سياه کردن بالا و پائين ويديو

zorig4fun

Member
سلام
ميخواستم بدونم با چه افکتی در ادوب پريميه ميشه بالا و پائين ويديو را سياه کرد
با تشکر

zorig4fun

Member
من ميخواهم ويديو را به حالت سينمائی در بيارم يعنی بالا و پائين ويديو را سياه کنم ولی نميخوام اندازه ويديو عوض بشه.
اين فيلتری هم که گفتيد را پيدا نکردم لطفا دقيق بگيد کجاست چون من تازه کار که چيبگم اولين باره دارم با ادب پريميه پرو ۲ کار ميکنم.
با تشکر از همکاريتون

omid sarmad

Active Member
پایین پالت افکت یه آیکن دوربینه روش کلیک کنی و اسم افکت مورد نظرتو وارد کنی خودش پیدا میشه.(در حالت کلی عرض کردم)

pythoN

Active Member
پایین پالت افکت یه آیکن دوربینه روش کلیک کنی و اسم افکت مورد نظرتو وارد کنی خودش پیدا میشه.(در حالت کلی عرض کردم)
نمیخوام سوال الکی بپرسم ها ولی این تو همهی ورژن ها هست من یه زه nob تشریف دارم

omid sarmad

Active Member
نمیخوام سوال الکی بپرسم ها ولی این تو همهی ورژن ها هست من یه زه nob تشریف دارم

سلام
آره تو همه ورژن ها هست،فقط یه ذره با هم تفاوت دارند.
مثلا تو Premiere Pro یه فیلد بالای پالت افکتها هست کلمه یا چند حرف از کلمه مورد نظر رو وارد کنی افکت یا ترانزیشنهایی که دارای کلمه یا حروف وارد شده باشند نشون میده.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

zorig4fun

Member
با تشکر از دوستهائی که به مبحث من جواب دادن.
والا در مورد سوال شما اين را ميتونم بگم که ما دوست نداريم
يک سيستم جديد هست چون اسمشو نميدونم دقيقا چيه نمينويسم. اين سيستم که به زودی در امريکا اجرا ميشه تلويزيون های قديمی را از دور تقريبا خارج ميکنه و تلويزيونهای جديد را به بازار مياره.
اين سيستم موجب ميشه که تصاوير مستطيلی تر از گذشته باشه و درواقع به نوع سينمائی تبديل بشه.
برای همين من به عنوان يک تازه کار پيشنهاد ميکنم که کليپهای خودتون را به اين شکل درست کنيد تا در اينده مشکلی نداشته باشيد.

omid sarmad

Active Member
با تشکر از دوستهائی که به مبحث من جواب دادن.
والا در مورد سوال شما اين را ميتونم بگم که ما دوست نداريم
يک سيستم جديد هست چون اسمشو نميدونم دقيقا چيه نمينويسم. اين سيستم که به زودی در امريکا اجرا ميشه تلويزيون های قديمی را از دور تقريبا خارج ميکنه و تلويزيونهای جديد را به بازار مياره.
اين سيستم موجب ميشه که تصاوير مستطيلی تر از گذشته باشه و درواقع به نوع سينمائی تبديل بشه.
برای همين من به عنوان يک تازه کار پيشنهاد ميکنم که کليپهای خودتون را به اين شکل درست کنيد تا در اينده مشکلی نداشته باشيد.

دوست عزیز تو مملکت ما هنوز یه سری از تلویزیونهای سی چهل سال پیش استفاده می کنند تا این تلویزونها بخواد وارد ایران شه و جا بیفته فکر کنم صد سالی طول بکشه.
نمونه ی نرم افزاریش هم فرمت معروف Mpeg هست،در حالی که فرمت Mpeg32 به مراحل نهایی تست رسده هنوز هم ما داریم از فرمت Mpeg1 استفاده می کنیم.
در هر صورت پروژه نهایی رو می تونیم هر وقت که خواستیم به صورتی که شما گفتید درآریم.
:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا