چیزی ار حرفهام متوجه شده باشید :oops: :roll:

مجید

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اون لینکی که دادم رو حتما ببینید اون کاملا توضیح داده

مجید

جدیدترین ارسال ها

بالا