بی بی کد سومین تجربه معماری(خانه )

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام دوستان :rose:

این کار 3ومین کار معماری من هست و اولین باره از درخت تو رندرهام استفاده می کنم (خیلی رندر رو سنگین می کنه)

رندر به خاطر درختها خیلییی طولانی شد حدود 11ساعتو نیم :shock:البته سیستمم یکم ذغالیه
max 2012 + vray 2.00 + Photoshop

خلاصه منتظر نظرات اساتید هستم ....:rose:

پیوست ها

• Home-7-L.jpg
    Home-7-L.jpg
    482 کیلوبایت · بازدیدها: 107

men

Well-Known Member
سلام خسته نباشی کار خوبی شده.اون گل لاله ها کنار پنجره فقط خوب نشده.با چند تا گلدون دیگه.کفم انگار تازه شستیش هنو خیسه خیلی رفلکت داره.موکت و مبل خیلی خوب شده.درختای بیرونم فوق العاده شده نور خورده رو برگا.تابلو ایناتم خیلی خوب شده.کلا عالی شده.اسپیلتم که گذاشتی.واو 11 ساعت وقت گذاشتی؟؟؟؟:shock:خیلی تایم رندرت بالاست.مشخصات سیستمتم مینوشتی خوب بود.اون ساختمون پشتیم حتما مدلشو گذاشتی که کارتو انقد سنگین کرده.اون ساختمونه فکنم کاره شیگورو بان باشه.کاراش فوق العادست.توو evermotion هست فکنم همون ساختمونو با لنداسکیپو همه چیش آوردی انداختی پشت پنجره.کلا کارتون عالی شده.خسته نباشی.

درود
تبریک میگم
مشخصات سیستمتون رو عنوان کنید
ما معمار نیستیم اما معماران رو دوست داریم به قول استاد فرشید آورین
با پارکت کف راحت نیستم البته نظر شخصی من هست ببخشید همونطور که دوستمون گفت رفلکس زیادی هست
محیط بیرون رو دوست میدارم ایول فقط چمنها بهتر از اینا میشه روش کار کرد درختا خوب شدن فقط اگه این نور به داخل اتاق یه زاویه بهش میدادین تا یه قسمتی از اتاق رو میگرفت خیلی عالی میشد مثلا این نور پشت پرده جمع میشد یه جلوه خاصی میداد
بعد چیزی که من توی این سایت از نقدهای استادان عارف و فرشیدو...گرفتم این کنجها رو نرم نشون بدید همونطور که به محیط اطرافمون نگا میکنیم میبینیم گوشه اتاقها تقریبا نرم هستن و در اخر خیلی محیط دلنشین و آرامبخشی شده
((واو دخالت معماری الفرار:lol:))

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام خسته نباشی کار خوبی شده.اون گل لاله ها کنار پنجره فقط خوب نشده.با چند تا گلدون دیگه.کفم انگار تازه شستیش هنو خیسه خیلی رفلکت داره.موکت و مبل خیلی خوب شده.درختای بیرونم فوق العاده شده نور خورده رو برگا.تابلو ایناتم خیلی خوب شده.کلا عالی شده.اسپیلتم که گذاشتی.واو 11 ساعت وقت گذاشتی؟؟؟؟:shock:خیلی تایم رندرت بالاست.مشخصات سیستمتم مینوشتی خوب بود.اون ساختمون پشتیم حتما مدلشو گذاشتی که کارتو انقد سنگین کرده.اون ساختمونه فکنم کاره شیگورو بان باشه.کاراش فوق العادست.توو evermotion هست فکنم همون ساختمونو با لنداسکیپو همه چیش آوردی انداختی پشت پنجره.کلا کارتون عالی شده.خسته نباشی.

سلامت باشی دادا :rose:

رفلکت کف رو وقتی پست کردم براق شد

محیط بیرون هم فقط یه عکسه :wink: برای اینکه واقعی بشه تا تونستم زاویه تابش افتاب رو مثل plane هست برای همینه واقعی به نظر می رسه

سیستمم لپتاپه 3g ram با cpu intel t8300 3mb cach core 2 duo هست فک نکنم انتطار بیشتری باید ازش داشته باشم :green:

روی میز tv هم می خواستم بچینم ولی پشیمون شدم و فقط یه گل ساده گذاشتم

Mehran coyote

Well-Known Member
درود
تبریک میگم
مشخصات سیستمتون رو عنوان کنید
ما معمار نیستیم اما معماران رو دوست داریم به قول استاد فرشید آورین
با پارکت کف راحت نیستم البته نظر شخصی من هست ببخشید همونطور که دوستمون گفت رفلکس زیادی هست
محیط بیرون رو دوست میدارم ایول فقط چمنها بهتر از اینا میشه روش کار کرد درختا خوب شدن فقط اگه این نور به داخل اتاق یه زاویه بهش میدادین تا یه قسمتی از اتاق رو میگرفت خیلی عالی میشد مثلا این نور پشت پرده جمع میشد یه جلوه خاصی میداد
بعد چیزی که من توی این سایت از نقدهای استادان عارف و فرشیدو...گرفتم این کنجها رو نرم نشون بدید همونطور که به محیط اطرافمون نگا میکنیم میبینیم گوشه اتاقها تقریبا نرم هستن و در اخر خیلی محیط دلنشین و آرامبخشی شده
((واو دخالت معماری الفرار:lol:))

ما هم همه 3بعدی کارها رو دوست داریم :rose:

در مورد کف و مشخصات سیستم بالا توضیح دادم
به خاطر طولانی بودن رندرها رندر تستی کم می گرفتم واس همین یه سری اشتباهاتی توی متریال دهی رخ داده که خودمم هم خبر نداشتم:-?

دخالت چیه شما استاد مایی :rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
مشخصات رندر به صورت عکس ضمیمه کردم

فقط تنظیمات irradiance map رو همه گزینه هاشو بلد نیستم واسه همین می زارم روی medium

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    142.5 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • 2.jpg
    2.jpg
    148.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 3.jpg
    3.jpg
    73.6 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • 4.jpg
    4.jpg
    146.1 کیلوبایت · بازدیدها: 23

.:BehzAd:.

Active Member
کارت قشنگ هست فقط کاش اون عکس رو اونجا نمیزاشتی منظره رو میگم اگه منظورت این بوده که بیرون خونه این ایجوری بوده اگه میخوای اینو برسونی بهتر بود یه متریال شیشه بجای اون عکس میدای و بیرون خونه یه پلانی میزاشتی و اون عکس رو به عنوان محیط اطراف خانه مینداختی

Mehran coyote

Well-Known Member
کارت قشنگ هست فقط کاش اون عکس رو اونجا نمیزاشتی منظره رو میگم اگه منظورت این بوده که بیرون خونه این ایجوری بوده اگه میخوای اینو برسونی بهتر بود یه متریال شیشه بجای اون عکس میدای و بیرون خونه یه پلانی میزاشتی و اون عکس رو به عنوان محیط اطراف خانه مینداختی

ممنون :rose:

اینی که شما هم می گی خوب می شه
ولی من جلوش یه پلن ساختمان با دوسه تا درختو یه زمین گذاشتم

.:BehzAd:.

Active Member
خوب اونجوری که بهتر پس چرا این عکس رو گذاشتی این عکس رو ور دار و همون های که میگی بذار خودشون رو نشون بدن یه متریال خوبه شیشه هم به جای اون عکس بذار که یه محیط تری دی مدل شده خودشو نشون بده بجای یه عکس 2 بعدی.موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا