سيستم ارائه خدمات وبلاگ

d@nial

Well-Known Member
احتمالا یکی از مشخصات دیتابیس رو به اشتباه وارد کردی!

d@nyal

Member
من فكر كنم مشكل از عوامل زيره:

1- يا ديتابيس خالي نيست
2-يا خوب درست نشده
3- يه بارم پوشه config رو جايگزين قبليه كن.
ببين درست ميشه.

سلام
آقا چه شکلی می شه یه صفحه ساخت که مثل irxblog آمار و تو صفحه اول بنویسه بعد چه شکلی می شه به کاربر این امکان و داد که قالب خودشو ویرایش کنه!
اصلا ویرایش گر قالب کجاست؟! چه شکلی می شه قالب ساخت
ممنون

Hosein.NET

Member
سلام دوستان
داونلود نمیشه
لطفا یکی از بچه ها که قبلا داونلود کرده بذاره تا بقیه هم استفاده کنند

سلام به همه . اگه لینک دانلود برنامه اصلی به همراه فارسی ساز رو بزارید ممنون می شم . یه عمره که دارم دنبال این طور چیزی می گردم . راستی اگه آموزش نصب هم بزارید که دیگه آخرشه . با تشکر

mehdirm666 گفت:
سلام به همه . اگه لینک دانلود برنامه اصلی به همراه فارسی ساز رو بزارید ممنون می شم . یه عمره که دارم دنبال این طور چیزی می گردم . راستی اگه آموزش نصب هم بزارید که دیگه آخرشه . با تشکر
کسی نیست آموزش نصب به همراه فارسی سازش رو برام بزاره . آخه سایتش باز نمی شه .

neda01

New Member
ببخشین من یه سوال راجع به لینکدونی دارم، ولی نمی دونستم کجا باید بپرسم، بنابراین ببخشین اگه بی ربطه به این جا.
من از سایت
oyax.com
یه اکانت گرفتم و لینکدونی برای وبلاگم ( در بلاگسپات) درست کردم اما ازچند روز پیش دیگه لینک ها رو توی وبلاگم نمایش نمی ده، درحالیکه دو-سه ماه خلی قشنگ و مرتب کار می کرده. مشکل کجاست به نظر شما؟

zanyar

Member
آقا من دانلودش كردم ولي من مي خوام با اين سيستم وبلاگ به ديگران بدم اين فقط مال خودشه ديگه واسه كسي درست نمي كنه كمك كنيد!! لينك دانلود هم اينه :
http://www.lifetype.net

action_online

New Member
سلام آقایون من می خواستم ببینم یک سیستم ارائه وبلاگ به مردم مانند بلاگ فا کسی سراغ داره ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا