سيستم آگهي MyCustomers فارسي با نماي گرافيكي بالا و بهتر از istgah

سلام دوستان:
من اين سيستم رو براي دانلود گذاشتم ولي يك مشكلي داره كه از همه دوستاني كه در اين موارد تخصص دارند تقاضاي كمك دارم.بعد از نصب بر روي لوكال سرور يا كامپيوتر با ارور Invalid license file مواجه ميشويم.اگر فايل license.php را پاك كنيم سيستم بالا مي آيد ولي در همه جاي صفحات ارور زير پر شده براي حل اين مشكل چه فايلي را بايد تغيير بديم تا مشكل برطرف شود؟:neutral:

سايت نمونه كه با MyCustomers راه اندازي شده:http://www.takpayam.com , http://niazonline.com

Warning: main(license.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\mc\f___.php on line 150

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'license.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\AppServ\www\mc\f___.php on line 150

اين برنامه را مي توانيد از اينجا دريافت كنيد. http://www.parsaspace.com/jhoseinii/MC1.3.720.zip

دوستاني كه در اين ضمينه تخصص دارند ما را ياري كنند تا در اين ضمينه دوستان ديگر دنبال سيستم تبليغاتي نباشند.و اينقدر به سايت ايستگاه گير ندهند.
با تشكر از كساني كه ما را در اين ضمينه حمايت كنند.:-?

برنامه هايي كه براي نصب روي لوكال كامپيوتر نياز است:
من از سرور appserv بهره گیری میکنم که خیلی راضی هستم. ولی شما از هر برنامه سرور دیگری هم که بخواهید و برایتان آسانتر است میتوانید بهره گیری کنید.

پس از نصب برنامه سرور و دوباره خاموش و روشن کردن رایانه باید برنامه Zend Optimizer 3.3.0 را برای Windows x86 از اینجا دریافت میکنید: (برای دریافت باید عضو بشید):

http://www.zend.com/free_download/optimizer

فایلی را که دریافت کردید باید روی ویندوز راه اندازی کنید تا Zend Optimizer روی سرور شما نصب بشه. راه اندازی آن هم فقط پاسخ دادن به چند پرسش ساده است.

برای نمونه نشانی php.ini را میخواهد که معمولا در پوشه windows هستش. یا برای کدام نسخه آپاچی میخواهید نصب کنید که نسخه 2 هستش و روت سرور شما کجاست که زیر پوشه برنامه سرور در پوشه ای بنام appache هست میباشد.

C:\appserve\appache

راستی فراموش نکنید که پیش از نصب حتما آپاچی را از کار بیندازید و همه برنامه های دیگر را ببندید.

معرفي برنامه مورد نياز روي لوكال هاست كامپيوتر از "izone" مدير سايت iranyad.com بود كه من به ايشون خيلي ارادت دارم.

امكاناتي كه براي نصب روي هاست نياز است:

MySQL روایت 4.1.14 و به بالا
PHP روایت 4 و به بالا
GD روایت 2 به بالا
Zend Optimizer

در پايين امکانات اين نرم افزار معرفي شده:

محيط کاربري:
» فرم پرداخت وجه
» جدول آگهي هاي کاربر
» ثبت و ويرايش آگهي هاي کاربر
» ويرايش مشخصات کاربر

محيط مديريت وبسايت:
» ايجاد و ويرايش پلان هاي ثبت آگهي با امکانات دلخواه، توسط مديريت وبسايت ، و ثبت آگهي در پلان هاي متفاوت از نظر قيمت، موقعيت در صفحه، اندازه، مدت زمان و ...
» فيلترينگ لغات و کلمات دلخواه براي جلوگيري از ترويج انحرافات سياسي و اخلاقي کاربران
» تنظيم ساعت محلي و کنترل اختلاف زماني با سرور
» ويرايش آگهي هاي کاربران در محيط مديريت
» صندوق فعال سازي آگهي ها ، و پرداخت ها براي مديريت
» مديريت پرداخت ها و براورد ورودي ها و خروجي هاي صندوق مالي وبسايت
» کنترل حساب مالي کاربران و محاسبه هزينه آگهي ها (تا دقت ثانيه)
» مديريت پيوندها ، در صفحه ي اصلي و صفحه کاربر
» مديريت صفحات اصلي و انعطافپذيري بسيار بالاي Object ها، براي بدست آوردن بهترين وضعيت اطلاع رساني
» ايجاد صفحه جديد، با انتخاب Object هاي متناسب و تنظيم Object ها طبق سليقه و شرايط مديريت
» افزودن Post در هر قسمت از هر يک از صفحات براي ثبت اطلاعات و اخبار ويژه يا ثبت آگهي هاي فوق العاده
» مديريت گروه ها و زيرگروه ها، حذف، اختفاع لحظه اي، ويرايش و ثبت گروه جديد، در محيط مديريت
» کنترل پنل قدرت مند براي تغيير جزييات، از جمله متن اختار ها، فعال يا غيرفعال بودن قسمت ها، مشخصات وبسايت، جزييات مديريت و ...
» قابليت ثبت بکآپ از بانک اطلاعاتي با انتخاب تيبل هاي دلخواه
» موتور آپديت ، براي ثبت تغييرات در فايل هاي استاتيک مربوط به آگهي ها(براي افزايش رتبه ي صفحات در موتور جستجو اطلاعات به دو صورت HTML و DataBase ثبت ميشود)
» هسته ي قدرتمند براي تحمل ترافيک بالا ، و انعطافپذيري با شرايط و قدرت سرور
» قابليت نصب قالب(تـم) جديد، براي صرفه جويي در هزينه ي طراحي

--------------------------------------------------------------------------------
پیروز باشید.

دوستان راهشو خودم پيدا كردم.اگر بهم بگيد در قسمتي كه وارد admin.php مي شويم.در كادر FC2 چه چيزي تايپ كنيم؟راه حل مشكلي كه من داشتم و در بالا مطرح كرده بودم را به همه مي گويم.فقط خيلي عجله دارم هركي ميدونه بگه.

این سیستم مگه همون سیستمی نیست که سایت www.iran-php.com طراحی کرده ؟
از سایت خودشون می تونید نسخه محدود شدش رو دانلود کنید.

منظورتون اینه که از این سیستم غیر قانونی استفاده بشه ؟
استفاده غیر قانونی از نرم افزار های تولید داخل میتونه برای این سایت و سایتی که از اون نرم افزار استفاده می کنه مشکل درست کنه

خير منظورم استفاده غير قانوني نيست بلكه نسخه اي كه براي دانلود قرار داده است فقط 7 روز مي توان استفاده كرد.من هم به مشكلي كه در پست اول مطرح كردم برخوردم و حال خودم آن را برطرف كردم فقط در زمان ورود به سيستم admin درخواست ايميل , پسوورد و كادري به نام FC2 دارد كه نمي دانم در آن چه چيزي بايد بنويسم.فقط و فقط همين.

siavashmusic

Active Member
این نرم افزار رو خودشون برای تست 7 روزه گذاشتن
دیکد کردنش صرف نمیکنه هرچند من نسخه باز این سیستم رو دارم

اصلاً برام مهم نيست چون من مي خواهم در سيستم خودم با آن كار كنم و اگر مورد پسندم قرار گرفت آن را بخرم.من فقط يك سوال پرسيدم ولي هيچ كس حاضر به پاسخ آن نشد.
فقط دوست دارم بدانم كه در قسمتي كه براي ورود مدير است يك كادري وجود دارد به نام FC2 نمي دانم كه در آن چه چيزي تايپ كنم.فقط همين:twisted:

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
سيستم هاي پولي رو روسها و كركر هاي قوي دكد ميكنن ..
طبيعتا كسي نمياد سيستم كد شده ايراني رو دكد كنه .. :)

a3mooni

Member
این سیستم مگه همون سیستمی نیست که سایت www.iran-php.com طراحی کرده ؟
از سایت خودشون می تونید نسخه محدود شدش رو دانلود کنید.

منظورتون اینه که از این سیستم غیر قانونی استفاده بشه ؟
استفاده غیر قانونی از نرم افزار های تولید داخل میتونه برای این سایت و سایتی که از اون نرم افزار استفاده می کنه مشکل درست کنه
فکر نمی کنم طراحی کرده باشند...
فارسی شدس بیشتر..........

1p30

Member
انقدر دردسر برای این سیستم من ایستگاه رو چند جا گزاشتم چون مخالف قوانین این سایت هست اگه خواستی تماس بگیر تا لینک بدم
موفق باشی

انقدر دردسر برای این سیستم من ایستگاه رو چند جا گزاشتم چون مخالف قوانین این سایت هست اگه خواستی تماس بگیر تا لینک بدم
موفق باشی

خیلی ازتون ممنونم.
ولی اینکه همون سیستم classifieds هست.
classifieds سیستم جالبی ولی اگر فارسی سازش هم بود دیگه معرکه می شد.:D
در ضمن سایت جالبی دارید اسکریپت هاش خیلی جالب هست.:eek:

نه کار خودشون نیست....
فارسی سازی شده فقط و پولیش کردند...

سلام عزیز:
این سیستم طراحی خود آقای جلال حسینی هست و اگر در گوگل سرچ کنید این سیستم را پیدا نمی کنید که سایت خارجی برای فروش گذاشته باشه.
البته این سیستم را خیلی ها لایسنس نامحدود خریدن و هک کردن بع نام خودشان و برای فروش گذاشتند که سایت هایی جز سایت های ایرانی نمی باشد.
پس خرید لایسنس نامحدود سیستم فقط روی آن دومینی که به شرکت ایران پی اچ پی دادید بالا می آید.
که این قسمت دومین و محدودیت روی یک دومین را ایرانی ها هک کردن.
این مطالب فقط جهت اطلاع بود.
با تشکر...:twisted:

خواهش می کنم
اگه کسی خواست فارسی می کنی
موفق باشید

ما یکی نوکرتیم.
میشه یک راهنمایی کنید بگویید کدام فایل را برای تغییر زبان ویرایش کرد؟
اگر فارسی بشه که دیگه کسی قصه ای نداره و این همه پول بالای این سیستم ها نمیده.:D
خیلی دوستون داریم.
با تشکر...
گرگرات سافت...

iranads

Active Member
ما یکی نوکرتیم.
میشه یک راهنمایی کنید بگویید کدام فایل را برای تغییر زبان ویرایش کرد؟
اگر فارسی بشه که دیگه کسی قصه ای نداره و این همه پول بالای این سیستم ها نمیده.:D
خیلی دوستون داریم.
با تشکر...
گرگرات سافت...

من فارسیشو دارم :D خواستید pm بدید.. نترسید البته مرامم زیاده ..

amin.ir69

Member
منم همین سیستم رو به زبان فارسی با کمترین قیمت براتون نصب و پیکر بندی میکنم:D:razz::-?

خواستید پی ام بدین به آی دی یاهو

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من این سیستم را خریدم.:oops:
و یک سیستم دیگر تبلیغاتی هم گرفتم که فارسی هست.
به جای یکی دو تا دارم دیگه.:D
ممنون از همگی.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا