سيتم مديريت محتواي كاملاً ايراني

behbood

Member
تابحال بارها شنيده ايد كه مثلاً فلان شركت ايراني، ادعا كرده يك CMS از صفر نوشته و بفروش مي رساند. اگر اهل فن باشيد مي دانيد كه همه اين ادعا ها دروغ بوده و شركت يا شخص مدعي يك سيستم متن باز رايگان را كه غالبا به php است، فارسي سازي كرده و با جعل نام و كتمان حقيقت آن را با قيمت هاي بسيار بالا به مردم كاملاً غافل مي فروشد.

اگر از چنين سيستم هايي استفاده كرده باشيد حتماً از مشكلات آن ها خبر داريد. من با توجه به اين مشكلات و نياز هاي خودم بعنوان يك سايت ساز ايراني، با ASP.Net 2.0 سيستم مديريت محتواي چند زبانه و رايگاني به نام WinCMS.Net Pro نوشتم كه با استقبال فوق العاده اي مواجه شد. اين سيستم در سايت رسمي مايكروسافت به آدرس http://www.asp.net/community/control...em.aspx?i=1687 ثبت و در www.cmsmatrix.org در ميان برترين سيستم هاي دنيا قرار دارد.
مي توانيد آن را از سايت www.netpro.ir داونلوئد كرده و نظرات خود را اعلام كنيد!

wincms.netpro.jpg

wincms.netpro.jpg

آخرین ویرایش:

behbood

Member
منظورتون ثبت در كجا؟ اگه سيستم رو خودتون نوشتين (منظورم اينه كه مثل بقيه فقط تغيير نام و ترجمه فايل زبان نكرده باشيد) خيلي جاها از شما حمايت مي شه!

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
بله سیستم خودم نوشتم هم ASP دارم هم .Net 2

ممنون میشم راهنمایی کنید

behbood

Member
اينكه ميگين هم ASP دارين و هم .net 2 بالاخره منظورتون نصب سيستمه يا ثبت سيستم در كنترل گالري مايكروسافت؟
اگر در نصب مشكل دارين كه نصب سيستم فوق مانند نصب بقيه web application هاي ASP.Net 2.0/3.5 هستش. براي راهنمايي بيشتر به وبلاگم به آدرس www.bilgisayar.ir مراجعه كنيد.
اگر در ثبت سيستمي مشكل دارين كه خودتون نوشتين، لطفاً بفرمائيد كه مي خواين كجا ثبت كنيد؟

shirani

بله من میخوام ثبت کنم اسکریپت

ASP : http://myartsbox.com

Asp .net هم نوشتم ولی اپلود جایی نکردم

جاش رو هم نمیدونم کجا باید ثبت کنم

behbood

Member
اگر منظورتون اينه كه شما يك اسكريپت به ASP Classic نوشتين و با اون اسكريپت اين وب سايت رو راه اندازي كردين و مي خواين سورس اون رو در اختيار همه قرار بدين مي تونين سايت هاي زيادي رو پيدا كنيد كه اسكريپت شما رو در اختيار بقيه قرار بدن. كافيه يه جستجوي ساده در گوگل انجام بدين.
حالا اگه اين اسكريپت CMS هستش سايت هاي زيادي امكان ثبت مي دن ولي ثبت در آن ها اعتباري به ارمغان نمياره چون بررسي انجام نميشه. براي مقايسه سيستم هاي مختلف با هم نيز در سايت www.cmsmatrix.org ثبت كن.
ولي اگه نسخه ASP.Net 2.0/3.5 نوشتي و مي خواي اون رو براي دانلوئد در اختيار بقيه بذاري، معتبر ترين جا كنترل گالري مايكروسافت در سايت www.asp.net هستش ولي متاسفانه اگه الان اونجا ثبت كنين فكر نكنم تا چند ماه انجام بشه چون مسئولين سايت دارن تمام مواردي كه اونجا ثبت شده رو از اول بررسي دقيق مي كنن و اگه مشكلي داشتين يا مفيد نبود قبول نمي كنند!

hadiroohi

Member
آقای بهبود خوشحالم که این سیستم رو اینجا هم معرفی کردید! من اولین روزی که اومدید شرکت ما و انو نصب کردید فکر میکردم که یه روزی پیشرفتت جهانی میشه که الان شده.
راستی منو بجا میاری یا از وقتی مشهور شدی فراموش کردی؟ :d

shirani

آقای بهبود خوشحالم که این سیستم رو اینجا هم معرفی کردید! من اولین روزی که اومدید شرکت ما و انو نصب کردید فکر میکردم که یه روزی پیشرفتت جهانی میشه که الان شده.

خیلی ها اینطوری هستند اما شرکت ها قبولشون ندارند اینشالا تجربه میشه که همچین افرادی را از دست ندید ( اگه دادید میگم )

:D:rose:

hadiroohi

Member
آقای بهبود خودشون جای دیگه مشغول بودند و بنده از ایشون خواهش کرده بودم که اون موقع این سیستم رو برای من نصب کن

pardisgroup

Active Member
سلام ...
ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای شما ....

تا اون جایی که من می دونم نوشتن یک سیستم مدیریت محتوا از صفر کار راحتی نیست (به تنهایی) شما چه طور این کار رو تنها انجام دادید ؟

قیمتش چنده ؟ 100 درصد زایگانه ؟

behbood

Member
سلام آقای روحی، خوب هستین؟ بخاطر دارم شما رو دوست عزیز. خوشحالم که ازتون خبر می گیرم. شما لطف دارین.
راستش زیاد هندونه زیر بغلم گذاشتین. شهرت چیه بابا؟ هنوز تو کف یه درآمد ثابتم!
در مورد ارائه خدمات cms به مشتری هاتون به این مورد هم فکر کنین. آرزوی موفقیت دارم برا شما

behbood

Member
سلام ...
ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای شما ....

تا اون جایی که من می دونم نوشتن یک سیستم مدیریت محتوا از صفر کار راحتی نیست (به تنهایی) شما چه طور این کار رو تنها انجام دادید ؟

قیمتش چنده ؟ 100 درصد زایگانه ؟
بلی، نوشتن نسخه اول که آقای روحی فرمودن (که اون زمان هنوز خیلی ناقص و پر از ایراد بود) 6 ماه طول کشید ولی پس از اینکه دیدم استقبال خیلی خوبی ازش شد (حتی به زبان های نروژی و یوگسلاو) در حالیکه ایراد های زیاد داشت تصمیم گرفتم از اول و با داشتن تجربه های نسخه نخست، سیستم آبرومندی بسازم ولی وقت نمی شد. تا اینکه تو دوره خدمت وظیفه (در داخل محیط پادگان و بدون هیچ منبع و حتی msdn) ولی با وقت و حوصله کافی نسخه دوم رو نوشتم و الان که تازه بیست و چند روزه خدمتم تموم شده و برگشتم به شهرم، نتیجه کار یک ساله یعنی همون نسخه دوم سیستمه که امیدوارم برا دوستان عزیز مفید باشه.
در ضمن سیستم کاملاً رایگانه و من فقط از ارائه خدمات اون از کسانی که نیاز به پشتیبانی فنی، نصب، دامین و هاستینگ، اختصاصی سازی، طراحی تم و تمپلیت و اینجور چیزا دارن مبلغ ناچیزی قصد دارم دریافت کنم.

hadiroohi

Member
خوشحالم که خدمتتون تموم شده ، مایه افتخاره منه که از یه سیستم کاملاً بومی (آذری-ترکی) استفاده کنم، اما متاسفانه بنده هم در دی ماه اعزام میشم به خدمت سربازی. آقای بهبود اگه دفتر یا شرکتی باز نکردین من خوشحال میشم همکاری داشته باشیم.

behbood

Member
با تشكر از شما، شماره تماس خودتون رو از طريق صفحه "تماس با من" سايت خودم بفرستين تا در مورد نحوه ارائه خدمات مديريت محتوا با هم صحبت كنيم. در ضمن بزودي localization آذربايجاني و فرانسوي هم به سه زبان موجود سيستم (تركي، فارسي و انگليسي) اضافه مي شه!
انشاء الله سربازيتون تبريز ميوفته تا بتونين فعاليت هاتون رو ادامه بدين!

reza11_2005

Member
با سلام خدمت شما دسوتان بزرگ
آقا دست درد نکند
آقا شما گفتید که سیستم را رایگان در اخیار همه قرار می دهی درسته؟

جدیدترین ارسال ها

بالا